Køb Calvaria i 2022 [RIA]

Køb Calvaria allerede i dag, da mange forventer, at dette projekt vil blive det næste store multi chain P2E crypto gaming projekt. Kryptovinteren har for alvor været over os i lang tid, men det betyder ikke, at der ikke findes gode investeringer derude. Calvaria er et nyt projekt, vi har fundet særligt interessant.

I denne guide vil vi kigge nærmere på Calvarias platform og spil samt kryptovalutaen som investering. Vi vil gå i dybden med hvor og hvordan du allerede i dag, kan foretage en kort- eller langsigtet investering i denne kryptovaluta.

Calvarias native kryptovaluta kan findes under navnet $RIA. I skrivende stund går Calvarias presale fremad hurtigt og der vises stor interesse for projektet.

Gode grunde til at købe Calvaria i november 2022

 • IMPT.io er et kryptoprojekt, der fokuserer på at reducere CO2-output via brugen af ​​CO2-kreditter
 • Vil skabe en innovativ social medieplatform, der er skabt for at tilskynde folk til at reducere deres CO2-fodaftryk.
 • Spillet er bygget i et univers, der allerede er super populært
 • RIA har et limiteret udbud, der skal understøtte langsigtede prisstigninger
 • Deltag i Calvarias presale i dag – nogle eksperter tror på et 100x afkast

Gode handelsplatforme til at købe Calvaria og andre kryptovalutaer

At vælge den rigtige mægler til investeringsformål er enormt vigtigt. Ved at vælge den rigtige mægler er ens midler i sikre hænder, man kan handle til lave gebyrer og har et bredt udvalg af aktiver. Alt efter hvordan man investerer, er der forskellige platforme, der kan være oplagte at vælge. Vi vil nedenstående gennemgå nogle af dem, vi mener er de bedste til forskellige formål. 

Vi har udvalgt disse handelsplatforme på baggrund af:

Stort udvalg af aktiver kan være relevant for folk, der leder efter mindre kryptoprojekter og aktier samt ETF’er, der ikke udbydes alle steder. Som investor i store virksomheder eller brede ETF’er såsom iShares Core S&p500 ETF, burde udvalget af aktiver på de forskellige platforme ikke være et problem. CFD’er og andre værdipapirer med gearing er ikke muligt i stort omfang på mange af de traditionelle handelsplatforme og hos danske banker. Her kan man overveje en platform som Libertex. 


Brugervenlighed kan være vigtigt for dig, der er begynder eller let erfaren. De mest avancerede værktøjer kan virke meget overskuelige, hvis der ikke er høj brugervenlighed. eToro er vores bud på en platform, der stiller brugervenlige værktøjer til rådighed. 


Gebyrer er vigtigt at holde øje med, da det i sidste ende kan ende med at spise en stor del af dit afkast. Gebyrer er specielt vigtigt for dig, der handler aktivt og eller er daytrader eller swingtrader. Som langsigtet investor, der sjældent handler, er det som regel af mindre betydning. 

Sikkerhed er noget af det, der skal være rangeret aller højest på ens liste. Det er før set hvordan investorer har mistet alle deres midler hos en handelsplatform. Det sker typisk inden for handel og opbevaring af kryptovaluta, at folk får hacket eller frosset deres indestående. I 2022 så vi hvordan Celsius var nødsaget til at fryse udbetalinger for alle kunders midler og begære konkurs. Kun køb Calvaria på en sikker platform eller gennem presale. 

 • Calvaria.io – Da der er tale om en kryptovaluta, der fortsat er på presale, er Calvarias egen hjemmeside pt. det eneste og bedste sted at investere i aktivet. Dette vil vi gå i dybden med senere. Køb Calvaria med vores købsguide længere nede
 • eToro – En af de bedste platforme, der tilbyder et hav af aktiver. Dette dækker både over råvarer, aktier, ETF’er, Forex og meget mere.
 • OKX – God krypto handelsplatform med stort udvalg af kryptovalutaer.
 • Binance – Har et stort udvalg af kryptovalutaer og avancerede handelsfunktioner.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

Hvad er Calvaria?

Calvaria er et for nyligt lanceret P2E krypto projekt, der har tilhørende RIA tilknyttet som native token. Calvaria er et battle card spil, der søger at komme ind på markedet for denne type spil, der er blevet meget populært de seneste par år. Målet for dette projekt er at skabe det første af sin slags – i dette format. Calvaria skal være tilgængelig på mobil og computer, der skal give brugere deres profiler og spillemuligheder lige ved hånden altid.

For det første er at lave et spil, der kan konkurrere inden for Web.2-spilmarkedet, det vigtigste i projektet. Ved at skabe to versioner af spillet, hvoraf den ene er gratis at spille og let tilgængelig via app-butikker (såsom Google Play og Apple Store), og play-to-earn-versionen, som vil indeholde alle blockchain-funktioner. Dette vil give mulighed for at gøre spillet tilgængeligt og uden de adgangsbarrierer, der skræmmer ikke-kryptobrugere væk.

Calvaria karakterer

Noget af det, der gør Calvaria som et P2E spil specielt er, at det appellerer til folk og gamere, der ikke nødvendigvis har erfaring med krypto. Spillet skal være meget let tilgængeligt og det er ikke engang et krav at have en krypto wallet tilknyttet. For det fleste kryptospil er det et krav at købe enten NFT’er eller kryptovaluta for at deltage i spillet og afprøve platforme. Dette er ikke tilfældet for Calvaria.

Calvaria understøtter fuldt ejerskab af NFT’er og kryptovaluta. Alt hvad du har i spillet, om det så gælder tokens, poisons, NFT’er eller andet er ejet af dig. Derudover har du ved dette projekt også et spændende økosystem, der i fremtiden skal understøtte staking.

De forskellige funktioner og udvidelser vil løbende blive tilføjet. Dette vil skabe værdi for platformen på lang sigt og det kan forventes, at nye udvidelser og adaption hos gamere, vil understøtte vækst for Calvaria og RIA Token. Calvaria tilbyder ikke kun et spændende nyt univers til gameplay – men giver også spillerne ejerskab via NFT-kort og opgraderinger, samt staking og en decentraliseret autonom organisation (DAO)

Partnere

Gode nøglepartnere er meget relevant for et nyt projekt, der søger at opnå en stor adaption og nye investorer. Partnere, der støtter op om et projekt siger også noget om troværdighed for projektet, da det kan forventes, at disse partnere grundigt har undersøgt projektet.

Calvaria har allerede en lang række partnere og der kommer jævnligt nye til. Du kan finde den aktuelle liste over partnere på Calvarias hjemmeside, hvor de nye også vil blive tilføjet. Sky Meta, Sparklab, Kapital DAO og Bitkeep er nogle af de partnere, der pt. støtter op om projektet.

Roadmap

Til alle nye kryptoprojekter hører et roadmap. Det er her hvor du kan finde teamet, der bygger på platformes mål og visioner, der skal implementeres i projektet. Ofte er det konkrete tiltag og funktioner, der tilføjes på en bestemt dato.

Du kan finde den opdaterede version af Calvarias roadmap på deres hjemmeside. Der er mange spændende ting i vente herunder VR implementering og fremtidige noteringer på børser.

Det er for alvor i starten af 2023, hvor der vil blive sat ind på markedsføring og eksponeringen for projektet. Ekspansionen skal ske i Q2 og Q3 af 2023 hvor der vil gennemføres en række tiltag, der skal understøtte vækst og større opmærksomhed omkring projektet. De mange tilføjelser af funktioner og features skal også understøtte, at platformen og spillet blive bedre og mere attraktivt.

roadmap for Calvaria

Efterhånden som spillet vil blive udviklet, forventes det, at relevansen vil blive større og flere finder projektet interessant. Specielt når der står en færdig app klar, kan mange for alvor begynde at se det unikke ved dette projekt. Det gælder også for personer, der ikke har meget erfaring indenfor krypto.

Team

Teamet bag et nyt kryptoprojekt kan være enormt vigtigt at undersøge. Det kan være vigtigt at kigge på personernes troværdighed og erfaring, for at kunne vurdere hvor gode de er til at bygge et ny projekt, der kan blive en god investering.

Hvorvidt teamet er kvalificeret til sagen er en vurderingssag, men du kan finde en oversigt over de ansatte og holdet bag på Calvarias hjemmeside. Her kan du se hvem, der er ansvarlig for hvad og hvem, der er advisor for projektet. Hver gang, der kommer nye til teamet vil det blive tilføjet inde på hjemmesiden hvor du finder en opdateret liste.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

Køb Calvaria i 2022 [Trin-for-trin købsguide]

Calvarias native token RIA kan i skrivende stund kun anskaffes på Calvarias egen hjemmeside. Du kan til enhver tid tilgå hjemmesiden og se hvor lang tid, der er tilbage af det nuværende presale samt hvor meget, der mangler at blive solgt. Det ser pt. ud til, at presale stage 1 kommer til at gå rigtigt godt, men når RIA først er noteret på børser er det svært at sige noget om prisudviklingen.

Step 1: Tilgå Calvaria

For at komme i gang med at investere og opkøbe nogle RIA Tokens, skal du tilgå Calvarias hjemmeside. Her kan du finde en oversigt over presalet, læse mere om selve projektet og andre forhold, der gør projektet spændende og relevant. For at starte købet skal du trykke på “Buy now”. Du vil nu blive ført videre.

Køb Calvaria

Step 2: Forbind wallet

Når der er tale om køb af kryptovaluta ved presale, skal man altid have en wallet som man kan forbinde til hjemmesiden. Når du har gennemført et køb af RIA, vil dine tokens blive overført til din wallet, når claim date er nået. For at forbinde wallet skal du trykke på “Connect wallet”. Her kan du vælge MetaMask eller WalletConnect.

Køb Calvaria

Step 3: Vælg betalingsmetode

For at kunne gennemføre købet, skal du vælge din foretrukne betalingsmetode. Det er muligt at købe RIA med ETH, USDT eller blive guidet igennem hvordan man køber med kreditkort. Hvis du vælger at betale med kreditkort, skal du først købe ETH, der nu kan bruges til at finansiere din nye RIA.

Metamask wallet

Step 4: Claim dine tokens

Når du har gennemført et køb ved presale modtager du desværre ikke dine tokens lige med det samme. Du modtager dine tokens ved claim date, der finder sted efter presalet er afsluttet. Dine tokens vil nu havne i den wallet, du har tilknyttet platformen.

Som tidligere nævnt er Calvaria kun tilgængeligt via deres egen hjemmeside. Så snart presalet er ovre og de første noteringer er gennemført, vil det være muligt at handle denne kryptovaluta flere steder. Vi forventer, at Calvaria før eller siden vil blive noteret på eToro, der er vores foretrukne platform. På denne platform har du det hele samlet – krypto, aktier, råvarer, ETF’er og meget mere i én samlet portefølje.

Vil Calvaria stige i værdi?

Kryptovaluta som helhed er ekstremt volatile aktiver. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, da det giver mulighed for enorme afkast på kort og lang sigt. De bedste og mest relevante kryptoprojekter kan på få år stige med hundrede tusindvis af procent i værdi. BNB er et godt eksempel på dette, der formåede at blive en af de bedste investeringer de sidste 5 år.

Når man leder efter kryptoprojekter, der kan stige på lang sigt, er det vigtigt at kigge efter specielle projekter, der skaber værdi. En ting, der gør Calvaria anderledes er, at det er gratis at spille. Alle kan deltage i Calvaria og få et gratis startkort – uden at skulle købe RIA-tokens eller NFT’er. Faktisk vil nye spillere ikke engang have brug for en krypto-wallet for at slutte sig til Calvaria. Det gør dette spil mere tilgængeligt for traditionelle kortspillere, der er nye i kryptospilsverdenen.

Et andet vigtigt aspekt af Calvaria er, at det har sin egen DAO. Spillere, der ejer RIA, spillets native krypto-token, kan være med til at bestemme fremtiden for Calvaria. Dette er vigtigt, fordi det sætter investorer i kontrol over spillets fremtidige udvikling.

Roadmap for Calvaria

RIA-tokenet danner rygraden i Calvarias økonomi. RIA-tokens vil blive uddelt som en belønning til spillere, når de vinder kampe eller udforsker Calvarias øvrige verden. RIA-tokens kan derefter bruges til at købe NFT-kampkort på Calvarias peer-to-peer-markedsplads, hvilket gør det muligt for spillere at bygge en større og mere forskelligartet samling af kort til at kæmpe med.

Alle dise forhold er med til at gøre Clavaria relevant som spil og platform. Derudover har P2E sektoren de seneste par år oplevet en enorm vækst i antal brugere. Specielt i Asien er P2E spil blevet en kæmpe ting, der danner grundlag for vækst for projekter i denne sektor.

Calvaria kurs

Calvaria kurs kan følges på Calvarias hjemmesiden indtil presale vil være slut. Prisen vil ikke ændre sig og være fastsat af teamet bag. Prisen kan som udgangspunkt ikke ændre sig på baggrund af udbud og efterspørgsel, da du kan først kan handle med kryptovalutaen, når der er sket den første notering på en DEX eller CEX.

Når der er foretaget en notering på en børs kan prisen frit bevæge sig op og ned på baggrund af investorers interesse og spillets succes. Du kan følge prisen på de børser hvor aktivet er noteret. Nogle børser såsom Coinbase tracker også priser over aktiver, der ikke kan handles på deres platform.

Forventninger til Calvaria

RIA er et ERC-20 krypto-token. Det vil have en samlet fast forsyning på 1 milliard tokens. 300 millioner RIA-tokens (eller 30% af det samlede udbud) vil være tilgængelige under presale. 250 millioner, eller 25% af det samlede udbud, vil blive forpligtet til indsatspuljen, når Calvaria lanceres endegyldigt.

Der er for mange høje forventninger til dette projekt på baggrund af nogle af de forhold, der er gældende, vi har nævnt i denne guide. Dette dækker blandt andet over, at P2E sektoren er i vækst, det er en populær form for spil og, at man kan spille gratis uden dybere viden om krypto.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti.

Er Calvaria en god investering?

Calvaria og RIA kunne gå hen og blive en af de bedste investeringer indenfor P2E sektoren. Specielt fordi projektet fortsat er på presale, er der rigtigt gode muligheder for at købe sig ind billigt til en lav kurs. Dette er en af grundstenene for et godt og langsigtet afkast. Vigtigt for en god investering er, at projektet er unikt. Dette mener vi, at Calvaria er. Det er meget sjældent, at du finder et P2E kryptospil, der kan spilles gratis på både computer og mobilen.

Vi mener, at Calvaria potentielt kunne blive en rigtigt god investering, men intet er sikkert. Det kan være værd at overveje at tilføje den krypto til din portefølje, hvis det passer til din investeringsstrategi og risikoprofil. Hvis du leder efter mere volatilitet til din portefølje, kan det være værd at over dette projekt.

Når først RIA bliver noteret på den første børs kan alt ske. Det er før set hvordan nye og populære projekter har oplevet en vild start efter den første notering. Noteringer understøttet høj handelsvolumen og gør plads til, at mange nye investorer kan komme til. Samtidig kan tidlige investorer sælge ud af deres beholdninger.

Flere investorer ser en spændende fremtid for sig, når det handler om Calvaria. Det er naturligvis forbundet med klare risici at investere under presalet. Til gengæld er det her, man kan score de potentielt kæmpe afkast, da prisen ofte stiger, når tokens bliver lanceret på mainstream krypto-platforme.

Allokering

Når man undersøger et nyt krypto projekt, kan det være relevant at undersøge hvordan teamet bag projektet ønsker at allokere den samlede mængde tokens før og efter presale.

Ved presale frasælges der i alt 30%. Dermed bliver der ikke udvandet for meget i starten, der kan være med til at understøtte, at prisen kan opretholdes og udbudet være lavt. Ved presale varierer prisen fra 0,01$ til 0,055$ per token. Det samlede udbud er 1 mia. og limiteret. Der kan ikke løbende blive lavet flere tokens på samme måde, som der kan ved mange andre projekter. Hvis der nemt kan udstedes flere tokens, vil dette sørge for, at udbuddet stiger og prisen vil ofte falde på bagrund af dette.

Nedenstående ses den overordnede fordeling af tokens. Presale består kun af 30% af det samlede udbud, men der vil løbende blive tilføjet flere tokens til cirkuleringen, da staking pool og prize pool kommer ud til brugere og investorer. Derudover kan de tokens, der er allokeret til teamet, operations og advisors også blive frasolgt løbende.

Køb Calvaria


Opsummering

Calvaria er et nyt og spændende kryptoprojekt, der fungerer som et P2E kryptospil. Spillet er en form for kortspil i et design og tema, der er super populært.

Noget af det, der gør Calvaria ekstra spændende er, at spillet kan tilgås gratis og man behøver ikke at investere i tokens eller NFT’er for at spille. Dette er meget unikt og giver folk, der ikke har meget erfaring med krypto nem adgang til spillet. Det vil være muligt at spille spille på computer, mobil eller tablet og der vil løbende blive tilføjet nye og fede funktioner. Et andet vigtigt aspekt af Calvaria er, at det har sin egen DAO

RIA-tokenet danner rygraden i Calvarias økonomi. RIA-tokens vil blive uddelt som en belønning til spillere, når de vinder kampe eller udforsker Calvarias øvrige verden.

Calvaria er fortsat på presale, der kan danne grundlag for en god investering tidligt i projektets levetid. At købe sig ind billigt er vigtigt for at kunne opnå det størst mulige afkast. Når først RIA bliver noteret på børser, bliver det spændende at følge udviklingen i prisen, der kan være meget volatil i starten.

Køb Calvaria på baggrund af:

 • P2E sektoren er i vækst
 • Spil, der har et meget populært tema
 • Gratis kryptospil
 • Tilgængeligt på mobil og computer
 • Kan anskaffes i et tidligt stadie, der understøtter højt langsigtet afkast

Ofte stillede spørgsmål

phillip skribent

Om Philip Grimberg

Philip Grimberg er en erfaren skribent indenfor den finansielle verden, med 100+ artikler. Philips nicheområde er investering i aktier og ETF'er samt investeringsstrategier. Med relevant uddannelse har Philip et godt indblik, i hvordan den finansielle verden hænger sammen.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close