Privatlivspolitik

Denne fortrolighedspolitik/privatlivspolitik (“Politik”) beskriver, hvordan Finixio Ltd (“Finixio Ltd”, “vi”, “os” eller “vores”) indsamler, beskytter og bruger de personligt identificerbare oplysninger (“Personlige oplysninger”) dig (“Bruger”) , “dig” eller “din”) kan levere på mininvestering.com-webstedet og ethvert af dets produkter eller tjenester (samlet, “Hjemmeside” eller “Tjenester”).

Det beskriver også de valg, der er tilgængelige for dig vedrørende vores brug af dine personlige oplysninger, og hvordan du kan få adgang til og opdatere disse oplysninger. Denne politik gælder ikke for praksis for virksomheder, som vi ikke ejer eller kontrollerer, eller for enkeltpersoner, som vi ikke ansætter eller administrerer.

Indsamling af oplysninger

Når du besøger webstedet, registrerer vores servere automatisk oplysninger, som din browser sender. Disse data kan omfatte oplysninger såsom din enheds IP-adresse, browsertype og version, operativsystemtype og version, sprogindstillinger eller den webside, du besøgte, før du kom til vores websted, sider på vores websted, du besøger, den tid, du bruger på disse sider, information, du søger på på vores websted, adgangstider og datoer og anden statistik.

Oplysninger, der indsamles automatisk, bruges kun til at identificere potentielle tilfælde af misbrug og etablere statistiske oplysninger om webstedsbrug. Disse statistiske oplysninger aggregeres ellers ikke på en sådan måde, der identificerer en bestemt bruger af systemet.

Indsamling af personlige oplysninger

Du kan besøge webstedet uden at fortælle os, hvem du er eller afsløre nogen oplysninger, hvormed nogen kan identificere dig som en speciel, identificerbar person. Hvis du dog ønsker at bruge nogle af webstedsfunktionerne, bliver du bedt om at angive bestemte personlige oplysninger (for eksempel dit navn og din e-mail-adresse). Vi modtager og gemmer alle oplysninger, som du bevidst giver os, når du offentliggør indhold, foretager et køb eller ll enhver online formular på webstedet. Når det er nødvendigt, kan disse oplysninger omfatte følgende:

Gemmer vi personlige oplysning?

Vi gemmer og bruger dine personlige oplysninger i den periode, der er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler, medmindre en længere opbevaringsperiode er krævet eller tilladt ved lov. 

Vi kan bruge alle aggregerede data, der stammer fra eller inkorporerer dine personlige oplysninger, efter at du har opdateret eller slettet det, men ikke på en måde, der identificerer dig personligt. Når opbevaringsperioden udløber, slettes personlige oplysninger. Derfor kan retten til adgang, retten til sletning, retten til berigtigelse og retten til dataportabilitet ikke håndhæves efter udløbet af opbevaringsperioden.

Brug og behandling af indsamlede oplysninger

For at gøre vores websted og tjenester tilgængelige for dig eller for at opfylde en juridisk forpligtelse er vi nødt til at indsamle og bruge visse personlige oplysninger. Hvis du ikke giver de oplysninger, vi beder om, kan vi muligvis ikke give dig de ønskede produkter eller tjenester. Nogle af de oplysninger, vi indsamler, er direkte fra dig via vores websted. Vi kan dog også indsamle personlige oplysninger om dig fra andre kilder. Enhver af de oplysninger, vi indsamler fra dig, kan bruges til følgende formål:

Behandling af dine personlige oplysninger afhænger af, hvordan du interagerer med vores websted, hvor du er placeret i verden, og hvis et af følgende gælder: (i) Du har givet dit samtykke til et eller flere specielle formål. Dette gælder dog ikke, når behandling af personlige oplysninger er underlagt California Consumer Privacy Act eller europæisk databeskyttelseslov; (ii) Tilvejebringelse af information er nødvendig for at opfylde en aftale med dig og / eller for eventuelle forpligtelser derfor før kontrakt; (iii) Behandling er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som du er underlagt (iv) Behandling er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​den officielle myndighed, der er tillagt os; (v) Behandling er nødvendig med henblik på de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart.

Bemærk, at vi under lovgivning kan få lov til at behandle oplysninger, indtil du modsætter dig en sådan behandling (ved at fravælge) uden at skulle stole på samtykke eller noget andet af følgende juridiske grundlag nedenfor. Under alle omstændigheder vil vi med glæde præcisere det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personlige oplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Informationsoverførsel og opbevaring

Afhængigt af din placering kan dataoverførsler involvere overførsel og lagring af dine oplysninger i et andet land end dit eget. Du har ret til at lære om det juridiske grundlag for overførsel af information til et land uden for Den Europæiske Union eller til enhver international organisation, der er underlagt folkeretten eller oprettet af to eller flere lande, såsom FN, og om de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet af os for at beskytte dine oplysninger. Hvis en sådan overførsel finder sted, kan du finde ud af mere ved at tjekke de relevante afsnit i dette dokument eller forhøre os ved hjælp af oplysningerne i kontaktsektionen.

Informationsoverførsel og opbevaring af brugernes rettigheder

Du kan udøve visse rettigheder vedrørende dine oplysninger, der behandles af os. Især har du ret til at gøre følgende: 

(i) du har ret til at trække dit samtykke tilbage, hvis du tidligere har givet dit samtykke til behandlingen af dine oplysninger; 

(ii) du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, hvis behandlingen udføres på et andet juridisk grundlag end samtykke; 

(iii) du har ret til at lære, om oplysninger behandles af os, få videregivelse vedrørende visse aspekter af behandlingen og få en kopi af de oplysninger, der gennemgår behandling; 

(iv) du har ret til at verificere nøjagtigheden af dine oplysninger og bede om, at de opdateres eller rettes; (v) du har ret til under visse omstændigheder at begrænse behandlingen af dine oplysninger, i hvilket tilfælde vi ikke behandler dine oplysninger til andet formål end at gemme dem; 

(vi) du har ret til under visse omstændigheder at få sletning af dine personlige oplysninger fra os; 

(vii) du har ret til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og læseligt format og, hvis det er teknisk muligt, at sende dem til en anden controller uden nogen hindring. Denne bestemmelse gælder, forudsat at dine oplysninger behandles på automatiserede måder, og at behandlingen er baseret på dit samtykke, på en kontrakt, som du er en del af, eller på forpligtelser derfor før kontrakt.

Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen

Hvor personlige oplysninger behandles af almen interesse, i udøvelsen af en officiel myndighed, der er tildelt os eller med henblik på de legitime interesser, der forfølges af os, kan du gøre indsigelse mod en sådan behandling ved at give en grund relateret til din særlige situation for at retfærdiggøre indvending. 

Du skal vide, at hvis dine personlige oplysninger behandles til direkte markedsføringsformål, kan du dog når som helst gøre indsigelse mod denne behandling uden at give nogen begrundelse. For at lære, om vi behandler personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du henvise til de relevante afsnit i dette dokument.

Sådan gør du brug af dine rettigheder

Enhver anmodning om at udøve brugerrettigheder kan rettes til ejeren gennem kontaktoplysningerne i dette dokument. Disse anmodninger kan udøves gratis og vil blive behandlet af ejeren så tidligt som muligt.

Fakturering og betalinger

Vi bruger tredjeparts betalingsbehandlere til at hjælpe os med at behandle dine betalingsoplysninger sikkert. Sådanne tredjepartsforarbejdningers brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres respektive fortrolighedspolitikker, som måske eller måske ikke indeholder fortrolighedsbeskyttelse som beskyttende som denne fortrolighedspolitik. Vi foreslår, at du gennemgår deres respektive privatlivspolitikker.

Børns privatliv

Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år. Hvis du er under 13 år, bedes du ikke indsende personlige oplysninger via vores websted eller service. Vi opfordrer forældre og værger til at overvåge deres børns internetbrug og til at hjælpe med at håndhæve denne politik ved at instruere deres børn om aldrig at give personlige oplysninger via vores websted eller service uden deres tilladelse.

Hvis du har grund til at tro, at et barn under 13 år har leveret personlige oplysninger til os via vores websted eller service, bedes du kontakte os. Du skal også være mindst 16 år for at give dit samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger i dit land (i nogle lande tillader vi muligvis din forælder eller værge at gøre det på dine vegne).

Nyhedsbreve

Vi tilbyder elektroniske nyhedsbreve via e-mail, som du når som helst frivilligt kan abonnere på. Vi er forpligtet til at holde din e-mail-adresse fortrolig og videregiver ikke din e-mail-adresse til tredjeparter undtagen som tilladt i afsnittet om brug og behandling af oplysninger eller med henblik på at bruge en tredjepartsudbyder til at sende sådanne e-mails. Vi opretholder de oplysninger, der sendes via e-mail i overensstemmelse med gældende love og regler.

I overensstemmelse med CAN-SPAM Act vil alle e-mails, der sendes fra os, klart angive, hvem e-mailen er fra og give klare oplysninger om, hvordan man kontakter afsenderen. Du kan vælge at opsige vores nyhedsbrev eller markedsførings-e-mails ved at følge instruktionerne for afmelding, der er inkluderet i disse e-mails, eller ved at kontakte os. Du vil dog fortsat modtage vigtige transaktionsmails.

Cookies

Hjemmesiden bruger “cookies” til at hjælpe med at persongøre din online brugeroplevelse. En cookie er en tekstfil, der placeres på din harddisk af en websideserver. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller levere vira til din computer. Cookies tildeles dig entydigt og kan kun læses af en webserver i det domæne, der udstedte cookien til dig.

Vi bruger muligvis cookies til at indsamle, gemme og spore oplysninger til statistiske formål til at drive vores websted og tjenester. Du har mulighed for at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browserindstilling for at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du muligvis ikke fuldt ud opleve funktionerne på webstedet og tjenesterne. For at lære mere om cookies, og hvordan du administrerer dem, skal du besøge internetcookies.org. Herudover kan du også læse vores cookiepolitik.

Ud over at bruge cookies og relaterede teknologier som beskrevet ovenfor kan vi også tillade visse tredjepartsvirksomheder at hjælpe os med at skræddersy reklamer, som vi mener kan være af interesse for brugerne, og at indsamle og bruge andre data om brugeraktiviteter på webstedet. Disse virksomheder kan levere annoncer, der muligvis også placerer cookies og ellers sporer brugeradfærd.

Stop sporing

Nogle browsere har en Do Not Track-funktion, der signalerer til websteder, du besøger, at du ikke vil have din online aktivitet sporet. Sporing er ikke det samme som at bruge eller indsamle oplysninger i forbindelse med et websted. Til disse formål henviser tracking til indsamling af personligt identificerbare oplysninger fra forbrugere, der bruger eller besøger et websted eller en onlinetjeneste, når de bevæger sig på tværs af forskellige websteder over tid. Vores websted sporer ikke sine besøgende over tid og på tværs af tredjepartswebsteder. Dog kan nogle tredjepartswebsteder holde styr på dine browsingaktiviteter, når de serverer dig indhold, hvilket gør det muligt for dem at skræddersy det, de præsenterer for dig.

Affiliate og deling med virksomheder

Vi kan videregive oplysninger om dig til vores datterselskaber med det formål at kunne tilbyde dig relaterede eller yderligere produkter og tjenester. Alle oplysninger, der vedrører dig, som vi leverer til vores datterselskaber, behandles af disse datterselskaber i overensstemmelse med vilkårene i denne fortrolighedspolitik.

Links til andre websteder

Vores websted indeholder links til andre websteder, der ikke ejes eller kontrolleres af os. Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for fortrolighedspraksis for sådanne andre websteder eller tredjeparter. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader vores websted, og at læse fortrolighedserklæringerne for hvert websted, der muligvis indsamler personlige oplysninger.

Sikkerhed for din data og information

Vi beskytter de oplysninger, du giver på computerservere i et kontrolleret, sikkert miljø, beskyttet mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Vi opretholder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger i et forsøg på at beskytte mod uautoriseret adgang, brug, ændring og videregivelse af personlige oplysninger under dens kontrol og opbevaring. Imidlertid kan ingen datatransmission via internettet eller trådløst netværk garanteres. Derfor, mens vi bestræber os på at beskytte dine personlige oplysninger, anerkender du, at (i) der er sikkerheds- og privatlivsbegrænsninger på Internettet, som er uden for vores kontrol; (ii) sikkerhed, integritet og privatliv for enhver information og data, der udveksles mellem dig og vores websted, kan ikke garanteres; og (iii) sådanne oplysninger og data kan ses eller manipuleres under transport af en tredjepart, trods den bedste indsats.

Databrud (data breach)

I tilfælde af at vi bliver opmærksomme på, at hjemmesidens sikkerhed er kompromitteret, eller brugernes personlige oplysninger er videregivet til ikke-relaterede tredjeparter som et resultat af ekstern aktivitet, herunder, men ikke begrænset til, sikkerhedsangreb eller svindel, forbeholder vi os retten til træffe rimeligt passende foranstaltninger, herunder, men ikke begrænset til, efterforskning og rapportering samt anmeldelse til og samarbejde med retshåndhævende myndigheder. I tilfælde af et databrud, vil vi gøre en rimelig indsats for at underrette berørte personer, hvis vi mener, at der er en rimelig risiko for skade for brugeren som følge af overtrædelsen, eller hvis lovgivning på anden måde kræver meddelelse. Når vi gør det, sender vi en meddelelse på hjemmesiden og sender dig en e-mail.

Juridisk videregivelse

Vi videregiver alle oplysninger, vi indsamler, bruger eller modtager, hvis det kræves eller tillades i henhold til lov, f.eks. For at overholde en stævning eller lignende juridisk proces, og når vi i god tro mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskyt din sikkerhed eller andres sikkerhed, undersøge svig eller svare på en regerings anmodning. I tilfælde af at vi gennemgår en forretningsovergang, såsom en fusion eller overtagelse af et andet selskab eller salg af hele eller en del af dets aktiver, vil din brugerkonto og personlige oplysninger sandsynligvis være blandt de overførte aktiver.

Tilføjelser og ændringer

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik (privatlivspolitk) fra tid til anden efter vores skøn og vil underrette dig om væsentlige ændringer i den måde, hvorpå vi behandler personlige oplysninger. Når der foretages ændringer, vil vi revidere den opdaterede dato nederst på denne side. Vi kan også give dig besked på andre måder efter vores skøn, f.eks. Gennem kontaktoplysninger, du har givet. 

Enhver opdateret version af denne fortrolighedspolitik træder i kraft straks efter offentliggørelsen af den reviderede fortrolighedspolitik, medmindre andet er angivet. Din fortsatte brug af webstedet eller tjenesterne efter ikrafttrædelsesdatoen for den reviderede fortrolighedspolitik (eller en sådan anden handling, der er specificeret på det tidspunkt) vil udgøre dit samtykke til disse ændringer. Vi vil dog ikke, uden dit samtykke, bruge dine personoplysninger på en måde, der er væsentligt anderledes end det, der blev anført på det tidspunkt, hvor dine personoplysninger blev indsamlet.

Accept af denne privatlivspolitik

Du anerkender, at du har læst denne privatlivspolitik og accepterer alle dens vilkår og betingelser. Ved at bruge webstedet eller dets tjenester accepterer du at være bundet af denne politik. Hvis du ikke accepterer at overholde betingelserne i denne politik, er du ikke autoriseret til at bruge eller få adgang til webstedet og dets tjenester.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os for at forstå mere om denne politik eller ønsker at kontakte os angående spørgsmål vedrørende individuelle rettigheder og dine personlige oplysninger, kan du gøre det via kontaktformularen, sende en e-mail til [email protected] eller skrive et brev til Finixio Ltd, Tower 42, 25 Old Board Street, London, EC2N 1N, Storbritannien.

Dettte dokument blev opdateret 15. marts 2021.