Bitcoin Evolution 2022 [Skal du benytte denne kryptorobot?]

Bitcoin Evolution er et avanceret software program, som er skabt til at finde de bedste handler for brugeren. Det gør Bitcoin Evolution ved at benytte kunstig intelligens og matematiske algoritmer. På den måde regner den ud, hvornår det er tid til at købe og sælge Bitcoin.

Det bedste er, at det hele sker automatisk. Så man skal ikke gøre andet end at sætte penge end på sin konto og sætte kryptorobotten i gang.

Det store spørgsmål er, om Bitcoin Evolution kan holde det, som de lover? Det finder du ud af ved at læse vores store Bitcoin Evolution review.

Vi har testet Bitcoin Evolution kryptorobot, og det tyder på, at den er sikker og pålidelig.

Gode grunde til at oprette sig på Bitcoin Evolution i december 2022

 • Bitcoin Evolution benytter AI og avancerede algoritmer til at handle
 • Automatisk investering i Bitcoin
 • Tjen penge både når Bitcoin stiger og falder i værdi
 • Minimum på bare 250 euro
 • De lover en succesrate på 87% af handlerne
 • Automatisk Bitcoin handel – Opret en konto på Bitcoin Evolution i dag!

Sådan opretter du en konto på Bitcoin Evolution [Trin-for-trin guide]

De sidste ti år er der kommer større fokus på automatisk handel, som selv de helt store Wall Street firmaer benytter. Men der er i dag så mange kryptorobotter på markedet, at det kan være svært at vide, hvilken man skal vælge.

Derfor har jeg testet Bitcoin Evolution for at sikre mig, at det er en god kryptorobot. Alt tyder på, at Bitcoin Evolution holder det, som de lover.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det fungerer som en tredjepartsplatform. Det er således ikke en separat platform, men en service af regulerede handelsplatforme. Af denne grund vil du blive omdirigeret til eksterne handelsplatforme. Derfor kan der også være tidspunkter, hvor de ikke kan finde en handelsplatform til dig, og så skal du prøve igen senere.

Herunder kan du se, hvordan du tilmelder dig platformen.

Bitcoin Evolution
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
78% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Trin 1 – Opret din konto

Det første, du skal gøre er, at gå ind på Bitcoin Evolution hjemmeside, klik her.

Du kommer nu ind på en landingsside, hvor du kan læse mere om Bitcoin Evolution. Her kan du tilmelde dig med det samme, da der ikke rigtig står noget, som du ikke får af information i dette Bitcoin Evolution review.

Nu udfylder du dine informationer, som er navn, e-mail adresse og telefonnummer. Lige i øjeblikket står der, at du skal skrive en adgangskode, men det er i virkeligheden et felt til at skrive sin e-mail. Men den fortælller dig det, hvis du prøver at skrive en adgangskode.

Nu finder den en handelsplatform til dig, hvor du kan foretage automatisk handel.

Opret en konto på Bitcoin Evolution

Trin 2 – Indsæt penge på din konto

Med det samme du får adgang til en handelsplatform, kan du indsætte penge. Mindstebeløbet kan variere fra platform til platform, men det vil typisk være på blot 250 euro.

Det er typisk en god idé at starte med et lavt beløb, og så kan du øge din investering over tid, hvis du stadigvæk kan lide deres service. Med kryptorobber er der altid en høj risiko, så du skal altid tænke dig grundigt om, inden du investerer.

Både ved ind- og udbetaling er der intet gebyr på Bitcoin Evolution. Du kan overføre med et betalingskort eller en bank overførsel.

Trin 3 – Opsæt automatisk Bitcoin handel

Med det samme du har penge på din konto, kan du komme i gang med at handle.

Du skal starte med at opsætte dine dine handelsbetingelser. Det gør du, så Bitcoin Evolutions software, klarer alle dine handler for dig. Kryptorobotten tager højde for din risikoprofil, når den handler for dig.

Bitcoin Evolution handler 24/, så du behøver kun tjekke ind en gang i mellem for at se, hvordan den klarer sig.

Alt du skal gøre er at klikke på “Start Trading,” og så handler den Bitcoin for dig hele dagen. Du kan også indstille den til, at den kan handle andre handelsaktiver.

Hvad er Bitcoin Evolution?

Hvad er Bitcoin Evolution

Bitcoin Evolution er helt basalt en handelsrobot, eller mere simpelt sagt et stykke software, der automatisk køber/sælger bitcoins med udgangspunkt i sofistikeret algoritmer.

Noget vi hurtigt fandt ud af da vi læste salgsteksten på Bitcoin Evolution og efterfølgende researchede softwaren er, at man skal bruge meget store beløb for at komme i nærheden af de afkast de omtaler. Det er altså ikke afkast du kan komme i nærheden af hvis du indbetaler deres mindste investering på 250 euro. Men derfor er det typisk bedste at starte lavere, så du kan se, hvad Bitcoin Evolution kan gøre for din investering.

Vores Bitcoin Evolution erfaringer

Bitcoin Evolution er en smule anderledes end mange andre kryptorobotter, fordi den er formidler af regulerede handelsplatforme. Derfor kan vores Bitcoin Evolution erfaringer ende med at være nogle andre end dem, som du kommer til at opleve, da det ikke er sikkert, at vi bliver oprettet på samme handelsplatform.

Vi oprettede en konto ud fra vores egen trin guide. De første par gange kunne Bitcoin Evolution ikke finde en handelsplatform til os. Her er det vigtigt, at du prøver igen senere. Efter noget tid fik vi adgang.

Vi kom ind på en handelsplatform, som virkede utrolig seriøs. Her kunne man både handle Bitcoin selv, men man kunne også lade Bitcoin Evolution bruge sin magi.

Det virker til, at Bitcoin Evolution er reelt, men det er kun baseret på vores relative korte tid på platformen. Husk selv at afprøve stille og roligt og investér altid kun penge, du kan holde til at miste, da Bitcoin er en højrisiko investering uden EU garanti ved tab.

I følge information fra Bitcoin Evolution skulle de kun arbejde sammen med regularede handelsplatforme.

Er Bitcoin Evolution sikkert?

Ja, det virker til, at Bitcoin Evolution er sikker at benytte. Vi kender dog ikke til de langsigtede konsekvenser af at handle på eksterne handelsplatforme med deres software. Vi ved ikke, om man kan være sikker på, at de bruger de nyeste algortimer, eller om man skal opdatere sin software.

For mere information om dette læs vores artikel om kryptorobotter.

Vi har et helt team i England, der konstant kontrollerer og overvåger kryptorobotter, og vi har ikke oplevet noget, der tyder på, at dette er en scam. Bitcoin Evolution virker til at være et sikkert og pålideligt projekt.

Alligevel anbefaler vi, at du selv eksperimentere med platformen, før du afgør, om den er noget for dig. Dette er en fin metode til at finde ud af, om den er sikker at benytte eller ej. For der er altid risiko forbundet med kryptorobotter.

Du bør følge disse generelle råd ved kryptorobotter:

 • Trustpilot – Hvad siger tidligere kunder om den.
 • Troværdig hjemmeside – Hjemmesider som vores gennemgår løbende kryptorobotter.
 • Lav altid din egen research – I sidste ende er du ansvarlig for dine egne penge
 • Find information på engelsk – Hvis du googler på engelsk, finder du typisk flere informationer om kryptorobotter end på dansk
 • Få infomation fra pålidelig kilder – Der findes masser af god gratis information derude. Herunder denne side.
Bitcoin Evolution
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
78% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Hvordan fungerer deres software?

Bitcoin Evolution giver dig adgang til en samarbejdspartner, hvor du så bruger Bitcoin Evolutions software på den handelsplatform, som du har fået adgang til. Selve softwaret benytter kunstig intelligens og matematiske algoritmer til at analysere Bitcoin-markedet. Læs mere om Bitcoin her.

Softwaren bag Bitcoin Evolution.

Lad robotten købe og sælge Bitcoin for dig

Kryptorobotten analyserer handelssignaler på den handelsplatform, som du er blevet oprettet på. Herefter foretage den en lynhurtig beslutning, om det er tid til at købe eller sælge Bitcoin. På den måde kan Bitcoin Evolution udnytte svingningerne i Bitcoin prisen til din fordel.

Det er ikke sådan, at robotten er i stand til at garantere gevinster. Men den øger dine mulighed dramatisk for at være en succesfuld Bitcoin investor, fordi den kan benytte algorimer til at analysere andre investoreres handler.

Du behøver ikke at foretage omfattende analyser selv. Robotten gør det for dig, og alt du skal gøre er at forudindstille handelsparametrene. Det er også grunden til, at kryptorobotter er blevet mere populære de sidste par år.

Husk ansvarlig investering

Når du benytter kryptorobotter, som Bitcoin Evolution, er det vigtigt, at du ikke investerer mere, end du kan holde til at tabe. Det skyldes, at der altid er en risiko for at tabe penge, når det kommer til investering. Her er kryptorobotter ingen undtagelse, selvom de måske nogle gange kan give dig indtrykket af, at det ikke forholder sig sådan. Der findes 100% garantier i livet for at tjene penge.

Derfor er det vigtigt at påpege, at det endelige ansvar for dine penge er hos dig. Når det kommer til investeringer i aktier, kryptovalutaer eller kryptorobotter, er ansvaret dit.

Det er vigtigt, at du altid læser god information om kryptorobotter. F.eks. på troværdige sider som denne, da vi har et team i England, som holder øje med robotter som f.eks. Bitcoin Evolution.

Regulering af kryptorobotter som Bitcoin Evolution

Du bør altid forvente, at kryptorobotter ikke er regularet, da der ikke findes nogen myndighed, som holder øje med dem, eller hvor en kryptorobot kan registrere sig. Det gælder også for Bitcoin Evolution.

Bitcoin Evolution skriver selv, at de handler på regulerede handelsplatforme, så det giver dig en vis form for tryghed. Det betyder dog ikke, at Bitcoin Evolution i sig selv er reguleret.

Den eneste lovgivning, som kryptorobotter skal overholde, er den samme, som alle vi andre skal overholde. Dvs. de må ikke svindle folk osv., men der er ingen ekstra regulering, som du kender det fra diverse handelsplatforme.

Beskatning af din kryptorobot indtjening

Bitcoin Evolution opgiver ikke din indtjening til skat, så du skal selv opgive den hvert år på din årsopgørelse. Du beskattes som kapitalindkomst, da denne type handel bliver set som spekulation. Spekulation er helt i orden, det er blot en defination af investering, som SKAT har.

Som udgangspunkt kan du nøjes med at opgive den samlede indtjening fremfor hvert eneste handel. Hvis du begynder at tjene mange penge med Bitcoin Evolution, kan det være nødvendigt at tale med en skatteekspert om din indtjening.

Du kan altid ringe og spørge SKAT om hjælp, eller du kan få mere information på SKAT’s hjemmeside.

Opsummering

I denne artikel kom vi hele vejen rundt om Bitcoin Evolution. I løbet af dette Bitcoin Evolution review fandt vi ud af, at der er tale om en pålidelig og sikker kryptorobot, som benytter eksterne handelsplatforme. Men det er deres software, som de benytter på disse platforme.

Det er både nemt og gratis at komme i gang med Bitcoin Evolution – Opret en konto i dag.

Herunder kan du se, hvad vi lærte i dette indlæg:

 • Du kan gå fra at oprette en profil til at handle på under 10 minutter
 • Bitcoin Evolution benytter algoritmer og AI til at handle for dig
 • De har en ekstrem høj succesrate på hele 87% – disse tal er oplyst af dem selv
 • Den handler på regulerede eksterne handelsplatforme
Bitcoin Evolution
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
78% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

FAQ

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner