BitIQ bitcoin-robot 2022 [Skal du benytte denne kryptorobot?]

BitIQ Bitcoin robot investerer automatisk i Bitcoin for dig. Ideen bag er, at den automatisk foretager handler gennem trading signals. Hvis du ser på prisen for Bitcoin, har du sikkert lagt mærke til, at kursen ændrer sig markant dagligt. BitIQ benytter software til automatisk at købe og sælge på de rigtige tidspunkter.

BitIQ er en blandt mange nye smarte kryptorobotter, som benytter software til at daytrade for dig. Tidligere skulle man selv sidde og holde øje med, om et trading signal var på køb eller sælg. Dvs. om kursen er på vej nedaf eller opad. Her fandt programmører ud af, at software er bedre til disse handler, end mennesker er.

For at komme i gang med BitIQ indsætter man penge og henter en app. Så opsætter du din risikoprofil, og herefter skal du blot tjekke på app’en en gang om dagen. I dette BitIQ review kigger vi nærmere på, om du skal benytte BitIQ.

Fordelene ved BitIQ app

 • En kryptorobot, der er velegnet til alle typer investorer, uanset deres viden og ekspertise
 • Du behøver ikke viden om tech, daytrading eller kryptovalutaer for benytte BitIQ
 • BitIQ analyserer markedet, så du kan oprette bedre investeringsstrategier og reducere din risiko
 • Ved at automatisere din handel gennem BitIQ kan du opnå et betydeligt afkast, fordi markedsændringer ikke passerer boten
 • Lad BitIQ gøre investeringsarbejdet for dig. Opret en konto i dag!

Sådan opretter du en konto på BitIQ Robot [Nem trin-for-trin guide]

Kryptovalutaer er vokset i popularitet de sidste 10 år, og det er nok det investeringsområde, hvor vi har set flest nyrige investorer. For selvom Bitcoin flere gange er blevet erklæret død, så stiger den hver eneste gang, at den har haft et fald.

Med BitIQ Bitcoin robot kan du investere automatisk i disse fald. Om kursen stiger eller falder har ikke den store betydning for din indtjening, da robotten automatisk finder ud af, om det er tid til at sælge eller købe. BitIQ lover helt op til en indtjening på 90% på samtlige handler, så der er god grund til at benytte dem.

Her vil jeg vise dig, hvor let det er at komme i gang med at investere automatisk i Bitcoin og andre kryptovalutaer.

BitIQ
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
90% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Trin 1 – Opret din konto på BitIQ

Opret en konto på BitIQ.

Start med at gå til BigIQ’s hjemmeside, klik her.

Herinde kan du se, at du kan klikke på en række knapper for at komme i gang. Det letteste er, at du udfylder dine informationer med det samme, at du kommer ind på deres hjemmeside.

Det er let at oprette en konto, da alt du skal gøre er at indtaste dit navn, telefonnummer og e-mail i formularen. Derefter vælger du en adgangskode til dig selv og bekræfter din registrering via linket i e-mailen.

Ja, så let er det at komme i gang på BitIQ.

Opret konto på BitIQ

Trin 2 – Indsæt penge

Inden du kan begynde at handle på BitIQ, skal du indsætte penge på tjenesten. Implementering af BitIQ kræver et minimum indledende depositum på 250$, som derefter er helt tilgængeligt for dig.

Alle de mest almindelige betalingsmuligheder er tilgængelige for pengeoverførsel: betalingskort, bankoverførsler osv.

Trin 3 – Du kan benytte deres demokonto

Inden du begynder at handle for rigtige penge på BitIQ, kan du afprøve deres demo og se, hvor let det er at benytte BitIQ Bitcoin robot.

Med en demokonto kan du handle og afprøve alle appens funktioner uden nogen risiko for at miste penge. En demokonto er nøjagtigt den samme med hensyn til brugervenlighed som den rigtige handelsplatform, så dette er en meget let og effektiv måde at komme til kernen af ​​en ny service.

Trin 4 – Start din automatisk handel

Når du har udforsket appen via din demokonto, og du er sikker på, er det tid til at gå videre til BitIQ og begynde at handle for rigtige penge. Handel med en BitIQ Bitcoin robot kræver altid en handelsstrategi, som du programmerer ind i robotten.

For at hjælpe dig med at beslutte en handelsstrategi giver BitIQ dig en liste over foruddefinerede muligheder, hvorfra du kan vælge dem, du kan lide og finder mest interessante. Når en handelsstrategi er valgt, begynder robotten at handle i overensstemmelse med dine valg, og du vil tjene penge helt automatis. Det er bedst at tjekke ind på dine handler en gang om dagen, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Hvad er BitIQ Bitcoin robot?

BitIQ er et navn tilføjet til en lang liste med kryptorobotter designet til at gøre handel med kryptovalutaer let og rentabelt for så mange mennesker som muligt. Det, der adskiller BitIQ fra mange andre kryptorobotter på markedet, er, at BitIQ Bitcoin robot er designet specielt til begyndere. Dette betyder dog ikke, at det ikke også er ideelt for mere erfarne investorer, da alle kan benytte den med stor succes.

BitIQ blev oprindeligt oprettet som en kryptorobot, der er enkel at konfigurere og bruge for alle. Alle kan komme i gang med den, da du ikke behøver at have kendskab til kryptovalutahandel.

BitIQ er også velegnet til investorer, der ønsker at handle aktivt, men som ikke har nok timer i dagen til at analysere markedet og dermed danne en god handelsstrategi. Under alle omstændigheder er en kryptorobot i stand til at analysere markedet meget bedre og hurtigere end et menneske. Men bemærk at BitIQ Bitcoinrobotten også handler i henhold til den handelsstrategi, der er defineret af investoren.

Når en investor fastsætter en handelsstrategi for BitIQ og begynder at handle, handler BitIQ robotten kryptovalutaer på vegne af investoren, lige så længe investoren ønsker det. Det er dog vigtigt at huske, at markedsmarkedsbevægelser for kryptovalutaer ændrer sig markant på et dagligt basis. Derfor er det en god idé at følge med i nyhederne og opdatere dine investeringsindstillinger fra tid til anden.

Hvem grundlagde BitIQ?

Der kan ikke findes nøjagtige oplysninger på grundlæggeren af ​​BitIQ, men på deres hjemmeside skriver de, at der bag BitIQ Bitcoin robot har været et omfattende team af udviklere, AI-eksperter, finansielle rådgivere og deres HR-afdeling. Alle medlemmer af teamet har fulgt Bitcoins vækst fra begyndelsen og investeret i det før prisstigningen i slutningen af ​​2017. Prisstigningen gav teamet masser af kapital til at begynde at udvikle BitIQ platformen, så alle andre kunne få samme succes med Bitcoin handel.

Teamets mål fra begyndelsen var at udvikle en kryptorobot, der ville være let for alle at bruge, fra begyndere til professionelle. Holdet blev dog bremset af en ting: AI var ikke avanceret nok i 2010’erne til robotten. Den kunstige intelligens, de udviklede, var ikke nok til at analysere tal, men det skulle også være i stand til at analysere søgeord på Internettet. Dette forlængede udviklingsprocessen med år, men endelig i 2021 var BitIQ klar til kommerciel brug.

Selvom BitIQ nu er tilgængeligt på markedet, hviler udviklingsteamet bag det stadigvæk ikke. Efterhånden som markedet og kunstig intelligens udvikler sig, opdaterer og reparerer BitIQ udviklerne konstant deres BitIQ Bitcoin robot for at få den til at fungere bedst for investorere.

Er det sikkert at bruge BitIQ?

Vi vil give vores læsere pålidelige og sandfærdige oplysninger, og derfor tester vi altid de kryptorobotter, vi skriver om. Alligevel er det værd at huske, at ikke alt svindel kan findes med det samme. Derfor holder vi løbende øje med BitIQ Bitcoin robot og opdaterer dette indlæg, hvis noget ændrer sig. Herudover er det også en god idé, at du selv gør det samme.

Det skal også huskes på, at nye kryptorobotter konstant kommer ind på markedet, og nogle af disse kan være svindel. Derfor undersøger vi BitIQ intensivt, og har selv afprøvet BitIQ. Det tyder på, at BitIQ er er en legitim og funktionel kryptorobot, men det er vigtigt, at du er påpasselig for din egen skyld. Så du bør ikke investere penge, som du ikke kan holde til at tabe og investeringer er altid ens egen risiko.

Hvordan fungerer BitIQ?

Som vi tidligere nævnte, er kryptovalutaer volatile, hvilket betyder, at deres prissvingninger kan forekomme på kort tid. Det er ikke unormalt, at Bitcoin kan falde eller stige med 10-20% på få dage. Derfor er det vigtigt, at du man afslutter sine handler på de helt rigtige tidspunjter, og det er præcis dette, som BitIQ robotten kan. Den analyserer markedstrend, og dermed kan den købe og sælge for dig på de helt rigtige tidspunkter. Det ville nærmest være umuligt selv at gøre det, fordi computere kan reagere langt hurtigere end mennesker.

BitIQ Bitcoin robot er programmeret til at handle automatisk. Den overvåger og analyserer markedet i henhold til de handelsstrategier, du har givet, og starter og stopper handelen i henhold til det, så dit afkast naturligvis er så højt som muligt. Det tager ikke mere end 5 minutter at indstille BitIQ, og alle kan gøre det, da de har skabt et af markedets mest brugervenlige kryptorobotter.

BitIQ er især fordelagtigt, da du sparer mange penge på handelsomkostninger, da den tager højde for det. Normalt kan kryptoinvesteringer være ufattelig dyre, fordi du betaler høje gebyr til diverse handelsplatforme. Det slipper du nærmest helt for med BitIQ, da den tager højde for at handle Bitcoin de steder, hvor du oplever de laveste omkostninger.

Mange andre kryptorobotter er langsomme til at udbetale dine penge til dig. Dette problem har du ikke med BitIQ. De garanterer, at du har dine penge indenfor 24 timer. Dog kan der gå lidt længere tid pga. din bank.

Regularing af kryptorobotter

Kryptorobotter er et relativt nyt fænomen, og derfor kan reguleringen ikke helt følge med. Dette er dog også tilfældet, når det kommer til almindelig investering i kryptovalutaer. I USA er myndighederne begyndt at arbejde med ny regulring, når det kommer til investering i kryptovalutaer. Herefter forventes det, at vi også kommer til at se mere regulering inden for kryptorobotter, hvilket er en god ting, da der fortsat er meget svindel derude.

Den manglende regulering gør, at du i øjeblikket har et stort personligt ansvar, når du handler. Derfor er det vigtigt, at du benytter en kryptorobot, som du stoler på, og aldrig investerer penge, som du ikke kan holde til at tabe. For at mindske din risiko bør du kigge mod pålidelige kilder som f.eks. denne hjemmeside. Det er dog vigtigt at huske på, at vi også kan blive udsat for dygtige svindlere, så ansvaret er altid hos dig i sidste ende.

Vi forsøger dog altid at foretage gode analyser af diverse kryptorobotter. Vi tester alle de investeringsværktøjer, som vi skriver om på hjemmesiden. Vi har derfor også testet BitIQ, og vores vurdering er, at de overholder alle regler og dermed er sikker at investere på.

For mere information læs vores indlæg om kryptorobotter.

BitIQ review for november 2022

Kryptorobotter er investeringsrobotter, der bruger komplekse algoritmer og foruddefinerede handelsstrategier til automatisk at handle kryptovalutaer for dig. Ved at identificere et godt sted at åbne en handel gør BitIQ det let for dig at tjene penge på kryptovalutaer. Når du rammer det forudbestemte afkast, lukker BitIQ automatisk din handel og finder næste trading signal. På den måde foretager BitIQ Bitcoin robot flere handler hver eneste dag til din fordel.

Her kan du læse nærmere om, hvad vi har fundet ud af i vores store test af BitIQ.

Vi kunne godt lide disse ting:

BitIQ tilbyder en fremragende og omfattende handelsoplevelse inden for kryptovalutaer. Det bedste er, at den gør alt arbejdet for dig, så du kan fokusere på andre ting i dit liv. Du vil være i stand til at udforske BitIQ Bitcoin robot uden nogen risiko via dens demokonto, hvorefter du vil kunne opsætte den handelsstrategi, du ønsker på robotten ved hjælp af foruddefinerede indstillinger. Dette lyder måske kompliceret i starten, men BitIQ er let at forstå og bruge, hvilket gør det godt for dem, der ikke har handlet kryptovalutaer før, eller som ikke har tid til at analysere det hurtigt skiftende marked konstant.

Alt dette elsker vi med BitIQ:

 • Registrering til appen er hurtigt og let
 • BitIQ er billig, du slipper for en række gebyr
 • God kundesupport
 • Nem software, der er velegnet til både begyndere og professionelle
 • Tillader handel med andre kryptovalutaer end Bitcoin
 • Udbetalinger sker indenfir 24 timer

Vi kunne ikke lide disse ting:

Den første og mest almindelige kritik af kryptorobotter gælder også for BitIQ; brugen af ​​en kryptorobot er altid forbundet med en høj risiko for at miste penge. Ja, BitIQ tilbyder en stop-loss-funktion, der giver dig mulighed for at sænke dit risikoniveau, men det betyder stadig ikke, at risikoen er helt elimineret. Derudover får BitIQ et minus fra os for slet ikke at tilbyde en mobilapp. Deres software fungerer kun på en computer. Du kan benytte BitIQ gennem en din mobilbrowser. Men det giver ikke helt den samme brugeroplevelsen, som en app ville gøre.

Dette er vi ikke så glade for:

 • Tilbyder ingen mobilapp
 • Handel med uregistrerede mæglere er muligt
 • Indeholder høj investeringsrisiko
 • De skriver ikke hvem, der står bag BitIQ

Konklusion på vores BitIQ anmeldelse

BitIQ er en af ​​de bedste kryptorobotter på markedet i dag. Den giver dig mulighed for at handle en række forskellige kryptovalutaer, så du kan vælge den, som du tror, vil give dig det højeste afkast.

BitIQs grænseflade er meget let at bruge, og applikationsgebyrerne er lave. Bemærk dog, at selvom du bruger en kryptorobot, der generelt er i stand til at analysere markedet meget bedre end mennesker, er dine investeringsrisici stadig relativt høje. Sørg altid for at dit investeringsbudget bærer risiciene, og at du handler med registrerede mæglere.

Husk ansvarlig investering

I alle investeringer ligger det ultimative ansvar for dine penge altid hos dig. Selvom du bruger en velkvalificeret kryptorobot til investering, overlader du kontrollen til en anden. Ansvaret for dine penge overgår dog ikke til BitIQ, men forbliver hos dig. Derfor bør du nærlæse vores indlæg, inden du afgør, om du skal indsætte penge hos BitIQ. Du kan altid investere et mindre beløb fra starten af. Benyt altid sund fornuft, når du investerer.

Beskatning af kryptorobotter

Du skal betale skat af dit overskud. Da en kryptovalutarobot handler automatisk og 24/7, er der tale om reglerne for daytrading. Det betyder, at du beskattes gennem kapitalindkomst, når du benytter en kryptorobot.

Selv handel med kryptovalutaer anses fra SKAT’s synspunkt som spekulation, da du køber med henblik på hurtig indtjening. Du kan læse mere om skattereglerne på SKAT’s hjemmeside.

Opsummering

BitIQ Bitcoin robot er en af ​​de mest interessante kryptorobotter på markedet, og er allerede blevet testet af mange hjemmesider, der specialiserer sig i at investere i kryptovalutaer, herunder os. I vores research af BitIQ fandt vi ud af, at mange hjemmesider skriver, at de har haft stor succes med BitIQ. Alligevel er det vigtigt, at du drager dine egne konlusioner, da der er stor risiko forbunet med handel på BitIQ.

Dette har du lært i dette BitIQ review:

 • Automatisk investering i Bitcoin
 • Mulighed for handel i en række kryptovalutaer
 • Indsæt indstillinger og lad BitIQ handle for dig
 • Ingen mobilapp
 • God kundesupport
 • Nem software for både begyndere og erfarne investorer
BitIQ
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
90% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.