Bitcoin Champion anmeldelse 2022 [Læs før du investerer]

Bitcoin Champion startede som en kryptorobot, men i dag har den udviklet sig til en handelsplatform, hvor du kan handle med kryptovalutaer, valutaer og aktier. Men det er især som investering i kryptovalutaer, at den er en ufattelig spændende handelsplatform.

De har både deres egen handelsplatform, og samtidig kan du benytte MetaTrader 4 med Bitcoin Champion. Jeg kommer tilbage til, hvorfor det er et godt tegn, at de er på MetaTrader 4, også selvom du helllere vil benytte deres egen handelsplatform.

I vores Bitcoin Champion Danmark anmeldelse kommer vi ind på, hvordan du får succes på Bitcoin Champion, og hvordan deres handelsplatform fungerer.

Gode grunde til at oprette dig på Bitcoin Champion i november 2022

 • Adgang til en populær handelsplatform hvor du kan handle kryptovalutaer
 • Du kan benytte MetaTrader 4
 • Du handler gennem CFD’er, så du kan tjene penge på stigende og faldende Bitcoin kurs
 • Minimum på bare 250 euro
 • Få adgang til en god handelsplatform – Opret en konto på Bitcoin Champion!

Guide: Sådan opretter du en profil på Bitcoin Champion

Bitcoin Champion har skabt en god handelsplatform, hvor du kan købe kryptovalutaer, valutaer og aktier. De er stadigvæk mest kendt for kryptovalutaer. Kryptovalutaer svinger meget i pris, og derfor kan du både tjene penge, når du stiger og falder i værdi.

Du kan være i gang med at investere i kryptovalutaer på Bitcoin Champion på ca. 15 minutter, hvis du ved, hvor du skal klikke henne. I stedet for at du selv skal finde ud af det, kan du følge denne guide. I få simple trin lærer du om, hvordan du kan udnytte den svingende pris på Bitcoin.

Bitcoin Champion
 
VORES BEDØMMELSE
CFD HANDELSPLATFORM
✔️
KØB BITCOIN
✔️
MIN. DEPOSITUM
200 €
DET FÅR DU HOS BITCOIN CHAMPION

Bitcoin Champion var tidligere en succesfuld kryptorobot, men nu har de skabt en succesfuld handelsplatform i stedet. Køb kryptovalutaer.

CFD’er er komplekse aktiver og har en høj risiko for at miste penge på grund af deres gearingseffekt. 71% af ikke-professionelle investorkonti mister penge ved handel med CFD’er gennem denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer eller ej, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Trin 1 – Opret din konto

Start med at gå til Bitcoin Champions startside, klik her.

Der er tale om en landingsside, så du får adgang til selve handelsplatformen, når du har udfyldt de forskellige informationer.

For at få adgang udfylder du navn, e-mail og et telefonnummer.

Herefter klikker du på #Registrer nu.” Nu popper der en besked op, hvor den fortæller dig, at du kan komme i gang med at investere på platformen for bare 250 euro. Herefter er det nogle gange nødvendigt også at skrive sig op til deres handelsplatform, da de bruger en ekstern platform. Gå til næste trin for at se hvordan.

Tilmeld Bitcoin champion forside

Trin 2 – Tilmeld dig handelsplatformen Investous

Fordi Bitcoin Champion har lavet et samarbejde med handelsplatformen Investous, skal du nogle gange tilmelde dig igen. Du skulle gerne være kommet ind på den side nu. Det ser ud ligesom på billedet ovenover.

Her klikker du på “Sign up” i øverste højre hjørne.

Nu har du mulighed for at tilmelde dig en demo eller live konto. Du kan altid skifte rundt melllem dem, så det er ikke så vigtigt, hvad du starter med at vælge. Da vi her gerne vil købe kryptovalutaer, vælger vi en live konto.

Her skriver du dit navn, e-mail addresse og telefonnummer. Herefter klikker du på “Start trading.” Nu er du klar til at gå til næste trin og indsætte penge på din konto, så du kan komme i gang med at købe kryptovalutaer.

Konto på Investous

Trin 3 – Indsæt penge på din konto

Nu er du næsten klar til at handle på platformen. Men først skal du indsætte nogle penge. Det gør du ved at klikke på “Deposit” i øverste højre hjørne.

Du skal min. overføre 200 euro, og du kan gøre det med et betalingskort eller bankoverførsel.

Herefter kan du gå i gang med at handle.

Indsæt penge på Investous

Trin 4 – Sådan handler du med Bitcoin Champion

Med penge på din konto er du klar til at handle med Bitcoin Champion gennem deres samarbejdspartner Investous. Du kan vælge at investere i kryptovalutaer, valutaer, aktier og indeks. Her vil jeg vise, hvor let det er at handle med Bitcoin, da det netop er det, som Bitcoin Champion er mest kendt for.

På Investous kan du vælge at købe eller sælge Bitcoin, da du handler gennem CFD’er. I denne sammenhæng betyder at sælge, at du satser på, at kursen på Bitcoin falder. På den måde kan du tjene penge, uanset om Bitcoin stiger eller falder.

For at handle vælger du beløb og herefter klikker du på “Trade.” Så har du foretaget en Bitcoin handel med Bitcoin Champion gennem handelsplatform Investous.

Køb Bitcoin på Investous

Hvad er Bitcoin Champion?

Forsiden for Bitcoin Champion.

Bitcoin Champion startede med at være en kryptorobot, men sidenhen har de udviklet sig til at være en mere legitim handelsplatform. Til at foretage alle deres handler benytter de handelsplatformen Investous. Dvs. at det er Bitcoin Champion, som du handler med, men du har mulighed for at benytte Investous eller MetaTrader 4 til at handle på.

De har mange års erfaringer med handel inden for kryptovalutaer. Så det er især, hvis du ønsker at handle med Bitcoin, at det kan give god mening at oprette sig med Bitcoin Champion.

Hvis du savner deres gamle kryptorobot, som handlede automatisk for dig, bør du læse vores artikel om kryptorobotter.

Hvad kan du handle med på Bitcoin Champion?

Kryptovalutaer på Bitcoin Champion.

Da Bitcoin Champion startede som en kryptorobot, er det også hovedsageligt inden for kryptovalutaer, at det giver mening at benytte Bitcoin Champion. Men fordi de har lavet et samarbejde med handelsplatformen Investous, kan du i dag handle med en række handelsinstrumenter, som:

 • Kryptovalutaer
 • Aktier
 • Index
 • Valutaer
 • Råvarer

På den måde får du adgang til alt det, som du kender for mange andre handelsplatforme. Men det er Bitcoin Champion, som du handler med. Det foregår via CFD-handel, som sådan set er en kontrakt mellem dig og Bitcoin Champion om, at I følger kursen på en handelsvare i virkeligheden.

Jeg vil anbefale dig, at du holder dig til kryptovalutaer med Bitcoin Champion, da det er det, som de kendt for at handle med. Men du har mulighed for at handle lige det, som du har lyst til. Alt sammen gennem Investous.

3 tips til at tjene mest muligt

Når du først har adgang til Bitcoin Champion, tænker du ikke over, at det er hos dem, som du handler os. Det har ingen betydning, for dine handler. 

Her deler vi nogle gode råd til, hvordan du kan være sikker på, at du tjener flest mulige penge på dine handler med Bitcoin Champion.

1. Start ud med minimum-investeringen på 200€.

Når man først læser om Bitcoin Champion kan det være fristende at smide en masse penge med det samme. Men et godt råd er, at starte ud med minimum-investeringen på 200€, og derefter se, hvordan du klarer dig.

2. Træk altid 25-50% ud af de penge du tjener

Det kan være en god idé at hæve noget af dit overskud, så du på den måde handler for gratis penge.

3. Invester aldrig mere end du har råd til at miste

Når man investere skal man altid være opmærksom på, at der er en risiko for at tabe sine penge. Det er derfor vigtigt, at du aldrig investere end du har råd til at miste. På denne måde ender du ikke i problemer hvor du skylder penge, eller mister penge du skulle have brugt til noget andet vigtigt. 

Er Bitcoin Champion sikkert?

Det virker til, at Bitcoin Champion er blevet mere sikkert af at skifte over til Investous som handelsplatform, hvor de tidligere havde en kryptorobot. Problemet med kryptorobotter er, at det kan være svært at holde en høj indtjening over tid. Det skyldes, at en algortime skal ændre sig løbende for at forblive succesfuld, da markedet ændrer sig.

Men det slipper du nu for med Bitcoin Champion, da du i stedet kan handle med kryptovalutaer gennem CFD’er, og dermed udnytte at Bitcoin stiger og falder hurtigt i pris.

Vi har afprøvet deres demo med penge, og vi oplevede ingen problemer med Bitcoin Chamption, men vi anbefaler generelt, at du starter småt. Du kan med fordel altid prøve deres demo, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. På den måde kan du se, hvordan Bitcoin Champion virker.

MetaTrader 4 og Bitcoin Champion

I indledningen skrev jeg, at det er positivt, at man kan benytte MetaTrader 4 og Bitcoin Champion sammen. MetaTrader 4 er en populær platform, som især blev kendt til at handle med valutaer på. Det har gjort, at der er udviklet en række spændende analyseværktøjer til den, og du kan endda købe algortimer, som handler automatisk for dig.

Benyt Metatrader 4 med Bitcoin Champion.

Du kan handle de samme handelsinstrumenter på MetaTrader 4, som dem du har adgang til via Investous. Det har gjort, at du i dag kan handle alt muligt på Bitcoin Champion, men de er fortsat mest kendt for Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Hvis du ikke har erfaringer med MetaTrader 4, vil jeg anbefale dig, at du benytter Investous i stedet, men det er godt at vide, at du også kan bruge MetaTrader 4. I det mindste som sikkerhed for, at det gør Bitcoin Champion mere sikker at benytte.

Beskatning af din indtjening

Bitcoin Champion opgiver ikke din indtjening til skat, så du skal selv opgive den din årsopgørelse. Du handler med CFD’er på Bitcoin Champion, og derfor beskattes du som kapitalindkomst. Det betyder, at du betaler din almindelige skattesats for hele din indtjening. Det er dit eget ansvar at opgive det til SKAT. Du kan læse mere om skattereglerne her.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du opgiver din skat, er det en god idé at tale med en revisor. Typisk behøver du kun gøre det første år, da du let selv kan opgive din skat på samme måde årene efter.

Opsummering

Bitcoin Champion er gået fra at være en kryptorobot til at være en handelsplatform, hvor du kan købe en række handelsinstrumenter som CFD’er. Men det er især kryptovalutaer, som de er mest kendt for at handle med. Eftersigende skulle meget af deres handelsvolumen være i Bitcoin.

Vi har bl.a. lært dette:

 • Du kan gå fra at oprette en profil til at handle på under 10 minutter.
 • De samarbejder med handelsplatformen Investous.
 • Du kan benytte MetaTrader 4 til dine handler med Bitcoin Champion.
 • Du skal selv opgive skat.
 • Du kan starte med en minimuminvestering på bare 200 euro, hvis du gør det gennem Investous (selvom Bitcoin Champion skriver 250 euro.)
Bitcoin Champion
 
VORES BEDØMMELSE
CFD HANDELSPLATFORM
✔️
KØB BITCOIN
✔️
MIN. DEPOSITUM
200 €
DET FÅR DU HOS BITCOIN CHAMPION

Bitcoin Champion var tidligere en succesfuld kryptorobot, men nu har de skabt en succesfuld handelsplatform i stedet. Køb kryptovalutaer.

CFD’er er komplekse aktiver og har en høj risiko for at miste penge på grund af deres gearingseffekt. 71% af ikke-professionelle investorkonti mister penge ved handel med CFD’er gennem denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer eller ej, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close