Bedste Kryptorobotter 2022

Gennem de sidste 10 år har computere i stigende grad overtaget jobs i finanssektoren. Både fra investeringsrådgivere hvor du i dag ofte udfylder et spørgeskema, eller chatter med en robot og ikke mindst fra de professionelle investorer der ofte må se sig slået af computeralgoritmer der kan foretage en handel på få millisekunder.

Robotter kommer til at fylde endnu mere i fremtiden inden for investering. Det gør de, fordi de har mulighed for at handle mere rationalelt end mennesker med fokus på højere afkast (ROI) og mindre risiko.

Det er her, at vi ser en række nye kryptorobotter, hvor de udnytter prissvingninger i Bitcoin til at øge ens afkast. De kan dermed tjene penge både når prisen stiger og falder. Dog er det fortsat et ureguleret marked, og derfor skal du altid tænke dig godt om, inden du vælger at investere.

Gå direkte til afsnittet om:

De 3 bedste Bitcoin-robotter for november 2022

 1. Bitcoin Prime – En af de ældste Bitcoin-robotter på markedet – Opret en profil i dag
 2. Bitcoin Profit – De har en god algoritme til at købe og sælge på de rigtige tidspunkter – Opret en konto i dag
 3. Bitcoin Code – I følge dem selv har de en succesrate på 82% – Opret en konto i dag

Hvad er en kryptorobot

Hvad er kryptorobotter

Kryptorobotter er fællesbetegnelsen for software der automatisk investerer i kryptovalutaer. Der vil typisk være tale om køb og salg af Bitcoin. De er skabt med basis i en algoritme, som regner ud, hvordan prisen for Bitcoin bevæger sig. Det svarer til daytrading for Bitcoin, hvor kryptorobotten eller en Bitcoin bot udnytter, at prisen på Bitcoin er volatil. Den går ind og analyserer markedstrenden, og kan dermed købe og sælge på de rigtige tidspunkter og dermed give et solidt overskud.

På engelsk hedder det “trading signals,” som på dansk betyder, at man kigger efter handelssignaler. Hvis du kigger på en graf over kursen på Bitcoinm, så kan du se, at den i perioder bevæger sig opad, mens den i andre perioder bevæger sig nedad. Her er software langt bedre til at fjerne følelser og kun kigge på disse handelssignaler, så man har en kæmpe fordel, når man benytter en kryptorobot eller Bitoin bot fremfor selv at gennemskue, hvor prisen er på vej hen.

Det er vigtigt, at du undersøge hver enkelt kryptorobot nærmere, da succesen af en kryptorobot afgøres af, hvor god algoritmen bag er. Mange opretter sig på flere kryptorobotter med mindre beløb for at teste de forskellige kryptorobotter af.

Lad os dykke nærmere ned i hvordan disse kryptorobotter rent faktisk fungerer.

Hvordan virker kryptorobotter?

Kryptorobotter virker forholdsvis simple, når man kun ser frontend af dem. Det skyldes, at alt det spændende ved en kryptorobot sker i backend af den. For det er selve analysen af markedet, som gør en kryptorobot interessant.

De er programmeret til:

 • At åbne handelsoperationer
 • At administrere åbne handelsoperationer
 • At lukke handelsaktiviteter
 • At forstå handelssignaler automatisk
 • At gentage handler regelmæssigt
 • At udføre handler automatisk 24 timer i døgnet

En kryptorobot sætter handel i system. Når du selv investerer, opsætter du også nogle regler for, hvornår du skal købe eller sælge. En kryptorobot er blevet programmeret med nogle regler, som den bruger til at forstå markedet. Derfor er en kryptorobot aldrig bedre, end de regler der er opsat for den. De gode kryptorobotter opdateres løbende, så de får en ny forståelse af markedet og dermed udnytter prissvingninger af Bitcoin.

En kryptorobot er i alt sin enkelthed automatisk Bitcoin trading. Når du indsætter penge på en kryptorobot, så vil den automatisk handle for dig. Kryptorobotter analyserer markedet med fokus på handelssignaler. Men nogle af dem tager også højde for nyheder, indsamling af markedsdata, markedsrisiko osv.

Nøglekomponenter

For at forstå, hvordan kryptorobotter handler for dig, vil vi her kigge nærmere på nogle af de nøglekomponenter som de typisk indeholder. Men det vil variere fra kryptorobot til kryptorobot hvordan de arbejder med data. Fælles for dem alle er, at de handler automatisk for dig.

Analyse af markedsdata

Analyse af markedsdata

Dette modul gemmer rå markedsdata fra forskellige kilder. Herefter analyseres dataen i realtid, så kryptorobotter på få sekunder kan afgøre, om den skal købe eller sælge.

Flere kryptorobotter giver dig mulighed for at tilpasse den data, som indgår i udregningen til handelssignaler. På den måde kan du selv være med til at afgøre din risikovillighed.

Forudsigelse af markedsrisiko

Dette modul er et kritisk aspekt af en Bitcoin-robot. Ved hjælp af indsamlet data beregner den potentielt risiko på markedet. Med nogle kryptorobotter kan du hermed vælge, hvor meget risiko du er villig til at acceptere. Højere risiko giver også muligheden for højere afkast, hvilket er grunden til, at nogen vælger det.

Robotten vælger ud fra markedsrisiko, om den skal foretage en handel.

Køb og sælg kryptovalutaer

Dette modul bruger API’er til at købe og sælge kryptovalutaer. API giver robotten mulighed for at handle på en handelsplatform på dine vegne.

Den udregner, hvornår du skal handle, og foretager alle handler på dine vegne baseret på algoritmen.

En anden  mulighed er, at du selv køber Bitcoin, men det er langt sværere, og man vil  typisk gøre dette, fordi man tror på Bitcoin på den lange bane. Mange vælger både at benytte kryptorobotter og købe Bitcoin. For mere information om denne mulighed bør du læse vores artikel Køb Bitcoin.

Testet kryptorobotter

Efter at have undersøgt mere end 50 Bitcoin robotter har vi her samlet en liste over nogen af dem, som vi godt kan lide. Det er vigtigt, at du selv foretager en undersøgelse af dem. Klik på dem for at læse en anmeldelse af den nævnte kryptorobot.

Skal du bruge kryptorobotter?

Kryptovalutaer

En kryptorobot arbejder for dig hele dagen, da markedet for handel med kryptovaluta altid er åbent. Fordelene er indlysende, men hvad med ulemperne? Den mest åbenlyse ulempe er, at algoritmen bag kryptrobotten ikke altid har ret, og der kan faktisk være perioder, hvor den taber mere, end den tjener. Dette vil især være tilfældet, når markedet er ekstremt volatilt, fordi her kan det være svært for algoritmen at regne ud, hvad der sker på markedet. Investering har altid en risiko, men det ændrer ikke på, at kryptorobotter ofte er langt bedre til at handle end privatinvestorer.

En anden ulempe er, at det kan være svært at gennemskue, om der er tale om svindel eller en seriøs kryptorobot. Det er blandt andet det, som vi prøver at mindske ved at dele dette indlæg.

En kryptovalutarobot er ikke en garanti for et sikkert afkast. Der vil altid være en risiko forbundet med investering, og dette er bestemt tilfældet med en kryptovalutainvestering. Herunder kan du se vores liste med fordele og ulemper, så du kan træffe den bedste beslutning for din økonomi.

Fordele

 • Benytter en avanceret algoritme til at analysere handelssignaler.
 • Kan analysere markedsrisiko på få sekunder.
 • Foretager handler med op til 99% succesrate.
 • Handler automatisk – Med meget lille opsætning.
 • Performer ofte bedre end privatinvestorer

Ulemper

 • Der findes uærlige aktører, som opretter falske sider med kryptorobotter. Se vores liste med pålidelige og upålidelige bitcoin robotter. Mininvestering holder altid øje med markedet, så du ikke behøver gøre det.
 • Ingen garanti for positivt afkast.

🏆 Bedste kryptrobotter november 2022

Som nævnt er der desværre mange krypto- og handelsrobotter, der er svindel. Dette gør det vanskeligt at vide, hvilke robotter der er sikre, og hvilke der er svindel.

Derfor er det vigtigt, at du foretager din egen undersøgelse af de mange kryptorbotter på markedet, før du investerer dine penge. Dette kan du gøre ved at kigge på deres hjemmeside, og vurderer om informationen giver mening og google bagmændene. Desuden kan du læse erfaringer og anmeldelser om de mange kryptorobotter.

Hos MinInvestering gennemgår vi løbende de mange bitcoin-robotter og kryptorobotter på markedet. Så du kan bruge vores liste til at holde øje med, hvor du kan investere dine penge.

En kryptrobot vil **ikke** være i stand til at gøre dig rig fra den ene dag til den anden, og ingen kan med garanti love dig, at du tjener penge. Der er altid risiko ved investering. Hvis en kryptorobot lover guld og grønne skove, skal du passe på.

Andre faktorer, du skal kigge efter, er, om du f.eks. kan finde en adresse, om tredjeparten har en licens, og om de har kundeservice. Det er nogle af de betingelser, som vi har kigget på, da vi lavede vores liste.

Nedenstående liste blev senest opdateret november 2022.

Bitcoin Prime

Bitcoin Prime blev lanceret i 2016, så inden for kryptorobotter er den allerede en af de erfarne robotter. Det betyder, at de siden 2016 har forbedret på deres algoritme, så robotten hele tiden bliver bedre til at handle for dig.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Prime.


bitcoin prime

Bitcoin Profit

Bitcoin Profit er en god robot med en meget god handelsalgoritme, der følger prisændringerne på markedet. Den handler kryptovaluta, primært Bitcoin, for dig automatisk, så du ikke behøver at handle selv.

Dens sofistikerede programmeringsteknologi behandler store mængder data på kryptomarkedet for at udføre køb og salg.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Profit.


bitcoin profit

Bitcoin Code

Kryptorobotten Bitcoin Code blev lanceret i 2019. Den har en succesrate på 82% ifølge dem selv.

En af de største fordele er, at det ikke koster noget at lade den handle for dig, og så er denutrolig meget brugervenligt. Det tager kort tid at komme i gang med en minimumsindbetaling på 250$.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Code.


Bitcoin Gemini

Bitcoin Gemini er en Bitcoin-robot, der investerer i primært Bitcoin ved hjælp af kunstig intelligens og avancerede algoritmer. Det er en af de førende robotter på markedet med en succesrate på 87%. Du kan oprette en bruger på 10-15 minutter.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Gemini.


bitcoin gemini

Bitcoin Compass

Bitcoin Compass er en simpel Bitcoin-robot, som via sin algoritme køber, når prisen er lav og sælger, når prisen stiger. Alt dette lover de sker via en form for kunstig intelligens. Ifølge platformen har den en succesrate på 87%.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Compass.


bitcoin compass

Bitcoin Era

Vi har foretaget grundig undersøgelse af Bitcoin Era og den ser lovende ud. Bitcoin-robotten hjælper sine kunder med at handle automatisk gennem daglig handel.

Det er nemt at komme i gang med en hurtig registrerings- og verificeringsproces, der giver dig mulighed for at opsætte automatisk handel på mindre end 30 minutter.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Era.


bitcoin era

Bitcoin System

Bitcoin System er en kryptovaluta-robot med flere tusinde brugere fra hele verden. Oprettelse af en bruger er en simpel proces, der tager meget kort tid.

Alt du skal gøre er at indbetale penge, læne dig tilbage og se robotten gøre arbejdet for dig.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin System.


Bitcoin Rush

Bitcoin Rush er sikker og nem at bruge. Vi har undersøgt alle funktionerne i robotten. Den skiller sig ud fra mange andre automatiske kryptorobotter på grund af dens hurtige tilbagetrækningssystem, sofistikerede algoritme og brugervenlighed.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Rush.


Bitcoin Revolution

Kryptorobotten Bitcoin Revolution er en automatiseret handelssoftware, der blev lanceret i 2017. Den er gratis at bruge, og du kan komme i gang med så lidt som 250$.

Læs vores anmeldelse af Bitcoin Revolution.


bitcoin revolution

Profit Revolution

Profit Revolution er et handelsværktøj, der bruger signaler fra kryptovalutamarkedet til at udføre køb og salg af kryptovalutaer.

Den er drevet af en intelligent og avanceret algoritme, der skanner markedet og globale nyhedstrends for at træffe de rigtige handelsbeslutninger. Du behøver ikke at gøre noget selv.

Læs vores anmeldelse af Profit Revolution.


profit revolution

Immediate Edge

Når du registrerer dig hos Immediate Edge, får du personlig hjælp til at opsætte robotten gratis. Du kan teste den som demo, før du investerer rigtige penge. Platformen er specielt bygget til at gøre det let at handle.

Læs vores anmeldelse af Immediate Edge.


immediate edge bot

Oil Profit Robot

Selvom fokus med denne robot er at investere automatisk i de svingende oliepriser, så har du også muligheden for at investere i kryptovalutaer i stedet.

Læs vores Oil Profit Robot anmeldelse.


Oil Profit Robot logo

Du kan også læse mere om andre kryptorobotter som Finxio AI.

Skat på kryptorobotter

Du skal betale skat af dit overskud. Da en kryptovalutarobot handler automatisk og 24/7, er der tale om reglerne for daytrading. Det betyder, at du beskattes gennem kapitalindkomst, når du benytter en kryptorobot.

Selv handel med kryptovalutaer anses fra SKAT’s synspunkt som spekulation, da du køber med henblik på hurtig indtjening. Du kan læse mere om skattereglerne på SKAT’s hjemmeside.

Følgende kryptorobotter er bekræftet som svindel

Der har desværre været en række svindelsager inden for kryptorobotter, hvor bagmændene er stukket af med pengene fremfor at investere dem. De har typisk brugt Facebook annoncer, hvor de skriver, at kendte har benyttet robotten. Ud fra vores erfaringer findes der ingen eksempler på kendte, som skulle have benyttet kryptorobotter til at investere. Så hvis du ser en kryptorobot, som påstår det, skal du være meget påpasselig med at benytte den.

Vi anbefaler, at du undersøge alle kryptorobotter grundigt, før du investerer på dem, da der er tale om et ureguleret marked. Her på siden opdaterer vi løbende vores liste over kryptorobotter, så du ved, om det er sikkert at bruge dem. Men da vi ikke er bag disse kryptorobotter, kan vi aldrig give en fuld garanti på det.

Vi har allerede undersøgt en række kryptorobotter. Nedenstående ser du en liste over alle de kryptorobotter, som er bekræftet som svindel.

 • HB Swiss
 • Q Fortjeneste
 • DigitroniQ
 • Binær robot 365
 • Option Robot
 • Auto Trading Hub
 • Profitformel
 • Lucrosa-metoden
 • Algo-robotik
 • Nul tabsformel
 • Crypto Robot 365
 • USI Tech
 • Zemu blød
 • Brexit Trader
 • AZ Formula
 • Klik på Money System
 • Profit Maximizer
 • Super Simple Bot
 • Orion-kode
 • Calloway-software

Fremtiden for kryptobotter

Automatisk handel med en Bitcoin robot.

Kryptorobotter har været på markedet siden begyndelsen af 2000’erne. De bliver hele tiden mere populære, fordi algoritmerne bag bliver bedre.

Alt tyder på, at vi går mod en fremtid, hvor mere handel foretages af robotter, da de er langt bedre til at handle end privatinvestorer. På det seneste er diskussionen om AI begyndt at fylde mere, og hvis det lykkes at skabe kunstig intelligens, så vil de have en bedre chance for at foretage gode handler.

Robotter kan analysere data i meget større skala og på en langt mere effektiv måde, end mennesker kan. Hvis teknologien forbedres, er det også muligt, at der vil være et lavere behov for hedgefonde eller traditionelle rådgivningsfirmaer, da flere simpelthen vil benytte en investeringsrobot – også kaldes automatiseret handel.

Fremtiden for kryptorobotter er spændende, men det er umuligt at sige med sikkerhed, hvad der vil ske. Vi anbefaler, at du følger med i udviklingen, da der hele tiden sker nye tiltag.

Konklusion

Bitcoin er i øjeblikket en af de hotteste investeringer, fordi kursen er steget så markant over de sidste par år. Der er tale om en højrisiko investering, da kryptovalutaer er ekstrem volatile.

Da prisen på Bitcoin ændrer sig konstant, er mange begyndt at benytte en kryptorobot til at købe og sælge på de rigtige tidspunkter. Disse software-værktøjer benytter intelligente algortimer til at regne ud, hvornår du skal købe og sælge. Det hele foregår automatisk, så du skal ikke gøre andet end at indsætte penge og sætte den i gang.

Der er dog kommet mange svindel robotter på markedet, fordi det kan være svært at vide, hvilke af dem har en virkelig god algoritme bag sig. Derfor er det vigtigt, at du foretager en grundig undersøgelse ved f.eks. at læse artikler som vores.

Nu har du grundlaget for at kunne evaluere eventuelle kryptorrobotter med kritiske øjne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kryptorobotter?

Kryptorobotter er software, der køber og sælger kryptovalutaer automatisk, uden at du behøver at gøre det selv.

Hvilke er de bedste kryptrobotter?

Der er mange gode kryptobotter, og du bør vælge dem, der fungerer bedst for dig. Du kan finde en liste i vores artikel om kryptorobotter, som hjælper dig med at vælge.

[Se listen over bedste kryptorobotter]

Er kryptorobotter sikre?
Der er naturligvis en risiko involveret i brugen af kryptorobotter, og der er mange, der er svindel. Men ved at undersøge med lavere beløb, kan du finde ud af, hvilke der er sikre.
Hvordan fungerer kryptorobotter?

Kryptorobotter bruger algoritmer og kunstig intelligens til at købe kryptovalutaer, når prisen er lav og sælge dem, når den er høj.

Hvilken kryptorobot er bedst for mig?
Hvilken robot der er bedst for dig, skal bedømmes ud fra din egen strategi og personlige præferencer.
Hvilke kryptorobotter er svindel?

Desværre er der mange robotter, der er svindel. Blandt nogle af disse kan nævnes: Crypto Robot 365, USI Tech og Zemu Soft.

Hvordan tjener kryptorobotter penge?

De benytter software til at analysere markedet. Dette kaldes på engelsk for trading signals. Via automatisk trading signals køber og sælger en kryptorobot for dig – helt automatisk.

Hvordan tjener jeg penge online med kryptorobotter?

Du kan tjene penge online med kryptorobotter ved at finde en pålidelig robot, der køber kryptovaluta, når prisen er lav og sælger, når prisen er høj.

Mads Nielsen skriver om kryptovaluta

Om Mads Nielsen

Redaktør på Mininvestering med fokus på kryptovaluta. Han er en del af Finixio England. Interessen for investering løber i blodet, men siden jeg i 2012 købte mine første Bitcoins har jeg primært arbejdet med kryptovaluta.

Læserinteraktioner

Se nyeste kommentarer

 1. Stefan skriver

  Fortsat..
  Jeg tror at det man skal gøre er lige at kontakte sin bank, dér hvor ens konto til den udgående “funding” er. Og spørg om din rådgiver vil hjælpe eller om du kan få en rådgiver til at hjælpe dig hvis du ikke har nogen. Det man – heldigvis kan takke alle gamle stivstikkere for er vores meget old-school sikkerhed NemID med det fysiske papkort med aldeles uforudsigelige talkoder. Den kan sgu ikke brydes. Ja jeg fik også “bevist ” at der hurtigt kunne tjenespenge på de det var vist 100 € som var min initiale “indsats” og det er da også lykkedes at få nogle penge retur til min danske konto 10 € – det var vist noget med at det ike kunne betale sig at tage for meget ud på grund af en afgift på withdrawals. Nu vil han så – efter at have fået mig til – faktisk mod mit ønske , at sælge størstedelen af min aktie-portefølje have mig til at sætte alt ind, men på en måde ( er der nogen som kender til det) at sætte en kredit op med en “spejling” på /af min konto, så pengene ikke forlader DK, men kun står som en slags sikkerhed /garanti. Men det er vel heller ikke meget værd hvis de løber med pengene i den anden ende og man så blot står og skal dække den funding, vel?

Dette websted bruger cookies til at forbedre og tilpasse din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close