Oil profit robot anmeldelse for 2022 [Scam eller ej]

Der findes et væld af forskellige online platforme, der lover brugere øjeblikkelige høje og postive afkast – udelukkende ved hjælp af få klik. Oil Profit Robot er netop en af disse platforme, der har sat for at tilbyde netop dét, til sine brugere. Oil Profit Robot appen hævder, at man kan tjene penge allerede inden, der er gået 10 minutter.

Oil Profit Robot tilbyder nemlig en fuld automatiseret service, som handler på oliemarkedet via deres Oil Trading Robot. Robotten foretager altså handler baseret på avancerede algoritmer, og netop disse algoritmer siges at have en succesrate på 90%.

Det lyder næsten for godt til at være sant, og vi har derfor sat os for at finde ud af mere om robotten, og hvor pålidelige dens service egentlig er. I dette Oil Profit Robot review kan du derfor læse meget mere om, hvad det er for en app, hvordan den fungerer, og hvorvidt den er sikker eller ej.

Fordele med Oil Profit Robot

 • Det er gratis at oprette en konto på Oil Profit Robot.
 • Det er en meget brugervenlig platform, der er tilpasset til både begyndere og erfarne forhandlere.
 • Alle handler er automatiserede og baseret på højteknologiske algoritmer. Oil Profit Robot udtaler selv, at de har en succesrate på 90 procent.
 • Du kan trade aktivt, uden fysisk at skulle gøre det selv
 • Kom i gang med at investere i dag – Opret en konto i dag på Oil Profit Robot.

Sådan opretter du en konto på Oil Profit Robot

For at gøre det nemt for dig at oprette konto på Oil Profit Robot, har vi lavet en let step-by-step guide, så du kan få det fulde overblik med, hvordan den fungerer og hvordan du opretter dig. På den måde kan du tage det hele i ro og mag og i dit eget tempo.

Selve processen for at oprette sig er egentlig utrolig nem og meget enkel. Det tager kun få minutter fra du beslutter dig for at komme i gang, og du kan nemt følge de 3 trin, vi har beskrevet herunder.

Oil Profit
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
71% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Trin 1 – Opret en konto

Oil Profit Robot har en mission om at gøre handel med olie mere tilgængeligt og lettere, og derfor har de også gjort det meget let at oprette sig på deres platform.

For at oprette en konto er det første du skal gøre at klikke dig over på deres hjemmeside og udfylde deres registreringsformular. Her skal du udfylde dit navn, e-mail og telefonnummer og klikke på “kom igang nu”. Det er gratis at oprette dig, hvilket er en god bonus.

Når du har gjort det, skal du igenne Oil Profits ID-verificeringsprocess. Dette er en nødvendighed for at bekræfte din identitet, og for at sikre du har adgang til din konto i fremtiden. Du kan foretage bekræftelsen med et pas, kørekort eller et andet ID-kort.

Efter du har gennemgået verificeringen vil en account manager række ud til dig, og de vil informere dig om alt, du skal vide og gøre, før du kan starte din investering.

Trin 2 – Foretag din investering

Efter du har snakket med en account manager, og du har fået de nødvendige oplysninger, skal du indbetale penge, som du gerne vil investere for.

Oil Profit har et relativt lavt depositum på $250, som du skal overføre til platformen, før det er muligt at investere. Her kan du vælge at indbetale via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal, hvilket er meget nemt og simpelt.

Når du har overført penge til platformen, vil din konto aktiveres, og du vil være klar til at kunne investere. Det er tydeligt, at det er olie, der er platformens primære aktiv, men du har også mulighed for at investere i andre aktiver på platformen:

Så du kan starte med at kigge lidt rundt og finde ud af, hvilket aktiv du foretrækker at handle på platformen.

Samtidig er det også muligt at shorte på platformen, som betyder at du har mulighed for at tjene afkast på et marked, der falder. Så med shorting investerer du altså i, at markedet falder, frem for at det stiger – noget der er meget populært inden for trading.

Du har også mulighed for at trade direkte fra din mobil, hvor du kan downloade Oil Profit App til Android. Det er smart, så du har mulighed for at handle, når du er på farten.

Trin 3 – Lad din investering være på auto-pilot

Det der er det unikke selling point for Oil Profit Robot er, at du kan trade helt automatiseret via deres Oil Trading Robot, hvor robotten foretager dine handler for dig. Det er alt sammen baseret på AI, og handlerne bliver foretaget ud fra højteknoligiske algoritmer.

Netop på grund af denne teknologi og algoritmerne, hævder Oil Profit Robot, at den er i stand til at genere enorme overskud til sine investorer. Virksomheden forklarer selv, at robotten har en succesrate på 90%, hvor selve designet af softwaren er helt specielt designet til at hjælpe sine brugere – altså de handlende – med at udforske forskellige metoder for at opnå profit.

Når du har downloadet appen vil du, som bruger, løbende få opdaterigner om alle dine handler såvel som nyheder om udviklinge på det globale marked, som hjælper dig med at holde styr på, hvordan det går. Du kan også bruge denne oversigt og indsigt til at beslutte dig for, hvilken investering, der er den bedste for dig. Som sagt har du også mulighed for at lade robotten administrere din potefølje fuldautomatisk, så du undgår at skulle udføre dine egne handler. Det er meget fordelagtig for særligt nybegyndere inden for oliehandel, da de undgår at bruge meget tid på at læse op og udføre handlerne.

Oil profit robot anmeldelse

Nu har vi kiggget på, hvordan man opretter sig på Oil Profit Robot, og vi skal derfor også dybere ned anmeldelsen af platformen i dette Oil Profit Review. Her skal vi kigge på, hvad der er godt ved platformen, hvad der er mindre godt, og hvilke features du kan forvente af platformen.

Når vi kigger overordnet på Oil Profit Robot står det også rimelig klart, at det ikke er en platform, der ude på at snyde nogen, men at de alligevel nok lover, mere end de reelt kan holde. Hvis de kunne skaffe de afkast de siger til sine brugere, ville platformen med stor sandsynlighed have fået en enorm medieomtale, og være verdenskendt. De lover nemlig exceptionelt høje gevinster på utrolig kort tid – endda på trods af, at det er et meget meget volatilt marked pengene bliver investeret på. Så vi kan nok allerede her konkludere, at platformen lover mere for at tiltrække nye kunder til deres platform.

Det betyder derfor altså ikke, at der er noget scam-agtigt over Oil Profit – det er ikke fordi de stjæler dine penge eller det er ulovligt, det er en helt normal handelsplatform som alle andre. Dog skal man nok ikke sætte næsen for højt efter at opnå de afkast, som der bliver lovet. Risikoen og mulighederne må nok forventes at være på niveau med andre lignende handelsplatforme.

Det kan vi godt lide

Faktisk er det lidt en skam, at Oil Profit lover guld og grønne skove i form af rekordstore gevinster uden du skal røre en funger som bruger. Det får nemlig potentielle brugere til at blive skeptiske, og platformen mister troværdighed. Platformen virker pludselig upålideligt, selvom der faktisk er rigtig mange gode ting ved platformen.

Én af de ting, der er rigtig gode ved platformen er, at det ikke koster noget som helst at oprette dig. Du kan samtidig komme i gang med at investere for et lavt beløb – $250, hvilket er meget lidt i forhold til mange andre platforme. Samtidig er Oil Profit Robot meget simpel og brugervenlig, hvilket gør det nemt for nye brugere at forstå platformen. Handlerne kan udføres hurtigt og meget nemt – derfor er det en god oplevelse for selv begyndere, hvor de både kan få et komplet overblik og kontrol over dine investeringer.

Der er samtidig også en stor fordel i at bruge deres robot, hvis du ikke ønsker at have en manuelt portefølje, som du selv skal holde øje med og styre. Oil Profit Robot kan nemlig opdatere porteføljen automatisk eller sende dig en notifikation, hvis der er handler, du bør foretage.

Det lyder sig også, at Oil Profit Robot har oplevet en stor vækst på kort tid, og de skriver selv, at de har over 200.000 aktivt handlende på deres platform. Det er et rigtig godt tegn, hvis det altså er sandheden.

Det kan vi ikke lide

Udover at Oil Profit Robot giver et falsk løfte om store overskud, er der også flere andre elementer, som vi ikke er helt tilfredse med. Først og fremmest handler det om, at det er relativt svært at finde noget god information om virksomheden bag Oil Profit App. Her ses det også, at udviklerne bag ønsker at være anonyme, hvilket ikke er det bedste tegn.

Mellem linjerne betyder det også, at der ikke er nogen garanti for de mennesker, der står bag platformen – og heller ingen garanti for, at de har erfaring med noget inden for olie eller teknologi. Det er altså ikke et særlig troværdigt tegn, og det giver os nul beviser for, at de rent faktisk er globalt anerkendte, som de ellers selv skriver. Samtidig med det, er det ikke muligt at finde oplysninger om, hvornår virksomheden er blevet stiftet eller hvor den drives fra, hvilket også virker meget suspekt.

Yderligere kan man kun bruge app’en efter indbetalingen er foretaget, og brugerens konto er aktiv – det er også et meget udsædvanligt træk. For det ikke skal være nok, så er der er der også en anden hjemmeside, der bliver kaldt for Oil Profit – og det er slet ikke åbentlyst, om de hører under den samme platform eller er to forskellige.

Konklusion på oil profit robot review

Den endelige konklusion for dette Oil Profit Review må være, at der tydeligt er nogle parametre, som får platformen til at virke upålidelig og underlig. Det er lidt ærgerligt set i lyset af, at det ikke tyder på, at platformen er lavet for at skulle snyde folk. Måske har platformen ikke helt rette måde at markedsføre sig på, da det tyder på deres markedsføring er lige i overkanten – især når det handler om at markedsføre sig til danskere.

Det man også lige skal bide mærke i er, at Oil Profit ikke er en seperat finansiel institution, som udfører transaktionernem, men at den nærmere er en service, som kan bruges af online exchanges for at markedsføre sig. Oil Profit fungerer nemlig i samarbejde med en ekstern online mægler, hvor man overføres til en pre-defineret online mægler, så snart man opretter sin konto.

Design og features

Oil Trading Robot er klart det centrale element og den feature, som gør platformen mest unik. Den sender nemlig både alarmer og kan administrere en brugers portefølje. Selv skriver platformen også, at de har en succesrate på 90% – og endda inden for få minutter, hvilket i høj grad virker usandsynligt, og det får også platformen til at virke upålidelig.

For det er meget velkendt i branchen, at selv den mest avancerede og tekniske trading robot, vil umuligt være god nok til at forudse de fremtidig prisbevægelser på så volatilt et marked som oliemarkedet. Samtidig virker det også usandsynligt, at de ikke opkræver noget i oprettelse og administration, hvis robotten er *så* god.

Når det er sagt, er Oil Profit Robot stadig en fordel for de, der gerne vil trade, men ikke selv har lyst til at lægge den nødvendige tid i deres portefølje. Her kan robotten tage over og spare brugeren en masse tid.

Automatisk trading

Automatisk trading er nemlig det centrale element og eksistensgrundlaget for Oil Profit Robot. Det er kernefunktionen, der sørger for at brugeren kan handle på oliemarkedet baseret på algoritmer frem for følelser. Robotten giver nærmest en form for økonomisk rådgivning baseret på det niveau af risiko, som du ønsker.

Oil Profit Robot kan nemlig også administrere en brugers portefølje automatisk, hvis man altså ønsker det. Det betyder i sidste ende, at du som bruger kan undlade at gøre arbejdet selv. Det sparer både brugeren tid, og det er en rigtig god måde for nye tradere at komme ind på oliemarkedet.

Det hjælper nemlig helt nye tradere med at få en større mulighed for, at opnå en potentiel fortjeneste, selvom det nok er vildledende, at man kan forvente 90%, som de selv siger.

Var et afkast på 90% virkeligheden, så ville det nok være væsentligt mere udbredt at bruge robotter, og det ville nok også være mere anerkendt i store institutionelle virksomheder. Det hænger altså ikke helt sammen. Ser vi bort fra det høje løftet, er funktionen med automatisk trading meget positiv for platformen.

Hvad kan man ellers investere i?

På platformen har du mulighed for primært at investere i olie, kryptovaluta, og almindelige valutapar. Selvom man kun skulle tro, at det var muligt at handle olie – baseret på platformens navn – så er det altså også muligt at handle forskellige andre aktiver, hvilket er rart, hvis man vil have en mere diversificeret portefølje frem for udelukkende at investere i olie.

Når det er sagt, er det selvfølgelig det, som platformen har specialiseret sig i: at brugerne får høj profit på at investere i olie. Så det skal man også have med i tankerne, hvis man går og overvejer at ville bruge denne platform til at handle på.

Fordele og ulemper

I dette Oil Profit Robot review er det vigtigt at få overblikket med, hvad der findes af både fordele og ulemper ved platformen. På den måde bliver det også nemmere at vurdere og konkludere, om det er en platform, du gerne vil benytte dig af til dine handler.

I løbet af denne Oil Profit Robot anmeldelse er det netop også blevet meget tydeligt, at der findes nogle meget klare fordele og ulemper ved at bruge platformen. Lad os derfor tage et kig på dem, og blive klogere:

Fordele

 • Det er meget hurtig og simpelt at oprette sig som bruger.
 • Du kan starte din investering med et lavt depositum på $250, hvilket er fint sammenlignet med andre i branchen.
 • Man har også mulighed for at shorte på platformen.
 • Oil Trading Robot kan administrere din portefølje og rådgive om, hvor du skal placere dine penge på oliemarkedet. Det fungerer rigtig godt til begyndere og folk, der ikke ønsker at bruge tid på deres portefølje.
 • Oliemarkedet har stor volatilitet, som betyder, at du har mulighed for at opnå et godt afkast på kort sigt.
 • Du henvises til en online-mægler, som skal være reguleret og godkendt af pålidelige agenturer.

Ulemper

 • Deres markedsføring er meget hidsig, og synes at lov mere end den kan levere.
 • Det er tilfældigt hvilken ekstern online exchange, du sendes videre til. Du kan ikke selv vælge, hvilken en online exchange du vil bruge.
 • Det er ikke muligt at finde noget information om teamet bag platformen, hvilket virker upålideligt
 • Det virker meget usandsynligt, at Oil Profit Robot kan skabe et afkast på 90% inden for meget kort tid, som de ellers lover, hvis man bruger platformen.
Oil Profit
 
VORES BEDØMMELSE
Gratis Investeringsrådgivning
✔️
Automatisk Investeringsrobot
✔️
Min. depositum
250 €
71% AF HANDLERNE GIVER ET POSITIVT AFKAST*

Disclaimer: Alle investeringer er forbundet med risiko. *Tal oplyst af platformen selv

Ofte Stillede Spørgsmål

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close