Bitcoin Prime erfaringer 2022 [Læs før du investerer]

Holdet bag Bitcoin Prime har været en del af kryptovaluta tilbage i 2009 da Bitcoin blev introduceret. Dengang var der ikke mange der kendte til den nye kryptovaluta, der 10 år senere ville være på alles læber. Med succesen følger en ny tidsalder hvor centralbankerne ikke længere har monopol på valuta.

Bitcoin er dog stadig kendt som en valuta med store udsving og den kan godt springe 10% op/ned i værdi på en enkelt dag. Det betyder, at investorer kan score store gevinster men også risikere store tab.

Netop de store tab var det Bitcoin Prime forsøgte at undgå da de i 2016 lancerede en af de første kryptorobotter med fokus på Bitcoin. Ved at fjerne det menneskelige element og istedet lade kunstig intelligens og machine learning tage beslutningerne har de udviklet en kryptorobot, som, ifølge Bitcoin Prime selv, har ret i mere end 87% af handlerne.

Her kan du læse vores Bitcoin Prime erfaringer.

Gode grunde til at oprette sig på Bitcoin Prime i november 2022

 • Bitcoin Prime benytter AI og machine learning til at handle for dig
 • Automatisk investering i Bitcoin,
 • Tjen penge både når Bitcoin stiger og falder i værdi
 • Minimum på bare 250 euro
 • De lover en succesrate på 87% af handlerne
 • Automatisk Bitcoin handel – Opret en konto på Bitcoin Prime

Guide: Sådan opretter du en profil på Bitcoin Prime

Bitcoin blev for alvor kendt i 2017, men havde du allerede i investeret 20 kr. i 2010, havde du i dag kunne hæve 40 millioner kr. Bitcoin kan stadigvæk stige i værdi, men det er langt fra sikkert, at vi vil se samme stigning. Desuden er Bitcoin en volatil investering, og det er her, at kryptorobotter, som Bitcoin Prime, kommer ind i billedet.

Deres software køber og sælger automatisk ud fra handelssignaler. På den måde kan man tjene penge uanset, om Bitcoin generelt set bevæger sig ned eller op.

Vi oprettede en konto på Bitcoin Prime for at finde ud af, om det passer, at den har en succesrate på 87%, som de lover.

Her kan du se, hvordan du selv opretter en konto på Bitcoin Prime, så du selv kan teste, om robotten er noget værd. Herudover kan du læse resten af vores indlæg, hvis du vil se vores Bitcoin Prime erfaringer.

Bitcoin Prime
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
87% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Trin 1 – Opret din konto

Det første, du skal gøre er, at gå ind på Bitcoin Primes hjemmeside.

Her kan du læse mere om deres software, og hvad du kan forvente af dem. 

Når du er inde på Bitcoin Primes forside, kan du udfylde dine informationer i højre side af din skærm. Hvis du er på mobil, skal du blot scrolle lidt ned, og så har du mulighed for det samme.

Her udfylder du navn, e-mail adresse og telefonnummer. Lige i øjeblikket står der, at du skal skrive en adgangskode, men det er i virkeligheden et felt til at skrive sin e-mail. Men det vil Bitcoin Prime også fortælle dig, hvis du skriver noget andet.

Med det samme at du har udfyldt dine informationer, får du adgang til siden.

Bitcoin Prime konto

Trin 2 – Indsæt penge på din konto

For at komme i gang med automatisk Bitcoin investering, skal du først indbetale penge på din konto. Du kan nøjes med helt ned til 250 euro, så alle kan komme i gang på platformen.

Det er typisk en god idé at starte med et lavt beløb, og så kan du øge din investering over tid, hvis du stadigvæk kan lide deres service. Med kryptorobber er der altid en høj risiko, så du skal altid tænke dig grundigt om, inden du investerer.

Både ved ind- og udbetaling er der intet gebyr på Bitcoin Prime. Du kan overføre med et betalingskort eller en bank overførsel.

Trin 3 – Opsæt automatisk Bitcoin handel

Nu kan du gå i gang med at investere på platformen. Det tager ikke meget mere end 2-5 minutter af gå i gang med at investere med robotten, når du først har fået adgang. Du udfylder nogle betingelser for den, og du kan endda også bare vælge deres indstillinger. Herefter går den i gang med at investere i Bitcoin for dig.

De har også en demokonto, hvor du kan se, hvordan Bitcoin Prime fungerer i praksis. Når du først har opsat din konto, er det en god idé at tjekke ind på din konto en gang i mellem for at sikre, at alt er, som det skal være.

Hvad er Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime er en kryptorobot, som bruger AI og machine learning til at købe og sælge Bitcoin på de rigtige tidspunkter. Hvis du allerede kender til daytrading, så har man altid her kigget på handelssignaler, så man kan købe på vej op og sælge, når en trenden bevæger sig nedad. Det er dette, som Bitcoin Prime gør automatisk for dig, så du kan udnytte de store kurssvingninger på Bitcoin.

Da teknologien bag Bitcoin Prime er fuldt automatiseret, er den velegnet til investorer på alle niveauer, ifølge udviklerne selv. De skriver på deres hjemmeside, at det er lige meget, om du er nybegynder, eller om du har handlet med Bitcoin i mange år. Alle kan udnytte fordelene ved at lade Bitcoin Prime robotten klare arbejdet.

Desuden fungerer Bitcoin Prime som en tredjepartsplatform, hvilket betyder, at det ikke er en separat platform, men en service udført på regulerede handelsplatforme.

Hvem har skabt Bitcoin Prime?

I følge Bitcoin Primes hjemmeside hedder grundlæggeren Steve McKay. De skriver, at han tidligere var softwareudvikler for et stort firma, men de nævner ikke navnet på firmaet.

Vi har ikke været i stand til at bekræfte hans identitet, så vi ved kun de ting, som Bitcoin Prime skriver om ham.

Det er ham, der har udviklet den software, som mange kryptorobotter bruger som Bitcoin Trading software. Så ofte vil der være tale om det samme software, hvor de så kan have forskellige algortime tilknyttet, så den kigger på handelssignaler forskelligt. Se mere under hvordan Bitcoin Prime fungerer.

Steve McKay

Vores Bitcoin Prime erfaringer

For at kunne teste deres software, oprettede vi en profil på Bitcoin Prime. Her afprøvede vi deres demofunktion og deres konto med få penge. Et generelt råd med kryptorobotter er, at du skal være meget påpasselig og ikke investere alle dine penge, fordi det kan være svært at gennemskue, hvad der er ægte, og hvad der er et scam.

Det virker til, at Bitcoin Prime er reelt, men det er kun baseret på vores relative korte tid på platformen. Husk selv at afprøve stille og roligt og investér altid kun penge, du kan holde til at miste, da Bitcoin er en højrisiko investering uden EU garanti ved tab.

Når du opretter dig, får du adgang til en handelsplatform, som eftersigende skulle være reguleret. Vores Bitcoin Prime erfaring er, at platformen er ufattelig nem at benytte. Alle kan være med uden kendskab til Bitcoin eller teknologi.

Er Bitcoin Prime sikkert?

Det virker til, at Bitcoin Prime er sikker at benytte. Men vi kender dog ikke til de langsigtede konsekvenser af at handle på kryptorobotten. Vi holder løbende øje med alle kryptorobotter. For mere information om dette læs vores artikel om kryptorobotter.

Vi har et helt team i England, der konstant kontrollerer og overvåger robotten, og vi har ikke oplevet noget, der tyder på, at dette er en scam. Bitcoin Prime virker til at være et sikkert og pålideligt projekt.

Alligevel anbefaler vi, at du selv eksperimentere med platformen, før du afgør, om den er noget for dig. Dette er en fin metode til at finde ud af, om den er sikker at benytte eller ej. For der er altid risiko forbundet med kryptorobotter.

For ikke at blive snydt kan du gennemgå disse råd:

 • Trustpilot – Hvad siger tidligere kunder om den.
 • Troværdige hjemmeside – Hjemmesider som vores gennemgår løbende kryptorobotter.
 • Lav altid din egen research – I sidste ende er du ansvarlig for dine egne penge
 • Find informationer på engelsk – Hvis du googler på engelsk, finder du typisk flere informationer om kryptorobotter end på dansk
Bitcoin Prime
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
87% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Hvordan fungerer deres software?

Bitcoin er en meget volatil investering, som betyder, at kursen kan svinge langt mere, end du ser på aktiemarkedet. Derfor er der mange, som taber penge, når de investerer i Bitcoin. Det er her, at Bitcoin Prime kommer ind i billedet. For den investérer automatisk for dig ved at analysere markedstrend. På den måde kan den investere bedre end mennesker, da den kan lure, hvordan markedet bevæger sig.

Den kigger på handelsstrategier og handelssignaler og afgør, om du skal købe eller sælge. På den måde kan du tjene penge, uanset om kursen stiger eller falder på Bitcoin. Desuden siger Bitcoin Prime, at de kun handler på regulerede handelsplatforme.

Automatiseret Bitcoin handel.

Det er især de lave omkostinger, som gør Bitcoin Prime mere spændende end mange af konkurrenter. For det kan være dyrt at komme i gang med at investere i kryptovalutaer, fordi meget af dit overskud kan blive ædt om af gebyr. Det slipper du for med Bitcoin Prime, da de sørger for at finde de bedste priser til dig.

Er kryptorobotter fremtiden?

Det ser ud til, at flere investerer gennem kryptorobotter og generelt automatisk handel. Den samme analyse som et menneske kan foretage sig ved daytrading, kan en robot gøre langt hurtigere. Derfor kommer nærmest alt aktiv trading og daytrading til at være robotter i fremtiden.

Det betyder ikke, at alle kryptorobotter kommer til at være lige gode, for det kommer an på, hvor god deres algoritme er. En kryptorobot er ikke bedre end den algortime, som den benytter. Det kan være, det er anderledes i fremtiden, når kunstig intelligens bliver bedre.

Software der overvåger markedet 24/7, og som handler uden følelser, bør i princippet altid kunne investere bedre end mennesker. De fleste kommer til at være bedre stillet, hvis de lader en robot investere for dem. Bitcoin Prime virker som en af de mest lovende kryptorobotter.

Regulering af Bitcoin Prime og andre kryptorobotter

Som udgangspunkt er kryptorobotter aldrig regularet. Der findes ingen myndighed, som har ansvaret for at holde øje med om en kryptorobot overholder det, som de lover.

Bitcoin Prime skriver selv, at de handler på reguleret handelsplatforme, så det giver dig en vis form for tryghed. Men dette betyder ikke, at Bitcoin Prime i sig selv er reguleret. Dermed er der ingen regler om, at Bitcoin Prime eller andre kryptorobotter skal overholde nogen regularing. Derfor er investeringer i kryptorobotter altid på eget ansvar.

Husk ansvarlig investering

I alle investeringer ligger det ultimative ansvar for dine penge hos dig. Det er kun, hvis du har penge stående på din bankkonto, at der er en statsgaranti for dine penge, og denne garanti gælder kun op til et vis beløb. Når det kommer til investeringer i aktier, kryptovalutaer eller kryptorobotter, så er ansvaret dit.

Det betyder, at du ikke skal investere penge, hvis du ikke kan holde til at tabe dem. Når folk skriver om risiko, så betyder det, at du har en risiko for at miste alle dine penge. Derfor bør du altid overveje det nøje, før du vælget at investere.

Det kan f.eks. være ved at nærstudere informationerne på troværdige sider som vores. Med Bitcoin Prime og andrre kryptorobotter har vi et team, som holder øje med dem for at mindske din risiko.

Skat

Bitcoin Profit opgiver ikke din indtjening til skat, så du skal selv opgive det hvert år på din årsopgørelse. Du beskattes som kapitalindkomst, så du betaler almindelig skat på din indtjening.

Da det er tale om automatisk handel, vil du nok godt kunne opgive den samlede indtjening og ikke hver eneste handel. Men det kan være en god idé at snakke med en revisor, hvis du er i tvivl om skattereglerne på området. Du kan også altid ringe og spørge SKAT, og så kan de hjælpe dig.

Få mere information på SKAT.

Opsummering

Vores mange Bitcoin Prime erfaringer er, at det er en pålidelig og brugervenlig kryptorobot. Det er velegnet til både begyndere og erfarne investorer, som måske ikke har tiden til at investere aktivt i Bitcoin.

Bitcoin Prime er udviklet af Steve McKay, som har mange års erfaring med softwareudvikling. Hans fokus var fra starten af at skabe en kryptorobot, som handler automatisk ved hjælp af kunstig intelligens samt algoritmer.

Det er både nemt og gratis at komme i gang med Bitcoin Prime. Herunder kan du se, hvad vi lærte i dette indlæg:

 • Du kan gå fra at oprette en profil til at handle på under 10 minutter
 • Den benytter algoritmer til at handle for dig automatisk
 • De har en ekstrem høj succesrate på hele 87%.
 • ‘Disse tal er dog opgivet af Bitcoin Prime
 • Den handler på  regulerede eksterne handelsplatforme
 • Bitcoin Prime er udviklet af Steve McKay
Bitcoin Prime
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
87% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close