CoinCodex holder øje med kryptopriser

CoinCodex er et website, der tracker værdien af mere end 15.000 forskellige kryptovalutaer, store som små projekter. Tirsdag offentliggjorde hjemmesiden et samarbejde med Mininvestering, der spreder nyttig viden om de finansielle markeder, krypto og aktier.

Som en del af samarbejdet vil CoinCodex-brugere modtage information om den seneste udvikling og opdateringer på kryptomarkedet med publikationer fra Mininvestering direkte fra CoinCodex’ nyhedsfeed. Opdateringerne vil være tilgængelige for CoinCodex-brugere på deres hjemmeside samt på iOS– og Android enheder.

CoinCodex blev lanceret i 2017 og har siden udvidet deres platform, til at blive en af de førende indenfor deres felt. Platformen er en af de førende, når det gælder sporing af priser på kryptovalutaer overfor USD og andre kryptopar. Ud over at spore prisen på kryptovalutaer inkluderer CoinCodex adskillige avancerede funktioner og markedsanalyseværktøjer, som kan hjælpe brugerne med at træffe velinformerede beslutninger, når de investerer i krypto og bruger blockchain-produkter og -tjenester. Her er en kort oversigt over CoinCodex’s hovedfunktioner:

CoinCodexs hovedfunktioner:

 • Kryptovalutakurser: På CoinCodex kan du tracke prisen på mere end 15.000 aktiver, der giver kurser i realtid, handelsdata, salgsoplysninger og anden vigtig markedsinformation.
 • Analyseværktøjer: Du har adgang til tekniske indikatorer og brugervenlige diagrammer, der gør markedsanalyse tilgængelig for både nybegyndere og erfarne kryptoinvestorer.
 • Forudsigelser om fremtidige prisbevægelser: En algoritme, der forudsiger prisen på stort set alle digitale aktiver i branchen.
 • Krypto portefølje: Hold styr på udviklingen af ​​en kryptovalutaportefølje med en brugervenlig og funktionsrig porteføljetracker.
 • Nyheder: Seneste nyt fra krypto, blockchain og forskellige Web3.0 relaterede teknologier
 • Anmeldelser og vejledning: Omfattende analyse af populære kryptoprodukter og -tjenester, herunder DeFi, kryptobørser, krypto wallets og meget mere.
 • iOS- og Android-apps: Hold dig opdateret på nyheder og kursbevægelser fra din mobil eller tablet på farten eller derhjemme.

Med et fantastisk stort udvalg med konstant nye tilføjelser, forsøger CoinCodex at samle alt hvad du har brug for et sted. Om det omhandler krypto signaler, nyheder eller kursbevægelser, så dækker CoinCodex over dine ønsker for en god platform med mange funktioner. Med Mininvestering som partner er CoinCodex et skridt tættere på at opnå en status, som den førende indenfor sit felt.

Vi henviser til CoinCodex, da vi mener, at det er en meget attraktiv platform at benytte til rigtigt mange formål uanset hvilken form for investor man er. Læs med for at blive klogere på hvorfor, du bør udforske CoinCodex gratis i dag og hvilke services, der er unikke for denne platform.

Udforsk aktuelle kryptovalutaer

Uanset om du er kortsigtet eller langsigtet investor eller trader, kan det være interessant at følge de mest aktuelle kryptovalutaer på markedet. På CoinCodexs forside finder du en oversigt over de mest aktuelle inddelt efter Trending, Gainers og Recently Added, der dækker over de, der trender, dem med højest vækst pt. og de nye, der er tilføjet.

De kryptovalutaer, der går ind under Trending og Gainers, kan være værd at overveje, hvis man er momentum trader eller daytrader, der ønsker høj volatilitet. Kryptovalutaer, der lige er tilføjet har ofte en lav markedsværdi og kan være gode til at opnå de højeste afkast på lang sigt.

Ved at trykke på en kryptovaluta, du synes ser spændende ud, kan du få en masse information om aktivet. Du kan tilgå en prisgraf, der kan korrigeres efter tidsperiode. Her kan du f.eks vælge “ALL”, der viser hele aktivets prishistorisk. Alternativt kan du vælge 24 timer, 5 dage, 1 måned eller hvad, der passer dig. Ved at scrolle ned kan du finde yderligere information, der kan ses et eksempel på nedenstående.

Disse informationer kan være relevante for alle typer af investorer og siger meget om det aktiv, du kigger på. Specielt handelsvolumen og markedsværdi kan være med til at sige meget om det aktiv, du har trykket dig ind på. Hvis der er tale om et aktiv med høj markedsværdi, kan det være sværere at opnå et enormt afkast, sammenlignet med investering i mindre projekter målt på markedsværdi.

Handelsvolumen kan sige meget om popularitet og bruges ofte i forbindelse med teknisk analyse. Høj handelsvolumen er i mange tilfælde en god ting og viser, at aktivet bliver handlet meget.

Hurtigt overblik

Til dig, der ikke kan eller vil lave dine egne analyser og kigge nærmere på udvalgte nøgletal, kan det være oplagt at danne sig et godt overblik over et aktiv på en anden måde. På CoinCodex finder du en god oversigt over de gældende forhold for et aktiv ved at scrolle videre ned fra de førnævnte informationer. Her finder du Highlights og Risk Analysis, der kan give et hurtigt og rigtigt godt overblik over det, der kan være værd at holde øje med.

Highlights vil demonstrere udvalgte fordele, der kan være ved aktivet. På den anden side kan du til højre finde forhold, der kan være negative eller bemærkelsesværdige på en anden måde om kryptovalutaen. Du kan trykke på “See All Risks Checks” for at se hvad, der bedømmes ud fra.

Du kan også sammenligne et aktiv med andres performance, for at se hvordan aktivet har klaret sig sammenlignet med andre.

Kryptobørser

Hvis du er i gang med at udforske et aktiv, men vil undersøge de gældende muligheder for at investere i aktivet, kan du scrolle ned til “X” Exchange. Nedenstående er et eksempel for Bitcoin, hvorfor overskriften er BTC Exchanges og viser de platforme, hvor du kan handle BTC.

Bitcoin er den kryptovaluta, der kan handles flest steder hvorfor du finder en lang række børser, der kan bruges til formålet. Andre mindre og nye kryptoprojekter har måske kun 1-3 børser, hvor der kan handles med aktivet. Hver gang et aktiv bliver noteret et nyt sted, vil listen for børser blive opdateret på CoinCodex.

Yderligere information

Hvis du vil læse mere om et givent projekt, kan du scrolle helt ned i bunden. Her finder du en beskrivelse i tekstform af projektet, hvornår det blev lanceret og meget mere. Ved meget nye og små projekter er det ikke altid, at du finder den længste beskrivelse, men det kan stadig være med til at give et godt overblik.

For Bitcoin kan du finde information om hvordan Bitcoin fungerer, Lightning Netværket, markedsværdi, prishistorik og meget andet relevant information. Hvis du fortsat leder efter at få svar på dine spørgsmål, er der også en FAQ sektion længere nede. Her vil du også finde de nyeste og bedste nyheder, der omhandler Bitcoin. Dette kan være alt fra nyheder om prisbevægelser til de forskellige landes støtte om kryptovalutaer som betalingsmiddel.

Udforsk nye investeringsmuligheder

Det er altid spændende at gå på jagt efter nye kryptovalutaer, der kan være med til at løfte afkastet for din portefølje. Man kan godt komme til at opbygge en noget ensartet portefølje, hvis man har interesse indenfor kun en specifik sektor. Hvis dette er tilfældet, kan det være en god ide at overveje at diversificere sin portefølje med kryptovaluta fra andre sektorer. På samme måde kan det være værd at overveje kryptovalutaer med lav markedsværdi, hvis man udelukkende har large cap aktiver i porteføljen. Det skal man selvfølgelig kun gøre, hvis det matcher ens risikoprofil og strategi.

Nye sektorer

Hvis du overvejer at udforske nye kryptovalutaer i andre sektorer, kan du tilgå et overblik over de forskellige sektorer ved at trykke på “ALL COINS” oppe i venstre hjørne på CoinCodexs hjemmeside. Du kan nu i højre side se en oversigt over de forskellige sektorer, som ses nedenstående.

Til hver sektor kan du se en kort beskrivelse, der siger noget om hvilke former for kryptovalutaer, der går ind under denne kategori.

Ved f.eks. at dykke ned i DeFi projekter og derfor trykke på DeFi, kan du komme videre med at finde det næste kryptoprojekt, der beskæftiger sig med decentraliseret finans. Du vil nu komme ind på en oversigt over DeFi coins. Her er de som udgangspunkt rangeret efter markedsværdi og du kan derfor se de største projekter øverst på listen.

Hvis du vil følge et af de aktiver, som du har fundet, kan du trykke på Watchlist ved stjernen ude i højre side. Du kan nu finde det pågældende aktiv på din overvågningsliste og følge prisudviklingen for aktivet.

Hvis du vil læse mere om den pågældende sektor som helhed, kan du scrolle ned i bunden, hvor du kan finde en overordnet beskrivelse og få svar på mange af dine spørgsmål. Ved DeFi sektoren finder du en beskrivelse over, hvad decentraliseret finans er og hvordan man kan blive involveret.

Nyheder

En anden måde hvorpå man kan udforske nye projekter er ved CoinCodexs nyhedsfeed. Du kan tilgå de nyeste og mest aktuelle nyheder ved at trykke på “NEWS” i toppen af hjemmesiden.

Du finder de største og mest relevante nyheder for nye såvel som store og anerkendte projekter. Her kan du f.eks. finde nyheder om nye projekter, der har fået succes eller lignende.

Coins på presale

Til dig, der gerne vil købe dig ind i projekter i et helt tidligt stadie, kan du finde aktuelle projekter på presale eller andre former udsalg, ved at trykke på “TOKEN SALES”, i toppen af hjemmesiden. Ved at trykke på “All Token Sales”, får du et overblik over alle projekter, der er i forskellige former for sales. De mest hyppige er IDO og ICO, der står for initial decentralized exchange Offering samt Initial Coin Offering. Du kan også finde IEO, der dækker over projekter i Initial Exchange Offering-fasen.

Disse former for sales kan være geniale muligheder, for at komme ind i et projekt i et tidligt stadie til en lav pris. Ved presales bliver der ofte solgt ud af tokens til en forholdsvis lav pris, da der skal rejses kapital, der skal understøtte vækst for projektet.

Markedsværdi

Til dig, der ønsker flere mindre projekter eller flere større projekter, kan det være en god ide at sortere projekter efter markedsværdi. Hvis du f.eks. har en portefølje kun med ETH og BTC, men ønsker mere volatilitet og potentiale for vækst, kan det være oplagt at overveje small cap kryptoprojekter.

Du kan sortere efter markedsværdien for kryptoprojekt at trykke på “Market Cap” på en liste over kryptovalutaer.

Som udgangspunkt er de største projekter målt på markedsværdi øverst, men hvis du trykker en gang på Market Cap, vil der blive vendt om på tingene, så de mindste projekter målt på markedsværdi kommer øverst.

Konklusion på CoinCodex

CoinCodex er en platform, du kan benytte for at indsamle information om alle former for kryptoprojekter og udforske nye investeringsmuligheder, der ligger og venter.

CoinCodex er gratis at bruge og du kan tilgå størstedelen af alle services fra CoinCodex uden at oprette en profil. CoinCodex henviser til de største og bedste kryptobørser, hvor du kan handle dine foretrukne aktiver.

Om det omhandler presales, analyse af aktiver, nyheder om markederne, anmeldelser af platforme eller noget helt andet, så finder du alt hvad du har brug for hos CoinCodex. Som sagt er det ganske gratis og du kan udforske platformen helt uden at oprette en profil. CoinCodex tjener kun penge på at henvise.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Er CoinCodex en børs?

  CoinCodex fungerer ikke som en børs, men snarere som alt andet du har brug for, for at kunne handle kryptovalutaer og lave gode analyser. CoinCodex henviser til de bedste og største børser, hvor du kan handle de aktiver, du gerne vil købe op i.

 2. Er CoinCodex gratis at bruge?

  CoinCodex er helt gratis at bruge og du kan endda benytte en stor del af platformens services uden at oprette en profil. Det anbefales at oprette en profil, da du så kan oprette en overvågningsliste mm., der kan være et nyttigt værktøj.

 3. Kan man bruge CoinCodex på mobilen?

  Du kan tilgå CoinCodex og deres services på deres hjemmeside og via en app til iOS eller Android. På den måde kan du altid have CoinCodexes services med på farten og tilgå dine overvågningslister.

 4. Hvor kan man tilgå CoinCodex

  Du kan tilgå CoinCodex på hjemmesiden på mobil, tablet og computer. Derudover kan du finde CoinCodex som app til både iOS og Android, der giver dig mulighed for at have det hele ved hånden altid – også på farten. Appen er gratis at downloade og du kan bruge den samme profil, som du har brugt på hjemmesiden. Du kan også oprette en ny på få minutter, hvis du ikke har en i forvejen.

phillip skribent

Om Philip Grimberg

Philip Grimberg er en erfaren skribent indenfor den finansielle verden, med 100+ artikler. Philips nicheområde er investering i aktier og ETF'er samt investeringsstrategier. Med relevant uddannelse har Philip et godt indblik, i hvordan den finansielle verden hænger sammen.

Læserinteraktioner

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Feltet er påkrævet.

Feltet er påkrævet.

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close