Om Os

spar på 1 - 2 -3

Velkommen til Aksjebloggen.com, Norges eldste blogg om privatøkonomi.

Bloggen startet i 2010 som et fritidsprosjekt av en ung ingeniør, med målet om å utbre kunnskap om investering og økonomi.

I 2020 ble siden kjøpt opp av det engelske mediehuset Finixio Ltd, som eier finansmedier rundt i hele Europa.

Derfor kan vi i dag skape enda bedre innhold til leserne våre.

VORES MISSION

Vores mål er at samle alt relevant information om daglig økonomi, investeringsmuligheder og lån på samme side. Vi favner bredt, fordi det er alt det, som har betydning for vores læseres hverdag.

Vi er alle sammen forskellige steder henne i vores liv og derfor findes der heller ikke et råd, som alle kan bruge. I stedet fokusere vi på at give dig alt relevant information, så du kan træffe den bedste beslutning for dit liv.

Derfor er vi også meget mere end en investeringsblog i dag. Vi skriver om en række forskellige emner, som alle har betydning for din økonomi. Desuden har vi lavet en række gratis kursus, så du kan lære meget mere om at investere.

Vi udvider hele tiden vores arbejde, så du kan forvente masser af nye spændende artikler om alt inden for daglig økonomi og investering.

Alt indhold skrives af freelancejournalister med ekspertise inden for alt fra aktier til kryptovalutaer. Hvis du har lyst til at skrive for Min Investering kan du udfylde vores kontaktformular ved at klikke her.

Ansvaret hos Mininvestering

Alle aftaler og valg af handelsplatforme afgøres af Finixo Ltd. De har det fulde ansvar for Mininvestering. Hvis du vil i kontakt med Finixio, kan du få mere information på deres hjemmeside.

Vi Støtter

eCSRI samarbejde med ecsr.dk

Se mere her

FØLG OS PÅ FACEBOOK