Finixio AI anmeldelse 2022 – Stor gennemgang

Finixio AI er en handelsrobot, der køber og sælger kryptovaluta automatisk på dine vegne. Den kan ved hjælp af AI analysere markedet, og dermed opnår du en fordel i forhold til andre investorer. Du skal udfylde din risikoprofil og din investeringsstrategi. Så er ideen, at den klarer resten for dig.

En stor fordel ved at bruge Bitcoin robotter er, at de kan overvåge markedet hele døgnet, så du kan tjene penge, når du sover. Eftersigende skulle den have 99,4% succesrate. Vi vil i vores store Finixio AI anmeldelse prøve at finde ud af, om vi kan få bekræftet det tal.

Herudover kan du også læse om, hvordan du kommer i gang med robotten, og om du kan tjene penge på den eller ej. Herudover om Finixio AI er svindel eller en ægte kryptorobot.


Gode grunde til at oprette en Finixio AI konto

  • Det er nemt at oprette en bruger
  • De skriver, at de har en succesrate på 99,4%
  • Automatisk investering med en handelsrobot
  • Høj succesrate
  • Minimum indbetaling på blot 250 euro

Guide: Sådan kommer du i gang med Finixio AI

I vores Finixio AI anmeldselse fandt vi ud af, at det er utroligt let at oprette en konto på platformen. Du kan være i gang med at lade Finixio AI handle for dig på mindre end 15 minutter. Herefter kan du lade den gøre alt arbejdet for dig.

Selvom de lover en høj succesrate, er der altid risiko ved at investere i kryptovalutaer. Dette er vigtigt at vide, da Finixio AI handler med kryptovalutaer som Bitcoin.

Hvis du forstår denne risiko, kan du prøve at oprette en konto på Finixio AI ved at benytte vores trin guide i denne Finixio AI anmeldelse.

Start med at gå ind på Finixio AI’s hjemmeside.

FINIXIO AI
 
VORES BEDØMMELSE
AUTO HANDler
✔️
INGEN GEBYR
✔️
MINDSTE INDSKUD
250 €
DET FÅR DU HOS FINixio AI ROBOT:

Populær Investeringsrobot der automatisk køber/sælger Bitcoin ved hjælp af AI. De har høj succesrate.

Alle investeringer er forbundet med risiko. Invester ikke mere end du har råd til at tabe. Alle tal er leveret af platformen selv.

Trin 1: Opret profil

Det er simpelt at oprette en konto på Finixio AIs hjemmeside. Når du kommer ind på deres hjemmeside, udfylder du informationer i højre side. Her skriver du dit navn, e-mail og en adganskode.

Herefter klikker du på knappen, hvor der står Registrer nu. Herefter har du adgang til Finixio AI, og kan komme i gang med at lade den handle automatisk for dig.

opret en konto på Finixio AI

Trin 2: Indsæt penge på din konto

For at kunne lade Finixio AI handle for dig, skal du have penge på din konto. Du kan starte med en investering på helt ned til 250 euro.

I vores Finixio anmeldelse kom vi frem til, at du kan overføre penge ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel. Fordelen med en bankoverførsel er, at du får adgang med det samme

Trin 3: Demoinvestering

se, hvordan robotten foretager sine handler. Selvom du prøver demoen, kan det være svært at vide, om det er de samme handler, som den ellers ville have foretaget for dig.

Typisk kan det anbefales, at du aldrig investerer flere penge, end du kan holde til tabe, da man aldrig kan være 100% sikker. Men hvis denne handelsrobot kan alle de ting, som vi fandt ud af i vores Finixio AI anmeldelse, så er det værd at investere gennem Finixio AI.

Trin 4: Start investeringen

Efter at have prøvet deres demo er du sikkert klar til at investere med rigitge penge. Nu kan du bare vælge, at den skal gå i gang med at handle for dig. Det kræver ikke andet, end du har penge på din konto. Det kan du som sagt gøre ved hjælp af et betalingskort.

Alle funktioner er de samme, så du kan benytte samme indstillinger, som du benyttede, da du havde en demokonto.

FINIXIO AI
 
VORES BEDØMMELSE
AUTO HANDler
✔️
LAVe gebyr
✔️
MINDSTE INDSKUD
250 €
DET FÅR DU HOS finixio ai ROBOT:

Populær Investeringsrobot der automatisk køber/sælger Bitcoin ved hjælp af AI. De har en høj succesrate.

Alle investeringer er forbundet med risiko. Invester ikke mere end du har råd til at tabe. Alle tal er leveret af platformen selv.

Hvad er Finixio AI?

Finixio AI er en kryptorobot. Kryptorobotter er kendetegnet ved, at de kan handle automatisk for dig. Her er Finixio AI ingen undtagelse. Vi søgte en del på nettet for at finde en god Finixio AI anmeldelse, men det var svært at finde nogle på dansk. Ved at søge på Finixio AI review og selv afprøve deres demo lykkedes det os at lave denne Finixio AI anmeldelse.

De skriver på deres hjemmeside, at de kan give dig et afkast på op til 99,4%. Vi har dog hverken kunne be- eller afkræfte denne succesrate. Så det er vigtigt, at du selv foretager en analyse af din risiko, når du benytter dem. Det virker til, at der er så meget upside ved at benytte dem, at det giver mening at give det et skud.

For Finixio AI skulle benytte kunstig intelligens til at handle for dig. På den måde kan kryptorobotten udnytte svingninger i markedet. Den kan simpelthen regne ud, hvornår den skal købe og sælge på dine vegne.

Finixio AI anmeldelse

Softwaren bag Finixio AI

Vi har ikke i denne Finixio anmeldelse fundet ud af, hvad deres software helt nøjagtigt gør. De skriver på deres hjemmeside, at de benytter AI til at lave handler for dig. Men de har ikke delt koden bag, men dette kan skyldes, at de ikke ønsker, at nogen foretager sig det samme som dem.

For at benytte Finixio AI skal du opstille nogle regler, som den kan følge på dine vegne. Herefter skal du ikke gøre andet end at vedligeholde din konto. Det kræver ikke meget mere end 15 minutter om ugen at vedligholde sin konto. Du kigger bare på, om du er tilfreds med dine investeringer.

Handelsplatform tesla coin robot

Er det sikkert at benytte Finixio AI?

Er det sikkert at benytte Finixio AI? Svaret er, at det virker sikkert at benytte dem. Vi kan ikke garantere dig, at dette er den bedste kryptorobot. Mange er en smule tilbageholdende med at oprette en konto på en kryptorobot, men det virker til, at du kan stole på Finixio AI.

I vores Finixio AI anmeldelse kiggede vi på pålidelig af statements, hvad det koster at benytte kryptorobotten og kan vi bekræfte nogle af deres handler.

I vores Finixio AI test virker det til, at deres software gør det, som den lover. Nemlig at handle automatisk for dig.

Husk ansvarlig investering

Som også nævnt flere gange tidligere er der ingen garanteret indtjening ved investeringer i kryptovalutaer. Der er altid en risiko for, at du taber de penge, du har investeret. Kryptovaluta har ingen EU-garanti, hvorfor du altså ikke kan få pengene tilbage, hvis du taber dem.

Det betyder, at du skal være opmærksom og investere ansvarligt. Derfor bør du aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe. Du bør heller ikke basere en god indtjening til at sikre din økonomi på investeringer.

Benytter du dig af en Finixio AI robot er det også vigtigt, at du logger ind på din profil og følger op på din konto. Så sikrer du også, at tingene er, som de skal være.

Hvorfor vælge Finixio AI?

De fleste, der vælger Finixio AI, gør det, fordi du kan handle med kryptovalutaer uden at vide noget om dem. Hvis du ikke allerede ved en masse om krypovaluta, kan det være svært at vide, hvor du skal starte henne. Det er her at en kryptorobot er langt bedre til at handle for dig, end du selv er.

Især hvis deres succesrate på mellem 90-100% passer, så er det grund nok til at benytte Finixio AI til at handle for sig. Det er en brugervenlig platform, og det gør, at den både kan bruges af nybegyndere og professionelle investorer. Fordi den kan både bruges som et stykke avanceret AI software eller som automatisk handelssoftware.

Derudover har Finixio AI høj sikkerhed, så du kan være sikker på at din information er i sikre hænder.

Beskatning af din Finixio AI indtjening

Du skal selv opgive din skat, når du benytter en kryptorobot. Der findes ingen danske kryptorobotter, som kan overføre din indtjening automatisk.

Men bare rolig, det er forholdsvist nemt at opgive sin skat. I rubrik 58 angiver du dine tab og i rubrik 20 angiver du dine fortjenester. Dette skal opgøres efter enhver handel, hvis der er tale om daytrading.

Indtjening fra kryptovaluta beskattes som kapitalindkomst, så du betaler en helt almindelig skat på den indtjening. Det kan være en god ide at sætte dig ind i skattereglerne fra SKAT’s egen hjemmeside, så du har helt styr på det. Det er træls at ende med et skattesmæk.

Er der tale om automatisk handel med en Finixio AI robotten, kan det være svært at skulle opgive hver eneste handel. Her kan det nok godt være muligt bare at opgive den samlede indtjening. Vi kan blot ikke bekræfte, at det er ok på den måde.

Vi har skrevet mere om det i vores indlæg om kryptorobotter.

Opsummering af Finixio AI anmeldelse

Vi har gennemgået en række informationer i denne Finixio AI anmeldelse. For os virker det til at være en spændende kryptorobot, som er værd at forsøge at investere gennem.

For at komme i gang med Finixio AI, skal du først oprette en konto på deres hjemmeside. Herefter opsætter du nogle simple retningslinjer for deres AI, og nu kan den handle for dig.

Hvis deres høje succesrate passer, så bør alle benytte Finixio AI. Det er umuligt at afgøre, om de kan overholde deres egen succesrate, som er sat til næsten 100%.

Men det er spændende nok til, at det virker attraktivt at oprette en konto hos dem og herefter lade Finixio stå for alle handler.

Du kan også læse om kryptovalutaer.

FINIXIO AI
 
VORES BEDØMMELSE
AUTO HANDler
✔️
LAVT GEBYR
✔️
MINDSTE INDSKUD
250 €
DET FÅR DU HOS Finixio AI ROBOT:

Populær Investeringsrobot der automatisk køber/sælger Bitcoin ved hjælp af AI. De har en høj succesrate.

Alle investeringer er forbundet med risiko. Invester ikke mere end du har råd til at tabe. Alle tal er leveret af platformen selv.

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close