Aktieanbefalinger november 2022 – Konkrete aktietips til dig

Det er vigtigt at holde øje med de bedste aktier, men vi ved godt, at du ikke altid har tiden til det. Derfor får du her vores aktieanbefalinger for november.

Mange aktier har været billige pga. Coronakrisen, og selvom det har stabiliseret sig en smule, er der fortsat mange gode aktier, du kan investere i.

Her samler vi gode aktier til dig, som du både kan bruge til din kort- og langsigtede aktiestrategi. Her vores liste over aktietips for november 2022, og en hemmelighed til hvordan du årligt kan spare tusindvis af kroner i gebyrer.

3 aktieanbefalinger for november 2022​

 1. Tesla – Fremtiden ser igen lys ud for Tesla og mange tror igen på en stigning for dem – Køb I Dag
 2. Pfizer – De er den førende inden for coronavaccine. Intet tyder på at vi er slut med vacciner foreløbig. – Køb I Dag
 3. Alphabet (kendt som Google) – Google er fortsat en af verdens mest innonvative virksomheder. Med det nye moderselskab Alphabet er det en af de bedste virksomheder med fokus på fremtiden. – Køb I Dag

Bedste handelsplatforme til at købe aktier på i november 2022

Her finder du en opdateret liste over de bedste handelsplatforme til køb af aktier. Alle handelsplatformene vurderes på udbud at aktier, brugervenlighed, pålidelighed og positivt feedback fra brugere (investorer på platformen).

Her kan du se vores liste over de bedste handelsplatforme til aktiehandel:

 1. eToro – Stort udvalg af aktier og du betaler 0 kr. i kurtage på alle aktier.
 2. Skilling – Kendt CFD-trading platform hvor du kan købe og sælge aktier som CFD’er.
 3. Libertex – CFD-handelsplatform hvor du kan købe en række aktier.
 4. SaxoInvestor – Dansk handelsplatform hvor du kan købe alle danske aktier.

Alle disse handelsplatforme har et stort udvalg af aktier, og de er ufattelige brugervenlige. Du kan handle med aktier disse steder, selvom det er første gang. Samtidig er de avanceret nok til, at du også kan bruge disse handelsplatforme, hvis du allerede har et solidt kendskab til akitehandel.De aktieanbefalinger, du finder i dette indlæg, kan du købe på disse handelsplatforme, og det er nogle af de bedste handelsplatforme at handle på, når vi kigger på brugervenligheden og pris. Med eToro får du en handelsplatform, hvor du ikke betaler kurtage, og det kan spare dig mange penge hvert år. Det er en brugervenlig platform, hvor du også kan følge andre investorer og endda kopiere deres handler. Plus500 er urolig brugervenlig og er utrolig udbredt for daytradere, da du handler med CFD’er.

Guide: Find aktietips 2022 + slip for kurtage og gebyrer

Det er altid godt at få gode aktieanbefalinger, da du kan tjene mange penge, hvis du vælger de rigtige aktier. Vi har skrevet hele denne artikel for at hjælpe dig med finde gode aktier til dine aktieportefølje.

Det er vigtigt, at du køber dine aktier på en handelsplatform, hvor du slipper for at betale kurtage og gebyrer. Hver eneste gang du betaler kurtage, kunne du i stedet have købt flere aktier. Over mange år kommer det til at gøre en kæmpe forskel for din økonomi.

Derfor anbefaler vi, at du køber aktier på en platform uden kurtage og gebyr. Derfor bør du få en konto hos eToro.

Trin 1: Vælg en platform med aktietips

Selvom du altid er velkommen til at kigge på vores aktieanbefalinger, som vi opdaterer hver eneste måned. Så kan du gå skriftet videre og tilmelde dig på en handelsplatform, hvor du får aktieanbefalinger.

Det er noget, som flere handelsplatforme er begyndt at tilbyde, men på dette område er eToro de fleste handelsplatforme overlegent. eToro er den største sociale tradingplatform. Det betyder, at du kan få gode råd af andre investorer, som laver længere analyser af de aktier, som de selv investerer i.

Anbefalet Mægler
broker-logo
CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.
broker-logo
74% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.
broker-logo
Your capital is at risk.
broker-logo
There is no guarantee you will make money with this provider. Your capital is at risk.
Vælg Mægler
Vælg Mægler
SaxoBank
Bedømmelse
5.0
4.6
4.5
4.4
Mobil App Rating
10/10
8/10
7/10
7/10
Min. Handel
€251 kr.£0N/A
Gearing
1:301:301:301:30
Marginhandel
Antal Aktier
2.000+200+5000+700+
Antal ETF'er
15010500+N/A
Omkostninger pr. handel
€4.2€0€1.75€0
Omkostninger pr. måned
€5.0€0€0€0
ETF'er
0%0.1% - 0.175%€2 + 0.3%N/A
Midler
0%N/AN/AN/A
CFD'er
ForskeligtN/AN/A0.01 - 350 pips
Besparelsesplaner
0%N/AN/AN/A
Krypto
ab 0,09%0.1% - 1%N/A0.09 - 85 pips
Obligationer
ab 2 PipN/A€2 + 0.6% to €35 + 0.03%N/A
Handelsgebyrer
ForskeligtSpreadCommissionSpreads
Udbetalingsgebyrer
€5N/A£0£0
Inaktivitetsgebyrer
N/AN/AN/AN/A
Indbetalingsgebyrer
N/A0 kr.£0£0
CFD Position natten over
N/AN/AN/AN/A
Credit Card
Giropay
Neteller
Paypal
Sepa Transfer
Skrill
Sofort

Trin 2 – Indsæt penge (så du kan få aktietips)

Hvis du allerede har indsat penge på din eToro konto, så er du klar til at købe aktier på din mobil. Ellers klikker du i venstre nederste hjørne, hvor der står “Indbetal penge.”

Du kan overføre penge med betalingskort, PayPal eller bankoverførsel.

Du skal som min. overføre 200$ med betalingskort/PayPal og 500$ for bankoverførsel.

Herefter er du klar til at finde gode aktietips eller købe vores aktieanbefalinger – helt uden at betale kurtage eller gebyrer.

Trin 3 – Sådan køber du en aktie

Lad os sige at du vil købe en af de aktier, som vi anbefaler til din langsigtede aktiestrategi. Her vil jeg vælge Apple aktier, da alt tyder på, at de bliver ved med at stige i værdi.

For at købe Apple aktier søger du blot efter dem og herefter kan du klikke på “Handl.”

Nu vælger du, hvor mange penge du gerne vil købe Apple aktier for.

Til sidst klikker du på “Indstil ordre.” Hvis markedet er åbent, ejer du nu Apple aktier.

Bedste aktier 2022

Der er et kæmpe udvalg af gode aktier, som du kan investere i. For at gøre det mere simpelt for dig har vi samlet alle vores aktieanbefalinger i afsnit. På den måde kan du lettere finde de aktier, som du er på udkig efter.

Vi har delt dem op i følgende kategorier:

 • Amerikanske aktier
 • Svenske aktier
 • Tyske aktier
 • Defensive aktier
 • udbytteaktier
 • Impact aktier

I hver kategori får du en kort forklaring på, hvilke aktier der tilhører denne kategori. Herefter deler vi vores bedste aktier for kategorien. Du kan desuden finde et direkte link til alle aktierne, så du let kan investere i dem.

Amerikanske aktier

Der er mange gode amerikanske aktier, som er, hvad jeg vil kalde globale aktier. Jeg elsker denne type amerikanske aktier, da de har et kæmpe vækstpotentielle fremfor en virksomhed, som kun sælger til sit lokale område.

Der er også flere amerikanske aktier, som bliver set som defensive aktier, fordi de kan stå i mod en økonomiske krise.

Der er langt flere amerikanske aktier, end dem jeg nævner herunder, som jeg kan anbefale, men det vil gøre listen alt for lang. Du kan købe alle amerikanske aktier hos eToro uden at betale kurtage.  Du kan læse vores artikel om amerikanske aktier.

Apple aktier

Apple aktier er en af de bedste investeringer, du kan foretage dig i følge Warren Buffett. Han siger, at hvis han ikke ved, hvad han skal investere i, så investerer han i Apple Aktier.

I dag benytter de fleste Apple produkter. Jeg kan godt lide dem, fordi de har en kæmpe kassebeholdning, og de kan overleve økonomiske kriser. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Google aktier

For at købe Google aktier, skal du købe Alphabet aktier. Før i tiden købte du Google aktier, men de har i dag oprettet et holdingeselskab.

Det er muligt, at det skyldes skattemæssige forhold, men deres offentlige begrundelse er, at Google er deres søgemaskine, og i dag er de meget mere end det.

Alphabet aktier er en god investering, fordi de hele tiden tester grænserne for, hvad man kan tjene penge på. Jeg har svært ved at se en verden uden Alphabet aktier. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Amazon Aktier

Alle kender til Amazon, da det er verdens største handelsplads. Amazon aktier var den helt store vinder, som kom ud af Dotcom krisen. I dag er skaberen Jeff Bezos den rigeste mand i verden.

I USA har de kæmpe succes, og de udvider hele tiden til nye markeder. Kursen på Amazon aktier er steget markant de sidste 10 år, men mange mener stadigvæk, at det vil fortsætte.

De har stadigvæk kæmpe vækstpotentielle, da de ikke har så meget vækst uden for USA. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Coinbase logo

Coinbase Aktier

Coinbase gik på børsen 14. april 2021, og det er der rigtig mange, som har ventet spændt på. Det skyldes, at det er en historisk børsnotering, da det er den første kryptovalutabørs, som er blevet børsnoteret.

Den oplevede et mindre fald de første par uger efter sin børsnotering, men de fleste regner med, at det vil være en af fremtidens helt hotte aktier.

Et stærkt argument for at investere i Coinbase aktier er, at hvis du vil tjene penge på et gold rush, så er det bedre at sælge skovle end at grave efter guld. Med Coinbase kan du være ligeglad med, hvad der sker med Bitcoins pris. Du går op i handelsvolumen, så dine aktier bliver mere værd.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Danske aktier

Det er klart, at vi herhjemme har en forkærlighed for vores egne aktier. Det første, man får at vide, når man investerer i aktier er, at man skal holde sig til noget, som man kender. Derfor er det ofte langt lettere at købe danske aktier, da du allerede kender noget til virksomhederne.

Selv på det danske marked er der mange virksomheder at vælge i mellem, så her vil vi give dig nogle af de bedste, du kan købe i november 2022.

Læs vores artikel om danske aktier.

SAS aktier

Nu kommer der igen gang i rejsebranchen, og derfor er der mange, som allerede har investeret i SAS aktier.

De klarede sig i gennem krisen, da de blandt andet fik noget hjælp af staten, men generelt har de klaret sig fornuftigt.

Mange regner med, at de kommer til at tjene mange penge, da alle skal ud at rejse efter at have misset sidste års sommerferie.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Novo Nordisk aktier

Novo Nordisk har altid været en af danskernes foretrukne aktier. Det er en solid udbytteaktier, som ikke giver det kæmpe udbytte, men du kan være sikker på, at det kommer.

Novo Nordisk var ikke med i kampen om at opfinde en vaccine, men til gengæld står de fortsat stærk på alle områder.

Selv i kriser skal folk have deres medicin, og derfor vil Novo Nordisk altid være en god investering.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Svenske aktier anbefaling

Der er mange store internationale svenske aktier, som du kan investere i. Svenske aktier minder meget om danske aktier, men ofte har de nogle langt større virksomheder, og derfor er svenske aktier gode investeringer.

Her får du nogle af mine aktie anbefalinger, hvis du vil eje nogle internationale svenske aktier.

Læs vores artikel om svenske aktier.

Volvo aktier

Det er ikke mange år siden, at Volvo oplevede store økonomiske problemer pga. Finanskrisen. Deres aktie styrtdykkede til kurs 40.

I dag har de genfundet deres styrke, og mange er begyndt at tilføje dem til deres aktieportefølje.

For at investere i Volvo skal du overveje fremtiden for bilindustrien. Kommer de med på bølgen af fremtidens transportmidler? Hvis ja, bør du klart købe Volvo aktier.

Læs mere om Volvo aktier.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

AstraZeneca aktier

AstraZeneca aktier er et svensk-engelske virksomhed. Derfor kan du købe AstraZeneca aktier på børser i begge lande. De arbejder pt. på en vaccine mod CoVid-19

De minder meget om vores egne Novo Nordisk, og de arbejder bl.a. på medicin inden for kræftforskning.

Jeg kan godt lide medicinalvirksomheder, da de har kæmpe udviklingspotentielle, og det er en branche, som hele tiden vokser. Du kan også overveje Moderna aktier.

AstraZeneca aktier er en god investering. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Tyske aktier

Når det kommer til tyske aktier, er det især dem i det tyske markedsindeks DAX, som alle kigger på. Her finder du nogle af de stærkeste tyske aktier, ja for hele Europa.

Hvis du tror på europæiske aktier, så kommer du ikke udenom at tilføje tyske aktier til din portefølje, da Tyskland er grundstenen i EU’s økonomi. De har utallige kendte brands, som er kendte i hele verden. Jeg er vild med tyske aktier, som har et stort marked i både Europa og hele verden.

Tyske aktier er kendt for at have en mere konservativ strategi end amerikanske aktier, så de kan give din portefølje noget stabilitet.

Læs vores artikel om tyske aktier.

Siemens aktier

Alle danskere kender Siemens for deres kvalitetsprodukter, hvilket gør Simens aktier alle pengene værd.

De er især kendt for at producere hårde hvidevarer. Men i dag producerer de mange forskellige produkter.

Flere underafdelinger er vokset sig så store, at de løbende er blevet egne virksomheder. Hver gang det sker, gavner det også dine Siemens aktier. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

BMW Aktier

Hvis du skal have en bilproducent i din portefølje, så er BMW aktier et godt bud.

De er kendt for at skabe kvalitet, og de udvider konstant deres markedsandele. Både gennem opkøb og ved at producere nye modeller, bla. elbiler.

BMW aktier kunne meget vel blive den helt store vinder over de næste 20-30 år i bilbranchen. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Defensive aktier

Defensive aktier er navnet på ikke volatile aktier. Det er den slags aktier, som er gode at have i økonomiske kriser.

Vores defensive aktier er baseret på en tidshorisont på over 10 år. Det er sunde virksomheder, hvor du ikke kan forvente eksplosiv vækst. Men til gengæld kan du regne med at alle disse virksomheder eksisterer den dag, du går på pension.

Læs vores artikel om defensive aktier.

Coca Cola aktier

Alle kender til Coca Cola, som i mange år har været en del af vores liv.

Op gennem 2010’erne har der været større fokus på at leve sundt, og det har presset Coca Cola. I sidste ende har det betydet, at de er begyndt at opkøbe en række virksomheder og sprede sig ind i andre læskedrikke og vand.

Coca Cola akiter giver også et fint årligt udbytte. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Udbytteaktier

Udbytteaktier er en populær aktiestrategi, hvor du får et udbytte pr. aktie. Udbytteaktier udnytter på mange måder strategien for defensive aktier, da der er tale om relative stabile aktier. Jeg kan godt lide princippet i dem, fordi når jeg ejer en aktie, er det rart at få min andel af overskuddet.

Samsung aktier

Samsung aktier er en god investering, fordi de er et kæmpe teknologifirma. I forbrugerens øjne er de kendt for mobiltelefoner og fjernsyn, og de er også den største konkurrent til Apples iPhone.

Jeg kan godt lide Samsung aktier, da de giver mange af de samme fordele som Apple aktier, men de giver dobbelt så meget i udbytte. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Microsoft aktier

Microsoft aktier har været en god udbytteaktie i mange år. De fleste kender historien bag Microsoft, som blev stiftet af Bill Gates og Paul Allen.

De er ikke kendt for at give et højt udbytte, men du kan være sikker på, at de udbetaler det i fremtiden, da de har fokus på vækst.

Siden Bill Gates dagene har de fortsat kæmpe fokus på at tjene penge, og det er rart med den slags virksomheder for dig som aktionær. Derfor er Microsoft aktier en god investering. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Impact investering

Med impact investering vil du gerne gøre verden til et bedre sted gennem dine aktier. Da vi lever i en kapitalistisk økonomi, så vil det være virksomheder, som er skyld i både en værre og bedre verden. Med impact investering finder du aktier, som er med til at gøre verden til et bedre sted.

Tesla aktier

Tesla var ikke de første, der skabte en elbil, men de har helt klart været skyld i, at elbiler er blevet noget, som alle snakker om.

I dag producerer alle bilfirmaer elbiler. Tesla store fordel er, at de også har SuperCharging stationer i hele verden, og mange mener, at det i sig selv kan blive deres fremtiden. Derfor er Tesla aktier en god investering. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Siemens Gamesa aktier

Vedvarende energi er et spændende investeringsområde. Danskere er kendte for at investere i Vestas, da de har været vores store klimahelte i mange år. Her vil jeg gerne slå et slag for deres konkurrent Siemens Gamesa.

Udefra virker det til, at de driver en sundere virksomhed end Vestas, og jeg tror, at vi på langt sigt kommer til at se dem være den mest markante aktør på markedet.

Herudover udbetaler du også et mindre udbytte på under 1%. Det er ikke meget, men som aktien kommer til at stige, så vil de sikkert også give mere i udbytte. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Vi har også artikler om Bumble aktier, Deliveroo aktier, Wish aktier og Roblox aktier.

Sådan finder du gode aktier

Vi får tit spørgsmål om, hvordan vi finder gode aktieanbefalinger. Det er vigtigt at påpege, at vi er ikke finansielle eksperter. Vores aktieanbefalinger er aktier, som vi kan lide, og som vi regner med stiger i fremtiden. Vi holder altid et vågent øje med medierne, fordi hvis du vil vide noget om aktier, skal du vide, hvad der foregår i verden.

Herudover er det også en god idé at holde øje med de virksomheder, som du gerne vil investere i. Hvis du er på udkig efter aktier med fokus på langt sigt, så skal du vælge virksomheder, hvor du tror på virksomhedens vision for fremtiden. Det er grunden til, at vi ser, at Tesla aktier er så populære blandt mange investorer. De regner med, at Elon Musk vinder fremtiden om elbilen.

Med vores aktieliste har vi holdt øje med:

 • Nyhederne
 • Årsregnskaber
 • Interviews med direktører
 • Virksomhedsanalyser

Du kan vælge at gøre alle disse ting selv, eller du kan holde øje med vores aktieanbefalinger, som bliver opdateret hver måned.

Antal handler
10per år
5 Udbydere, der matcher dine filtre
Sortér Efter
Bedømmelse
Bedømmelse
Pris
5 Udbydere, der matcher dine filtre
Betalingsmetoder
Funktioner
Kundeservice
Bedømmelse
0 eller bedre
Mobil App
0 eller bedre
Omkostninger pr. handel
0€
Kontogebyrer
0€
Anbefalet Mægler
Bedømmelse
Gebyrer total€ 307.00
Hvad vi kan lide
0% kurtage på aktier
Brugervenlig platform
2000+ aktier.
Omkostninger pr. handel
4.2 €
Kontogebyrer
5.0 € per Måned
Mobil App
10/10
Gebyrer total€ 307.00
CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.
Funktioner
BondsCFDsCopy PortfolioETFsFundsKryptoRobo AdvisorSavings PlanStocks
Betalingsmetoder
Credit CardGiropayNetellerPaypalSepa TransferSkrillSofort
Kontoinformation
Konto fra
50 USD
ETF'er
150
Gearing
1:30
Marginhandel
true
Min. Handel
€25
Aktier
2.000+
Handelsgebyrer
Forskeligt
Udbetalingsgebyrer
€5
Gebyrer pr. handel
Obligationer
ab 2 Pip
CFD'er
Forskeligt
Krypto
ab 0,09%
DAX
0%
ETF'er
0%
Midler
0%
ab 0,75%
0%
Aktier
0%
CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.
Bedømmelse
Gebyrer total€ 6.00
Hvad vi kan lide
Lavt spread
Mulighed for at benytte MetaTrader4
Brugervenlig platform
Omkostninger pr. handel
0 €
Kontogebyrer
0 € per Måned
Mobil App
8/10
Gebyrer total€ 6.00
74% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.
Funktioner
BondsCFDsETFsFundsSavings PlanStocks
Betalingsmetoder
Credit CardGiropayNetellerSkrill
Kontoinformation
Konto fra
100 euro
Indbetalingsgebyrer
0 kr.
ETF'er
10
Gearing
1:30
Marginhandel
false
Min. Handel
1 kr.
Aktier
200+
Handelsgebyrer
Spread
Gebyrer pr. handel
Krypto
0.1% - 1%
ETF'er
0.1% - 0.175%
Aktier
0% - 0.58%
74% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.
Bedømmelse
Gebyrer total€ 0.00
Hvad vi kan lide
Du kan købe aktier eller handle med CFD'er.
Masser af værktøjer til analyser
Mulighed for høj gearing på 40:1
Omkostninger pr. handel
0 €
Kontogebyrer
0 € per Måned
Mobil App
8/10
Gebyrer total€ 0.00
CFD’er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 72% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.
Funktioner
CFDsETFsStocks
Betalingsmetoder
Credit CardSepa Transfer
Kontoinformation
Konto fra
€500
Indbetalingsgebyrer
$0
Inaktivitetsgebyrer
$0
Gearing
40:1
Udbetalingsgebyrer
$0
Gebyrer pr. handel
CFD’er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 72% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Aktietips for begyndere

Vi har allerede nævnt nogle af de metoder, som man kan bruge for at finde gode aktier selv. Warren Buffett er kendt for at læse mange årsregnskaber hvert år for at finde ud af, hvor de gode aktier er henne. Som nybegynder vil du næppe vide, hvad du skal kigge efter, når du leder efter gode aktier. Derfor vil vi anbefale en mere simpel løsning til dig i starten.

 • Investér i virksomheder som du har kendskab til
 • Sig ja tak til medarbejderaktier
 • Tænk på virksomhed med langsigtet fokus
 • Kig på din aktieportefølje en gang om året

Ideen med disse råd er, at det er nogle, som alle kan komme i gang med. Hvis du arbejder for en virksomhed, som er på børsen, kan de være gode at investere i, da du allerede har et indgående kendskab til dem. Hvis du gerne vil investere i dem, bør du høre om mulighederne for medarbejderaktier.

Selv Warren Buffett siger, at det er svært at vide, hvad der sker om 1 år, og i stedet fokuserer han på den lange bane. Det betyder, at selv Warren Buffett tager fejl i nogle investeringer, og det vil du også gøre. Som ny vil jeg anbefale, at du køber aktier i nogle virksomheder, som du tror på over tid. Her bør du så kigge på dem en gang om året. Jeg anbefaler ikke oftere, da du ofte vil være styret af, hvad der lige sker i pressen. Alt dette er støj, og du skal i stedet finde ud af, om du fortsat tror på virksomheden.

Disse metoder er nogle, som vi gennemgår mere i dybden i vores indlæg om aktier for begyndere.

Du kan læse vores artikel om aktier.

Bedste aktieplatforme for begyndere

Hvis du lige er begyndt at købe aktier, så bør du finde en aktieplatform, som er ufattelig brugervenlig. Du har ikke brug for, at du kan foretage tekniske analyser, da du i første omgang har brug for noget simpelt. Derfor bør du gå efter brugervenlighed og lave gebyr. Her bør du vælge følgende platforme:

 1. eToro – Ingen kurtage og du ejer de aktier, som du køber på platformen.
 2. Libertex

Det er nogle af de mest brugervenlige aktieplatforme der findes. EToro er kendt for at tilbyde aktiehandel til 0% i kurtage. Den har et brugervenligt interface, og derfor starter mange på denne handelsplatform.

Plus500 handler du med CFD’er. Det er en smule teknisk for en nybegynder, men det er en god og brugervenlig platform, og det er let at både købe og sælge på den.

Aktietips for daytradere

Hvis du allerede er daytrader, eller hvis du har overvejet at blive det, så er det klart, at dit fokus er anderledes end den langsigtede investor. Det betyder ikke, at der ikke er gode aktietips derude, men det vil være umuligt at have dem i dette indlæg, da vi ville skulle skifte dem på dagligt basis. Men der er gode aktietips til daytradere, som gerne vil investere i aktier.

 • Hold øje med nyhederne
 • Undersøg hvornår virksomheder betaler udbytte
 • Undersøg hvornår virksomheders årsregnskab kommer

Med disse tre aktietips til daytradere kan du både shorte eller købe aktier. Hvis du tror, at der kommer et positivt regnskab, så vil du købe aktien eller en option på den. Du kan shorte aktien, hvis du regner med, at de får en dårlig dag på markedet.

Hvis du ikke er sikker på, hvad daytrading er, kan du læse vores indlæg om daytrading.

Aktieplatforme til daytrading

Som daytrader har du andre behov end aktieinvestorer, som køber for at holde på en aktie i flere år. Du vil have hurtig adgang til både at købe og sælge aktier. Herudover er det vigtigt for dig, at du kan opsætte stop loss funktioner. Det er også en god idé at benytte teknisk analyse, da de giver dig en kæmpe fordel inden for daytrading.

Følgende aktieplatforme er gode til daytrading:.

 1. eToro
 2. Libertex
 3. SaxoTraderGo

Disse handelsplatforme er valgt, fordi du har adgang til CFD-handel, som gør det let at både købe og sælge aktier med gearing. Når det kommer til daytrading og CFD, så betyder at sælge, at du shorter aktien, så der er ikke tale om, at du behøver købe aktien og sælge den igen. I stedet åbner du en position i en aktie, så du hurtigt kan handle med den. eToro er den bedste all around aktieplatform, for du har både mulighed for at købe aktier med fokus på den lange bane, men du har også mulighed for at købe aktier som CFD’er. Herunder lave teknisk analyse af dine aktier. Andre kan kopiere dine handler, så du kan tjene penge på, at andre følger dine råd. Det er en unik mulighed for alle inden for daytrading. Plus500 er en god handelsplatform til daytrading, da du kun kan handle med CFD’er, og du har adgang til teknisk analyse med det samme, at du logger ind på din konto. SaxoTraderGo er Saxo Banks professionelle handelsplatform. Du skal godkendes, før du må handle med CFD’er. Her har du mulighed for at foretage teknisk analyse, og de indberetter automatisk til SKAT.

Aktietips for langsigtede investorer

For en langsigtet investor handler det om at finde aktier, som også er der om 5-15 år. Vi lever i en tid, hvor teknologisk udvikling gør, at der er mange ting, som går ufatteligt stærkt, og derfor skal man tænke sig godt om, inden man vælger aktier, som også findes om 10 år.

Det er klart, at du kan ikke bare købe nogle aktier og så aldrig kigge på dem igen. Det er altid smart at opsætte nogle regler for, hvor ofte du kigger på dine aktier. Et godt min. er, når deres årsregnskab kommer ud, da du her har mulighed for at læse, hvad de selv mener er udfordringer i fremtiden.

Som langsigtet investor skal du have fokus på, hvad der sker i fremtiden. Det betyder ikke, at du skal kende fremtiden, men du skal vælge virksomheder, som virker til at opstille sig, hvis de oplever problemer i fremtiden.

Vi vil anbefale følgende aktietips til den langsigtede investor:

 • Overvej brancher hvor teknologi spiller en mindre rolle
 • Læs årsregnskaber
 • Hold øje med nyhederne med fokus på trends i markedet
 • Opsæt regler for hvornår du sælger en aktie
 • Læs Benjamin Grahams bog “The Intelligent Investor”

En fejl, mange begår, når det kommer til at tjene penge på aktier som langsigtet investor, er, at de sælger deres aktier, når der kommer en krise. Warren Buffett har udtalt flere gange, at han ikke tror på, at man kan vælge det perfekte tidspunkt til at købe eller sælge. Du bør derfor have nogle klare regler for, hvorfor du sælger dine aktier. Undgå at være styret af følelser og panik, da det kan ende med at koste dig mange penge, hvis du altid køber dyrt og sælger billigt. For langsigtede investorer vil jeg anbefale, at du læser vores indlæg om udbytte aktier.

Bedste aktieplatforme til den langsigtet investor

For en langsigtet investor handler det ikke om at have adgang til fancy teknisk analyse. Din analyse er baseret på, hvad du ser af trends i fremtiden. Derfor er det vigtigste at spare penge på dine handler, når du køber og sælger dine aktier. Så gebyr er det vigtigste og herefter brugervenlighed. Desuden er det rart med en platform, hvor du kan få gode aktietips af andre.

Dette er de bedste aktieplatforme for den langsigtet investor:

 1. eToro
 2. SaxoInvestor

På eToro slipper du for at betale kurtage, når du køber og sælger aktier. Desuden betaler du intet depotgebyr, som du gør i din bank. Plus500 og Libertex har ingen kurtage, da du handler med CFD’er.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Vi Anbefaler eToro
 
VORES BEDØMMELSE
BRUGERVENLIG PLATFORM
✔️
INGEN KURTAGE PÅ AKTIER
✔️
MINDSTEBELØB
50 USD
DET FÅR DU HOS ETORO:

Populært handelsplatform hvor du kan handle med aktier, kryptovalutaer, råvarer, valutaer, ETF’er og indeks. Du betaler 0 kr. i kurtage på aktier.

CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hans Hansens profilbillede

Om Hans Hansen

Freelanceskribent på Mininvestering, hvor jeg skriver om aktier og kryptovalutaer. Har tidligere arbejdet som freelance journalist. Bor i dag i LA hvor jeg jagter drømmen som iværksætter.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Se nyeste kommentarer

  • Jonas Hansen skriver

   Hej Lars

   Ja, der bliver ikke gået så meget i dbybden her, så de er mere ment til at vække din nysgerrighed, så du selv kan læse dig frem til mere. Plus følge din investeringsstrategi.

 1. Son Le skriver

  Hej Jonas

  Tak for en rigtig god side, med mange forklaringer for en nybegynder som mig.

  Dog vil jeg sige, at din side lyser langt af sponsorpenge fra Etoro, når der hele tiden er er link til oprettelse af konto hos dem.

  Der er vist fordele ved konto hos dem, men hvorfor ikke forholde sig Til ulemper også? Ingen kritik?? Dem er der vist også mange af, når jeg skimmer trustpilot igennem.

  Ellers er det jo bare copy/paste fra deres egen side, det er der da ikke meget dybdeborende journalistik over.

  • Jonas Hansen skriver

   Jeg kan godt lide Novo Nordisk. Det er en god og stabil aktie, hvor der fortsat er potentiale for solid stigning over tid. Personligt elsker jeg virksomheder med stabil fremgang og her er Novo Nordisk klart en af de bedste danske aktier.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close