Bitcoin Buyer Robot anmeldelse 2022 [Læs før du investerer]

Bitcoin Buyer Robot er en automatiseret handelsplatform. Det betyder med andre ord, at handelsplatformen er en automatisk handelsrobot, der både sælger og køber Bitcoins. Handelsplatformen har angiveligt en succesrate på hele 98 procent, hvilket betyder, at der i 98 procent af alle handler bliver dannet et positivt afkast. Derimod er det altså kun to procent af alle handler, der giver et negativt afkast.

Handelsrobotter er ingen ny opfindelse. Tværtimod er fænomenet ret kendt fra aktiemarkedet. Her bliver op til 75 procent af alle handler foretaget af en såkaldt High Frequency Trading Robot. Som navnet også antyder, er det en robot, der både sælger og køber med en rigtig høj frekvens.

Robotterne er designet til at tjene penge på de udsving, der måtte være i markedet. Derfor er robotterne også særligt velegnede til et så svingende marked, som kryptovalutaen nu engang er. Det betyder derfor også, at der er store gevinster at hente med de automatiske handelsrobotter.

Vi også besluttet os for at finde ud af, hvor god Bitcoin Buyer Robot egentlig er. Du kan læse svaret i vores nedenstående anmeldelse.

Gode grunde til at oprette dig på Bitcoin Buyer Robot i november 2022

  • Du kan investere automatisk i Bitcoin
  • Mulighed for både at tjene penge, når Bitcoin stiger og falder værdimæssigt
  • Du skal blot investere minimum USD 250
  • Angiveligt stor mulighed for høj succesrate
  • Tilgængelig kundeservice 24/7

Guide: Sådan opretter du en profil på Bitcoin Buyer Robot

For at kunne vurdere, om Bitcoin Buyer Robot kan generere en fortjeneste, valgte vi at oprette en profil på handelsplatformen.
Her oplevede vi, at handelsplatformen levede op til sit løfte om at anvende avancerede algoritmer til at vurdere, hvornår en handel med Bitcoin er mest rentabel.
Vi afprøvede dog kun handelsplatformen i en kort periode. Derfor kan vi ikke udtale os om, hvorvidt du kan opnå et positivt afkast over en længere periode. Vi anbefaler derfor, at du selv opretter din egen konto og forsøger dig frem.

Trin 1 – Opret en konto

Hvis du gerne vil anvende Bitcoin Buyer Robot, skal du tilmelde dig på Bitcoin Buyers officielle hjemmeside. Det gør du ved at gå ind på hjemmesiden og anvende formularen øverst på siden.

Når du opretter en profil, vil du øjeblikkeligt blive matchet med en lokalt reguleret Bitcoin Buyer-partnermægler. Alle Bitcoin Buyer-mæglerne er både professionelle og har en licens til at være partnermægler. Det betyder derfor også, at de overholder den gældende lovgivning i forhold til hvidvaskning af penge og svindel. Derfor er dette en handelsplatform, som du trygt kan anvende.

Når du opretter en konto på platformen, vil du blive bedt om at tage et billede af et offentligt udstedt identifikationsdokument (ID). Det skal du uploade hos mægleren. Identitetsbeviset er et globalt krav fra alle finansielle institutioner. Kravet kaldes for KYC, hvilket står for Know Your Customer.
Kravet findes for at minimere snyd, hvidvask og anden svindel. Derfor kan du også betragte kravet som en form for kvalitetsstempel af handelsplatformen.

Bitcoin Buyer Robot
 
VORES BEDØMMELSE
GRATIS RÅDGIVNING
✔️
SIMPEL OPRETNING
✔️
MINDSTEBELØB
250 €
DET FÅR DU HOS BITCOIN BUYER ROBOT:

Populær Investeringsrobot der automatisk køber/sælger bitcoins efter en stærk algoritme. 87% af handlerne giver positivt afkast*. Alle kan være med.

Alle investeringer er forbundet med risiko. Invester ikke mere end du har råd til at tabe. Alle tal er leveret af platformen selv.

Trin 2 – Indsæt penge på din konto

Når du har oprettet en konto, er du klar til at indsætte penge på den. Minimumsbeløbet for at investere med Bitcoin Buyer er USD 250. Det er nødvendigt, at du laver en investering, så robotten kan placere ordrer ved hjælp af partnermæglerne.
Det er nemt at indsætte penge på din Bitcoin Buyer-konto. Du skal blot vælge din foretrukne betalingsmetode. Herefter angiver du, hvor mange penge du gerne vil investere.
Vi anbefaler, at du starter med et lavere beløb. På den måde kan du stille og roligt finde ud af, om handelsplatformen falder i din smag. Hvis du er tilfreds med servicen på handelsplatformen, kan du nemt øge din investering senere.
Det koster ikke noget at åbne en konto hos Bitcoin Buyer. Ligesådan vil du heller ikke blive opkrævet gebyrer, når du fører penge ind eller ud af din konto.

Trin 3 – Opsæt automatisk investering

Når du har indbetalt penge på din Bitcoin Buyer-konto, vil du øjeblikkeligt blive omdirigeret til en side med Bitcoin Buyer-partnermæglere. Her skal du selv vælge, hvilken partnermægler du gerne vil handle med. Alle partnermæglerne er professionelle og har en licens.
Selvom Bitcoin Buyer-robotten kører på autopilot, skal du selv justere indstillingerne manuelt. Her er de vigtigste indstillinger henholdsvis Stop Loss og Take Profit.

Derudover bør du læse hele Bitcoin Buyer-risikokontrolværktøjet omhyggeligt. Bitcoin Buyer tilbyder dig desuden også en kontoadministrator, der kan hjælpe dig med hele handelsforberedelsesstadiet.
Når du har gennemlæst det hele, har du selv mulighed for at afprøve de forskellige indstillinger på en demoversion af handelsplatformen. På den måde kan du få din egen føling med handelsplatformen og dens mange funktioner. Det giver dig også mulighed for at vurdere, om platformen er noget for dig – uden at du taber penge på den.

Hvad er Bitcoin Buyer Robot?

Bitcoin Buyer Robot er en automatiseret handelsplatform, der handler med kryptovalutaen Bitcoin. Det betyder, at du kan anvende platformen til at handle med Bitcoin på en nem måde.
Platformen er udstyret med algoritmer, der anvender kunstig intelligens til at studere udsvingene i Bitcoins prismønstre. På den måde kan algoritmerne vurdere, hvornår det er et godt tidspunkt at henholdsvis sælge eller købe Bitcoin. Det betyder, at du har mulighed for at tjene penge på selv de mindste prisbevægelser. Du slipper også for selv at studere udsvingene i Bitcoins værdi. Det gør platformen nemlig for dig.
Hvis du gerne vil tjene penge på Bitcoin, men du er usikker på, hvordan du rent teknisk griber det an, er handelsplatformen den ultimative løsning for dig. Ligesådan er handelsplatformen også en god løsning, hvis du gerne vil tjene penge med den mindst mulige indsats fra din egen side.

Softwaren bag Bitcoin Buyer Robot

Softwaren bag Bitcoin Buyer Robot er designet til at være 0,1 sekunder hurtigere end selve Bitcoinmarkedet. Det betyder, at softwaren justerer sin trade-in-aftale, når kryptomarkedet skifter. På den måde får du som forbruger mulighed for at enten købe eller sælge dine Bitcoins på de mest fordelagtige tidspunkter.
Softwaren anvender algoritmer, der vurderer, hvornår det er mest rentabelt at enten sælge eller købe dine Bitcoins. Herefter sørger handelsplatformen også for, at du netop får enten solgt eller købt dine Bitcoins. Handelsplatformen kræver altså kun en minimal indsats fra din side. Resten kører ganske enkelt automatisk.

Er Bitcoin Buyer Robot sikker at benytte?

Ja, Bitcoin Buyer Robot er sikker at anvende. Handelsplatformen beskytter dine brugerdata ved at anvende standard sikkerheds- og krypteringsprotokoller. Derfor er dine oplysninger i sikkerhed, og du skal ikke frygte en lækage.
Derudover vil du også blive matchet med en lokalt reguleret partnermægler. Blandt andet er det partnermæglernes ansvar at overholde hvidvaskningslovgivningen. Så du kan føle dig helt tryg, når du anvender handelsplatformen.
Der er dog flere mennesker, der har undret sig over, hvorvidt handelsplatformen er et scam. Her på siden holder vi løbende øje med flere forskellige kryptorobotter. Formålet med overvågningen er netop at afdække, hvorvidt der er tale om scam. Og i skrivende stund er der altså intet, der tyder på, at handelsplatformen skulle være netop det.
Vi har selv afprøvet handelsplatformens demo, og her oplevede vi ingen problemer. Vi opfodrer dog stadig til, at du også selv forsøger dig med platformens demo. På den måde kan du bedre vurdere, om alting fungerer korrekt.

Overvejelser ved valg af kryptorobotter

Der findes efterhånden mange kryptorobotter på markedet. Derfor har vi udarbejdet en tjekliste til dig, så du kan vurdere, om en platform er reel eller svindel.

  • Omdømme – Hvad bliver der sagt om kryptorobotten i medierne og blandt bekendte og brugere?
  • Trustpilot – Her kan du nemt og hurtigt se, hvad andre forbrugere har sagt om kryptorobotten.
  • Troværdige sider – Kig på sider som vores, hvis du gerne vil vide, om en kryptorobot er reel.

Virker det for godt til at være sandt? Brug din sunde fornuft, når du skal vælge en kryptorobot.

Husk ansvarlig investering

Bitcoin er ikke reguleret. Det betyder, at det kun er udbuddet og efterspørgslen, der bestemmer Bitcoins værdi.
Det betyder dermed også, at hvis du taber dine penge på en investering i Bitcoins, kan du ikke få dem tilbage. Der findes altså ikke nogen EU-garanti for denne slags valuta.
Så du bør være ekstra påpasselig, når du handler med kryptovaluta. Det betyder helt konkret, at du ikke skal investere penge, som du ikke har råd til at miste. Du skal heller ikke investere, hvis du satser på et så højt afkast, at det skal kunne redde din privatøkonomi. Derimod skal du kun investere et beløb, som du kan undvære, hvis alt går galt.
Da Bitcoin Buyer er en robot, bør du løbende holde øje med handelsplatformen. Det er vigtigt, at du tilser din konto jævnligt, så du kan holde øje med, om systemet fungerer korrekt. Det giver dig også mulighed for at vurdere, om du stadig er tilfreds med platformens service.

Beskatning af din Bitcoin Buyer Robot indtjening

Bitcoin Buyer Robot opgiver ikke selv din eventuelle indtjening til SKAT. Det betyder, at du selv skal opgive din indtjening årligt på din årsopgørelse.
Din indtjening fra Bitcoin Buyer Robot vil som udgangspunkt blive beskattet som kapitalindkomst. Derfor skal du betale almindelig skat af din indtjening.
Da Bitcoin Buyer er en automatisk handel, er der chance for, at du kan nøjes med at opgive den samlede indtjening, og altså ikke hver enkelt handel.
Som udgangspunkt bliver det anset som spekulation, når du som privatperson enten køber eller sælger Bitcoins. Det vil med andre ord sige, at det bliver betragtet som om, du køber Bitcoins med henblik på at kunne opnå en fortjeneste ved et senere videresalg.

Opsummering af Bitcoin Buyer Robot anmeldelse

Handelsplatformen er en automatiseret handelsrobot, der er 0,1 sekunder hurtigere end Bitcoinmarkedet. Derfor kan handelsplatformens algoritmer vurdere, hvornår det er mest fordelagtigt at enten sælge eller købe Bitcoins.
Det betyder, at du kan anvende handelsplatformen, når du gerne vil have en fordel i forhold til kryptomarkedet.
Når først du har justeret indstillingerne på din konto, skal du sådan set ikke foretage dig mere. Resten vil handelsplatformen helt automatisk tage sig af. Derfor er det også en god løsning til dig, der enten ikke forstår teknikken omkring kryptomarkedet, eller hvis du ønsker at foretage en investering, der kræver en minimal indsats fra din side.

Bitcoin Buyer Robot
 
VORES BEDØMMELSE
GRATIS RÅDGIVNING
✔️
SIMPEL OPRETNING
✔️
MINDSTEBELØB
250 €
DET FÅR DU HOS BITCOIN BUYER ROBOT:

Populær Investeringsrobot der automatisk køber/sælger bitcoins efter en stærk algoritme. 87% af handlerne giver positivt afkast*. Alle kan være med.

Alle investeringer er forbundet med risiko. Invester ikke mere end du har råd til at tabe. Alle tal er leveret af platformen selv.

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close