Bitcoin Profit anmeldelse 2022 [Læs før du investerer]

Bitcoin Profit er en automatisk handelsrobot der køber/sælger Bitcoins og som har en påstået succesrate på 78%. Det vil sige at i 78% af alle handler dannes der et positivt afkast, hvor 12% af handlerne danner et negativt afkast.

Handelsrobotter har længe været kendt fra aktiemarkedet hvor op imod 75% af alle handler udføres af såkaldte “High Frequency Trading Robots” der køber/sælger med en meget høj frekvens.

Robotterne udnytter udsving i markedet til at tjene penge og i et marked som kryptovaluta der netop er kendt for de store prisudsving, er der store gevinster at hente for de automatiske handelsrobotter.

Men hvor god er handelsrobotten fra Bitcoin Profit? Det forsøger vi at finde ud af i denne anmeldelse. 

Gode grunde til at oprette dig på Bitcoin Profit i november 2022

 • Automatisk investering i Bitcoin
 • Tjen penge både når Bitcoin stiger og falder i værdi
 • Minimum på bare 250 euro
 • De skriver, at du har muligheden for en høj succesrate
 • Automatisk Bitcoin handel – Opret en konto på Bitcoin Profit

Guide: Sådan opretter du en profil på Bitcoin Profit

For at give et svar på om Bitcoin Profit robotten er i stand til at generere en daglig fortjeneste, besluttede vi at oprette en konto.

Det første, vi bemærkede, var, at det gør som lovet ved hjælp af avancerede algoritmer til at identificere de potentielt mest rentable handler. Løfterne om et dagligt overskud er dog noget overdrevne, så det kan være svært at vide, om de kan rent faktisk kan leve op til det.

Dog var vores indtryk, at man kan opnå et positivt afkast, men vi kan kun vide det for den periode, hvor vi afprøvede Bitcoin Profit. Derfor anbefaler vi, at du opretter din egen konto og tester den.

Bitcoin Profit
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
78% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Trin 1 – Opret din konto

Start med at gå til Bitcoin Profits hjemmeside, klik her.

Her kan du læse flere informationer om, hvorfor eKrona kan være en af de bedste investeringer i november 2022 og de næste par år. 

Det første du skal gøre er, at gå ind på Bitcoin Profits hjemmeside. Her finder du en dansk oversættelse af deres amerikanske hjemmeside. Det er let at spotte at den har været amerikansk, der er vidst ingen danskere der ville markedsføre en side så aggressivt, men det er desværre sådan de fleste amerikanske sider er opbygget. Her skal du udfylde formularen i toppen med navn, e-mail og telefonnummer.

Når du har oprettet dig kommer du til dette pop-op-vindue. I dette tilfælde er man blevet sendt til handelsplatformen InVcenter, men man kan også blive sendt andre steder hen, da Bitcoin Profit samarbejder med mange forskellige handelsplatformer. 

Trin 2 – Indsæt penge på din konto

For at komme i gang med automatisk Bitcoin investering, skal du først indbetale penge på din konto. Du kan nøjes med helt ned til 250 euro, så alle kan komme i gang på platformen.

Det er typisk en god idé at starte med et lavt beløb, og så kan du øge din investering over tid, hvis du stadigvæk kan lide deres service. Med kryptorobber er der altid en høj risiko, så du skal altid tænke dig grundigt om, inden du investerer.

Både ved ind- og udbetaling er der intet gebyr på Bitcoin Profit. Du kan overføre med et betalingskort eller en bank overførsel.

Trin 3 – Opsæt automatisk investering

Nu kan du gå i gang med at investere på platformen. Før du kan benytte Bitcoin Profit robotten, skal du opsætte nogle betingelser for den, hvor du højde for din risikovillighed. Du kan også vælge deres standard indstillinger, så alle kan komme i gang med på under 2 minutter.

De har også en demokonto, hvor du kan se, hvordan Bitcoin Profit fungerer i praksis. Når du først har opsat din konto, er det en god idé at tjekke ind på din konto en gang i mellem for at sikre, at alt er, som det skal være.

Hvad er Bitcoin Profit

Når vi besøger Bitcoin Profit ser vi hurtigt en række ligheder med andre kryptorobotter som Bitcoin Code hvilket kan hænge sammen med at Bitcoin Profit blot er en “Whitelabel” side for Bitcoin Profit hvilket vil sige at det er samme teknologi bagved.

Skal man så vælge Bitcoin Code eller Bitcoin Profit? Det du skal kigge på er supporten, det står de nemlig for hver især. Derfor tager vi også et dybere kig på supporten i vores anmeldelse.

I de ofte stillede spørgsmål ovenfor forklarer Bitcoin Profit lidt om teknologien bag og der kan vi hurtigt se lighedstegnene mellem dem og de andre kryptorobotter vi anmelder her på siden.

Kigger vi mod bunden af hjemmesiden finder vi dog en del informationer om firmaet. Her kan vi f.eks. læse deres ansvarsfraskrivelse i forbindelse med softwaren.

En vigtig ting at huske når du læser hjemmesiden er at Bitcoin Profit ikke er dem du investerer dine penge hos, det er hos den Broker du opretter dit på med softwaren. Derfor slipper de også afsted med ikke at have lige så mange oplysninger på websitet som du normalt vil have på en handelsplatform.

Er du klar til at lære hvordan softwaren bag Bitcoin Profit virker eller hvordan du opretter en konto? Så hop videre til næste afsnit.

Softwaren bag Bitcoin Profit

Autoinvestorer tjener mest ved at investere i markedet med store udsving og det er lige netop hvad Bitcoin er. Her er det ikke unormalt med 5-20% udsving på en enkelt dag og det er de udsving du kan lukrere på.

Det første der er vigtigt er altså med hvor stor en succesrate softwaren kan forudse om Bitcoin vil stige eller falde i pris og her har Bitcoin Profit, ifølge dem selv, en succesrate på mere end 80%.

Det næste punkt er dog vigtigt, det handler om gearing. Hvis du investerer 100 Euro og Bitcoin stiger 5% på en dag vil du have et afkast på 5 Euro. Men investerer du med en 1:10 gearing vil din investering på 100 Euro blive til 1000 Euro go du vil have et afkast på 50 Euro.

Det fungerer ved at du låner de resterende 900 Euro med den sikkerhed at hvis Bitcoin istedet faldet i pris lukker de handlen hvis den falder med over 10% ( og dine 100 Euro ville være væk)

Når du har dit afkast på 50 Euro vil de trække et par Euro som betaling for at låne pengene til gearingen.

Alt dette kan lyde meget avanceret, men fungerer helt automatisk på handelsplatformene og er årsagen til at selv en lille investering kan give et højt afkast. Platformene Bitcoin Profit benytter har gearing helt op til 1:500 hvilket vil sige at for hver 1 Euro du investerer, bliver der investeret 499 Euro mere.

Gearing har naturligvis en risiko, men du kan ikke tabe mere end du har investeret. Det er også en god idé at læse om, hvad vi har skrevet om kryptorobotter.

Bitcoin Profit
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
78% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Er Bitcoin Profit sikkert?

Mange undrer sig ofte over, om Bitcoin Profit er et scam. Vi holder løbende øje med diverse kryptorobotter for at vurdere, hvilke der er scams. Det tyder ikke på, at Bitcoin Profit er scam, men det er vigtigt, at du tænker dig om, da de ikke er reguleret af nogle muligheder.

Vi har afprøvet deres demo og med penge, og vi oplevede ingen problemer med Bitcoin Profit, men vi anbefaler generelt, at du starter småt ud. Du kan med fordel altid prøve deres demo, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. På den måde kan du se, hvordan det virker.

Det er klart, at Bitcoin Profit lider under, at der er meget svindel derude, hvor der er en række falske reklamer. Det ser ikke ud til, at det er en metode, som Bitcoin Profit benytter sig af.

Men det er også vigtigt, at du selv træffer en holdning til det. Du kan få hjælp med vores liste herunder.

Overvejelser ved valg af kryptorobotter

Vi har her lavet nogle punkter, som du kan benytte til at afgøre om en platform er svindel eller ej:

 • Omdømme – Hvad siges derude om kryptorobotten?
 • Trustpilot – Har andre allerede anmeldt om robotten?
 • Troværdige sider – Sider som vores undersøger og analyserer løbende kryptorobotter
 • Er noget for godt til at være sandt? – Hvis svaret er ja, så skal du være mere påpasselig

Husk ansvarlig investering

Det er vigtigt at huske, at Bitcoin Profit ikke er reguleret, så hvis du taber dine penge, kan du ikke få dem tilbage. Dette er helt almindeligt inden for kryptovalutaer, da der ikke er nogen EU-garanti.

Det betyder for dig, at du altid skal handle ansvarligt. Derfor bør du aldrig investere nogle penge, som du ikke har råd til at tabe, og du skal heller ikke investere, hvis kun et højt afkast kan redde din økonomi.

Med en robot som Bitcoin Profit bør du løbende holde øje med deres platform og følge op på din konto, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Beskatning af din Bitcoin Profit indtjening

Bitcoin Profit opgiver ikke din indtjening til skat, så du skal selv opgive det hvert år på din årsopgørelse. Du beskattes som kapitalindkomst, så du betaler almindelig skat på din indtjening. Du kan læse mere om skattereglerne her.

Da det er tale om automatisk handel, vil du nok godt kunne opgive den samlede indtjening og ikke hver eneste handel. Men det kan være en god idé at snakke med en revisor, hvis du er i tvivl om skattereglerne på området. Du kan også altid ringe og spørge SKAT, og så kan de hjælpe dig.

Opsummering af Bitcoin Profit anmeldelse

Bitcoin Profit er et avanceret software, som automatisk kan handle Bitcoin for dig. Den kigger på markedsbevægelserne og på den måde, kan den både købe og sælge på de helt rigtige tidspunkter. Så du får hele tiden mindre beløb i indtjening, men til gengæld får du dem 24 timer i døgnet, da Bitcoin markedet altid har åbent.

Vi har lært følgende i denne artikel:

 • Du kan gå fra at oprette en profil til at handle på under 10 minutter
 • Den benytter algoritmer til at handle for dig automatisk
 • De har en ekstrem høj succesrate på hele 92%. Disse tal er dog opgivet af Bitcoin Profit
 • Den handler på eksterne platforme, da de ikke selv sælger Bitcoin
Bitcoin Profit
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
78% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Se nyeste kommentarer

 1. Jakob skriver

  Jeg har været møllen igennem med oprettelse og telefonopkald osv. – Jeg valgte dog at lægge på da de ville have mig til at indbetale med noget det hed Trustly.

  Da jeg så senere skriver tilbage på deres hjemmesides chat, får jeg at vide at de ikke længere handler med crypto-valuta???

  Der står i denne anmeldelse at den sidst er ændret idag. 15/1-2020, og jeg har talt/skrevet med dem idag, og fået ovenstående information… Kan du forklare det?

  Mvh.

  Jakob

 2. Christina skriver

  Hej.
  Hvad handler de med?
  Når du investerer, satser penge i banken og i pensionsøjemed, så bliver man altid spurgt, om de må satse på økologiske grøntsager, danske aktier, fly til krigsramte lande osv osv.
  Hvad handle de med her?
  Venlig hilsen Christina Holm Nielsen.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close