Bitcoin trading – Tjen penge på de store udsving

Når snakken falder på Bitcoin, så hører du ofte om, hvor volatil at kryptovalutaen er. For en daytrader giver det en unik mulighed for at tjene gode penge på Bitcoin Trading.

Her vil jeg gennemgå, hvordan du kan tjene penge med Bitcoin Trading gennem daytrading.

Bitcoin Daytrading Guide

daytradere har de sidste par år kastet sig over Bitcoin trading. I medierne får du ofte at vide, at du skal undgå volatile investeringer. Dvs. investeringer hvor kursen ændrer sig markant på kort tid. Men her ser en daytrader mulighed for at tjene gode penge, fordi der hver dag er mulighed for at investere i Bitcoin, når den bevæger sig opad og nedad. Jeg kommer tilbage til, hvordan du benytter dette til din fordel.

Hvis du har brug for at læse en guide om investering i Bitcoin, og hvad det er, så har vi skrevet en længere artikel om Bitcoin og kryptovaluta. Her er fokus på, hvordan du kan investere aktivt i Bitcoin. I teorien kunne du daytrade alt muligt andet end Bitcoin, men det er et spændende aktiv pga. de store kurssvingninger.

Hvilken platform er bedst til Bitcoin Trading

For at udnytte muligheden for at investere i Bitcoin i både op- og nedturer, skal du vælge en handelsplatform, hvor du har mulighed for at shorte Bitcoin.

Anbefalet Mægler
broker-logo
Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.
broker-logo
CFD'er er komplekse instrumenter og kommer med en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 66 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.
broker-logo
74% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.
broker-logo
En af verdens største kryptobørser. Ingen EU-investorbeskyttelse.
Vælg Mægler
Vælg Mægler
Bitmart
Bedømmelse
5.0
4.5
4.4
4.0
Mobil App Rating
10/10
9/10
1/10
3/10
Mobil App
Wallet
Antal Coins
74136059
Handelsgebyrer
Spreads0.09 - 85 pipsN/Aab 0,012%
Indbetalingsgebyrer
0$0€N/A0€
Udbetalingsgebyrer
5$0€N/Aca. 1,50€
Reguleret
CySECCysecN/AN/A
Min. Indbetaling
50$100€100 euroN/A
Geared Handel
Ja1:30N/AN/A
Bitcoin
€16272.61€16143.72€16175.95€36664.62
Ethereum
€1205.60€1196.05€1202.02€2538.52
XRP
€0.37€0.37€0.37€0.71
Tether
€0.96€0.95€0.96N/A
Litecoin
€73.55N/A€73.18€99.00
Bitcoin Cash
€106.95N/A€107.27€267.80
Chainlink
€7.01€6.96€6.96€13.32
Cardano
€0.31N/A€0.31€0.75
IOTA
€0.20N/A€0.21€1.58
Binance Coin
€279.97€277.75€277.48€350.20
Stellar
€0.08N/A€0.08€0.17
Bitcoin SV
N/AN/A€39.86N/A
EOS
€0.89N/A€0.89€1.87
Monero
N/AN/A€139.51N/A
Credit Card
Paypal
Sepa Transfer
Skrill
Sofort
Neteller
Giropay

En god handelsplatform til Bitcoin daytrading giver dig mulighed for at handle, når kursen stiger og falder. Det er grunden til, at vi anbefaler eToro, da det er en utrolig fleksibel handelsplatform.

Hos eToro har du mulighed for at købe og eje Bitcoin, men du har også mulighed for gearet handler og shorte Bitcoin. Desuden har du adgang til en række værktøjer til teknisk analyse, når du har en aktiv handelskonto hos dem. For en daytrader følger du dagligt med i kursen for at finde ud af, om kursen er stigende eller faldende, når du handler.

For at få en aktiv konto hos eToro, skal du følge disse trin:

  1. Gå til eToros hjemmeside, klik her
  2. Udfyld dine informationer og klik på “Begynd at handle”
  3. Bekræft din e-mail
    I deres kontrolpanel vælger du “Indbetal penge.”
  4. Sæt penge ind på din konto med betalingskort, PayPal eller bankoverførsel, min. er 200$

Nu har du en aktiv konto og er klar til Bitcoin trading.

Daytrading i Bitcoin

Bitcoin kursen fra april 2017 til april 2020

Bitcoin trading er blevet stort, fordi kursen svinger utrolig meget, og det er her, at du skal daytrader kan tjene dine penge. På billedet kan du se en voldsom stigning på helt op til 20.000$ til april 2020, hvor den var på 7.500$. Men faktisk er det ikke engang her, at vi finder den mest spændende udvikling for en daytrader.

Bitcoin ændrer sig markant i kurs på dagligt basis, og det er der, hvor du kan tjene dine penge.

Hvis vi ser på Bitcoin kursen over en uge, så kan vi se, at den ændrer sig markant. Da jeg tjekkede, ændrede den sig fra 7.100$ til en stigning til næsten 7.600$. Det svarer til en procentstigning på 7% på en uge.

Et lignende afkast i aktier kan ofte ende på kun 7% på et helt år. Det er klart, at Bitcoin så også falder dramatisk, og det er derfor, at Bitcoin trading er en bedre idé en end langsigtet investering i Bitcoin.

Bitcoin kursen på en uge

En daytrader kan godt lide at kigge på den daglige kurs, fordi det er, at du afgør, om du skal shorte (sælge) Bitcoin eller købe Bitcoin på en given dag.

Du kan tjene penge på Bitcoin trading, fordi kursen ændrer sig markant på et dagligt basis. Dette gælder for alle investeringsaktiver. Længere nede kan du se en forklaring på, hvad der rent praktisk sker, når kursen ændrer sig.

Som daytrader skal du til at kigge nærmere på Bitcoin Trading chart, da det er her, at du finder ud af, om Bitcoin er på vej ned eller op på en given dag. Jeg går ikke i dybden med selve principperne, her kan du læse vores artikel om Daytrading.

Bitcoin Trading Chart

Hvis du investerer i Bitcoin med fokus på langsigtede mål, så er det helt fint, at du kigger på den slags grafer, som jeg allerede har vist dig.

Ved daytrading i Bitcoin skal du i stedet have fat i Bitcoin Trading Chart. Hos eToro finder du dem under Diagram, når du allerede er ved Bitcoin.

Her kan du se et Bitcoin Trading Chart.

Et Bitcoin trading chart viser dig, hvordan der bliver handlet med Bitcoin hos eToro. Det er samme princip på andre børser, som du kan læse mere om i afsnittet om, hvordan kursen påvirkes.

Et trading chart er vigtigt, da de grønne viser købspositioner og de røde viser salgspositioner. Når jeg køber, presser jeg prisen op, når jeg sælger sænkes prisen.

Det er vigtigt for dig, fordi du skal finde et mønster her. Der vil hele tiden være salg eller køb, men du skal holde øje med, om vi har en stigende tendens eller faldende tendens. Det er noget, som vi vil komme nærmere ind på i vores daytrading indlæg og underartikler til det indlæg.

Når du først ved, om der er tale om en stigende tendens eller faldende tendens, så kan du tjene penge på at ride med på bølgen op eller ned. Det er sådan, at succesfulde daytradere tjener deres penge.

Da det går hurtigt på dagligt basis, skal du benytte muligheden for automatisk salg på eToro ved Bitcoin Trading.

Automatisk salg på eToro

Du kan foretage automatisk salg ved både tab og gevinst. For en nybegynder kan det virke mærkeligt, at man vælger at opsætte automatisk salg ved tab, da man jo ikke har lyst til at tabe penge. Men du gør det, fordi når du foretager daytrading, så vil du nogle gange tabe på dine handler. I sidste ende er der kun en ting der gælder, nemlig om du har overskud på samtlige handler. Derfor skal du altid benytte automatisk salg ved både tab og profit.

På billedet kan du se, hvordan du kan opsætte automatisk salg ved både tab og gevinst. Ideen er her, at du ikke ender med at miste alle dine penge, fordi kursen pludselig styrtdykker.

Dette er meget almindeligt at benytte, når du foretager Bitcoin trading.

Når det kommer til daytrading, bør du i stedet holde mere aktiv øje med dine handler, da du sjældent vil have dem kørende i et par dage. Ofte køber og sælger du på samme dag.

Hvad påvirker kursen?

For at finde ud af hvordan du tjener penge på at daytrade Bitcoin, så skal du vide, hvordan kursen påvirkes på Bitcoin og alle andre investeringsaktiver. For det er det, som afgør, om du tjener penge eller taber penge på Bitcoin.

Det er her, at vi igen kan kigge nærmere på Bitcoin trading chart. Det interessante er her, at det altid viser dig købs- og salgspositioner. Når der handles med Bitcoin, så sker der kun en handel, når sælger og køber mødes. Ved en købspris vil prisen på Bitcoin blive presset opad, mens en salgspris vil presse prisen nedad. Det skyldes, at køber altid vil have den bedst mulige pris, dvs. en lav pris. En sælger vil altid have den højest mulige salgspris.

Da vi her har fokus på aktiv Bitcoin trading, tænker du måske, hvad det har af betydning for dig. Faktisk har det en ret stor betydning, hvis du foretager daytrading, fordi du skal finde ud af, om Bitcoin er på vej opad eller nedad på en given dag. Inden for daytrading prøver du ikke nødvendigvis at vide, hvad der sker med Bitcoin over tid. I stedet fokuserer du på at hente daglige indtjeninger hjem. Derfor analyserer du hele tiden din Bitcoin Trading Chart. Du kan både finde disse informationer hos eToro og på alle andre handelsplatforme.

Bitcoin trading chart på Binance – Her ses 24 timer.

På billedet har jeg taget et Bitcoin trading chart fra Coingecko. Coingecko giver dig prisen på Bitcoin baseret på mange handelsplatforme, så når du vælger dit Bitcoin Trading chart, så skal du vælge en børs. Dette skyldes, at køb og salg altid vil være, hvad der konkret sker på den enkelte børs.

I teorien betyder det, at prisen ikke nødvendigvis er den samme på alle børser, men når det kommer til Bitcoin vil den være det samme. Dette skyldes, at når du har et aktiv med høj handelsvolume, så vil alle begynde at handle på en handelsplatform, hvor de kan få en bedre pris. Dette vil gøre, at prisen på Bitcoin med det samme vil ramme niveauet fra andre handelsplatforme.

Hos eToro er prisen kun højere pga. spread. Det betyder, at forskellen mellem markedsprisen og prisen på Bitcoin hos eToro, er det, som de tjener. På Binance vil du stadigvæk betale for dine handler, her giver du blot din børs et gebyr, så eToro er konkurrencedygtig og dermed et godt valg til Bitcoin trading.

Bitcoin trading bot

Der er begyndt at komme en række handelsrobotter på markedet, som lover dig, at de foretager dine handler for dig. På den måde tjener du penge, uden at du skal gøre andet end at lægge kapitalen og lade dit software gøre resten.

Dette er ikke et ukendt fænomen, da man har kunne købe algoritmer til MetaTrader til valuta i længere tid. I teorien giver dette god mening, fordi en algoritme går ind og ser et mønster, og dermed kan den købe og sælge aktivt bedre end mange mennesker. Mennesker har en tendens til at handle med følelserne, og det vil software aldrig gøre.

Det svære er at finde en Bitcoin trading bot, som rent faktisk virker over tid, og hvis den pludselig laver en fejl, så kan du miste alle dine penge. Dog har flere udviklet en metode, hvor du også kan opsætte automatisk salg og dermed ikke tabe alle dine penge.

Der er en række på markedet i dag, og vi tjekker den løbende ud, så vi kan dele dem med dig. Der er endda en hel kryptovaluta, som har skabt en decentraliseret platform, hvor man kan lave sine egne algoritmer og dermed sælge dem til andre. Det er kryptovalutaer Autonio.

Du kan ikke benytte en Bitcoin trading bot på en handelsplatform som eToro, så her skal du i stedet kigge mod CopyTrading.

Overvej CopyTrading

Vi har før skrevet om CopyTrading, og vi har også et gratis Copytrading kursus om det. I alt sin enkelthed handler CopyTrading om, at du på eToro finder en investor, som du kopierer.

Investoreren investerer sine egne penge, så hvis de tjener penge, tjener du penge. Hvis de taber penge, taber du penge. Dette er et godt koncept, for det gør, at investoren har mere på spil. Hvis du investerer i en investeringsforening, så ville de stadigvæk få løn, selvom de tabte dine penge.

I stedet for selv at foretage Bitcoin trading, er det lettere for dig at finde en god investor, som du kan kopiere. På den måde tjener du penge, uden at du skal gøre noget.

Alt du skal gøre er at gå ind eToros kontrolpanel, og i venstre side klikker du på Kopiér folk.

I vores artikel om CopyTrading kan du se mere om, hvordan du finder en god CopyTrader.

Her har jeg allerede fundet en, som investerer i over 70% i kryptovaluta. Du kan pt. ikke vælge en, som kun investerer i Bitcoin. Du kan gå ind og klikke på ham via din eToro konto, så kan du se en masse statistik om ham.

Du havde fået de samme afkast, hvis du havde kopieret ham.

På eToro er det ligeså let at foretage CopyTrading, som at investere i Bitcoin selv. Hvis du er interesseret i at finde en god Bitcoin Trading bot, så kan du i stedet vælge CopyTrading. Her kan du være sikker på, at din investor vil gøre alt for at give dig et positivt afkast, for det er den eneste måde, hvorved de selv vil få et positivt afkast.

eToro
 
VORES BEDØMMELSE
KØB OG SÆLG BITCOIN
✔️
LAVT GEBYR PÅ HANDEL
✔️
MINDSTEBELØB
50 USD
DET FÅR DU HOS ETORO:

Populært handelsplatform hvor du kan handle med aktier, kryptovalutaer, råvarer, valutaer, ETF’er og indeks. Stort udvalg af kryptovalutaer. Du ejer de kryptovalutaer, som du køber på platformen.

CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investeringsaktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hans Hansens profilbillede

Om Hans Hansen

Freelanceskribent på Mininvestering, hvor jeg skriver om aktier og kryptovalutaer. Har tidligere arbejdet som freelance journalist. Bor i dag i LA hvor jeg jagter drømmen som iværksætter.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close